Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Liko kokiems dviems pasidazymams, bet jau nebeiskrapstau Barry M blizgio, spalvyte 'Toffee' - kartot nezadu nei greitu metu, nei ateityje (nors viena siu blizgiu spalva domina mane). Siaip patiko, kad labai skanus blizgis, grazi spalva, graziai tepasi, bet gana skystas, tai neilgai laikosi ant lupu. O tai jau man minusas, nes daznai dazytis reikejo. Sunaudojau ji per 3 menesius, bet realiai pradzioj daugiau daziausi ir dabar pora savaiciu baiginejau kokia pusele likusia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 00:04)
Kas čia per daiktas? Gal galima plačiau? smile.gif ax.gif

http://www.prekiubaz...d=369&pid=60265
Va toks, bent aš maximoje perku. Jo viduje yra acetonu sudrėkinta kempinėlė, įkiši pirštą, pasukioji ir nagas švarus laugh.gif
Atsakyti
Parodontax burnos skalavimo skystis, geriausias iš kada bandytų, tik kad brangus, bet jei kada užmatysiu akciją, pirksiu.
Rasos rožinės serijos drėkinantis kremas, neblogas, bet veidui pradėjau naudoti kitą, tai šį sutepiau rankoms ir kūnui.
Nivea Beauty Lift kreminės pudros likutis išmetamas, kažkada naudojau ir buvo gera, dabar perėjau prie kitų. Būsų šviesesnė spalva, būčiau susitepus per kelis kartus ir nemetus, bet tamsi, iki vasaros nelaikysiu.
Oriflame gloss booster, kelis kartus tik panaudojau, žiauriai lipnus, spalvos jokios neduoda, nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 20, 13:12)
http://www.prekiubaz...d=369&pid=60265
Va toks, bent aš maximoje perku. Jo viduje yra acetonu sudrėkinta kempinėlė, įkiši pirštą, pasukioji ir nagas švarus laugh.gif

aš žinok irgi iš pradžių nesupratau... skaitau ir galvoju, kas čia per būk nagų lakas su kempinėle mastau.gif o čia gi pasirodo nagų lako valiklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 20, 15:22)
aš žinok irgi iš pradžių nesupratau... skaitau ir galvoju, kas čia per būk nagų lakas su kempinėle mastau.gif o čia gi pasirodo nagų lako valiklis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif dabar supratau, kad blogai parašiau
Atsakyti
Subaigiau n-ąjį Garnier žalią akių makiažo valiklį. Ir vėl tokį patį nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Pasibaige givenchy ange ou demon le secret kvepalai, 30ml. Patiko, bet ne tiek, kad noreciau pakartoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 20 lapkričio 2010 - 18:32
Baigėsi:
Avon Advance Technique plaukams žvilgesio suteikiantis purškiklis. Manau,kad nekartosiu, nes žvilgesio suteikė tik tam kartui pasipurškus, gaila, bet ilgalaikio poveikio neturėjo. Į jo vietą kolkas niekas, nes ne tokie jau nežvilgantys tie mano plaukai biggrin.gif

Kitas pasibaigęs yra NEXT firmos Cashmere moistruizing body cream. Fainas kvapas ir drėkino gerai, skalsus buvo, bet nebekartosiu, nes pirkau čia SM ir nebežinau kur daugiau jo gauti,o ir kitų nebaigtų produktų eilė dar stovi, tad naujas pirkinys į jo vietą kolkas nepretenduoja, reik likusius pabaigti.

Išmečiau:
user posted image

Labai labai patiko... Taip taupiau taip taupiau,kad net galiausiai sugedo biggrin.gif biggrin.gif
Gaila, nes tikrai labai fainas buvo,tik,kad va blizgesį turėjo tad ne kiekvienai dienai galėjau jį naudoti. Jo vietoje kolkas kiti produktai iš mano dar nebaigtų sankaupų...
Papildyta:
QUOTE(white kitty @ 2010 11 19, 13:24)
user posted image

Turejau Invisible,bet vistiek tepe drabuzius,na to aisku ir reikejo tiketis,nes jis pats baltas. Ismetu nepabaigus,nes nepatiko. Nesu is gausiai prakaituojanciu,bet naudojant si Garnier dienos eigoje jautesi nemalonus kvapas,kazkoks specifinis prakaito kvapas susimaises su dezodorantu  doh.gif Daugiau nepirksiu,grisiu prie Adidas rutulinio,kuris man labai patiko  rolleyes.gif

O aš atvirkčiai biggrin.gif Man adidas patinka, bet po beveik trijų bonkučių prasidėjo kažkokia elergija, paraudo ir skausminga oda pasidarė, tai manau Garnier išbandyti ax.gif bet jei sakot,kad ir negausiai prakaituojant kvapo gerai nepanakina, tai reik tada geriau pamąstyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuolem @ 2010 11 20, 19:26)
O aš atvirkčiai  biggrin.gif  Man adidas patinka, bet po beveik trijų bonkučių prasidėjo kažkokia elergija, paraudo ir skausminga oda pasidarė, tai manau Garnier išbandyti  ax.gif  bet jei sakot,kad ir negausiai prakaituojant kvapo gerai nepanakina, tai reik tada geriau pamąstyti  g.gif

O man Dove antipersperantai patys pačiausi thumbup.gif skaniai kvepia, sulaiko prakaitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(heippa @ 2010 11 20, 19:09)
Subaigiau n-ąjį Garnier žalią akių makiažo valiklį. Ir vėl tokį patį nusipirkau  smile.gif

jis geriausias, esu isbandziusi daug ir uz ivairia kaina, bet likau prie sio. gera kaina, geras efektas ax.gif
Atsakyti
Baigesi Mary Kay komplektas "silkine rankeles" - lyg ir nieko visi trys produktai, bet jei reiketu pirkti (gavau dovanu) tai neverti tokios kainos. Max 50 lt vertinciau.

Natura Siberica baltas kuno sviestas. Visai patiko, manau bus pakartotas

Londa care purumo suteikiantis sampunas. Nepamenu antras ar trecias. Patiko, savo funcija atlieka, isplauna svariai. Ilgainiui kiek pasausina, bet nedaug.

Teebaum prausiklis veidui. Tiko, patiko. Tik kad labai jau neskalsus jis man. Kaine nedidele, gal kada pakartosiu smile.gif

Ciornyj zemciug pienelis veidui nuo 26 m amziaus. Is pradziu atrode kaip ir geras, bet paskui pradejo nepatikt. Visad po pienelio prausiu veida dar su prausikliu, bet po pienelio valand physiogel valikliu vel diskelis rudas buna g.gif nekartosiu

BUk depiliacinis kremas nepatiko, ismeciau po vieno karto. Dirgina labai.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 11 20, 21:15)
O man Dove antipersperantai patys pačiausi  thumbup.gif  skaniai kvepia, sulaiko prakaitą  thumbup.gif

Hm, na dar ir šitą variantą parduotuvėj apžiūrėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti