Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(shopingas @ 2010 11 15, 20:29)
Ismetama Elizabeth Arden seseliu paletyte (virsutine) - sios firmos seseliai man labai patinka, bet butent sios spalvos man 'neina'. Galvojau bent sviesia alyvine isnaudot, bet dabar pasidaziau ir ziuriu, kad nu nenoriu per prievarta naudot... Tai ir atsikratau....  4u.gif

Valymosi laikotarpis? biggrin.gif Man tai vis gaila...Kažkaip reikėtų perlipti per save, bet negaliu. Gal tiesiog neturiu, ką išmesti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 11 16, 00:36)
Valymosi laikotarpis?  biggrin.gif  Man tai vis gaila...Kažkaip reikėtų perlipti per save, bet negaliu. Gal tiesiog neturiu, ką išmesti?  biggrin.gif

Aha, valausi biggrin.gif Man irgi gaila, bet kai ziuriu, kad pusmeti stovi ne karto nenaudota kazkas ir dar neplanuoju ateityje naudot, tai ir perlipu per save.... Nors daznai pagailiu - susidedu kruvele ka reiketu mest, o tada is jos pora daiktu issirenku, kuriuos metu, o kitus atgal i stalciuka biggrin.gif Ai, nu neturiu daug daikteliu, bet isimetyt dar kelis reiketu...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 15, 17:22)
Butent Pacifica firmos? Labai labai patiko 'Malibu lemon' (sie turbut skaniausi is visu), 'Brazilian mango grapefruit', 'Bali lime papaya'. Artimiausiuose planuose naujieji kokosiniai. O siaip tai neuoscius nepirkciau - pora kvapu is aprasymo atrode dieviski, o vat gyvai pauoscius, tai tokie nekokie buvo....  ax.gif 

ačiū už atsakymą 4u.gif tada dar susilaikysiu nuo pirkinio, nes būtent aprašymus pasiskaičius keli ypač sudomino, nors realiai nesu uosčiusi ax.gif
Atsakyti
Nature's Gate vysnine dantu pasta - nepatiko ir kartot nezadu: skonis fianas, bet issivalius nera gaivos, net toks prieskonis burnoje jauciasi lyg kokiu rukalu butu (nei pati, nei seimoj niekas neruko). Pati pasta irgi tokia keistoka - labai tirsta zele, tai sunku isspaust (ypac likuti), keistas jausmas burnoj del tos konsistencijos.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Lengva, nemaskuoja, labiau tiko šiltiems orams wink.gif
Atsakyti
Pribaigiau - kvapas patiko nors sintetinis toks, gerai susigerdavo, nepaliko riebaus sluoksnio, gal kada kartosiu, kai vel po 5lt pardavines biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Ypatingo poveikio nepastebėjau. Taip iki galo ir nesupratau, ar jis man tinka, nes kartais lyg ir paberdavo g.gif Labai patiko konsistencija.

Atsakyti
Hm, sudaužiau čia kažkurią dieną savo stiklinę dildę.
Draugei atidaviau Garbiella Salvete Mini mėlyną nagų laką, nesusidraugavau su spalva
Tėčiui atidaviau kažkokias drogines Cerrrus skutimosi putas, per klaidą nusipirkau vyriškas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 17, 09:17)
Tėčiui atidaviau kažkokias drogines Cerrrus skutimosi putas, per klaidą nusipirkau vyriškas laugh.gif

o kodėl netinka vyriškos nevyrams? g.gif
tetis gavo dovanų kažkada putas, mes su sese sėkmingai sunaudojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 17, 11:56)
o kodėl netinka vyriškos nevyrams?  g.gif
tetis gavo dovanų kažkada putas, mes su sese sėkmingai sunaudojom  blush2.gif

Manau kad tos putos niekuo nesiskiria apart kvapu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 17, 11:56)
o kodėl netinka vyriškos nevyrams?  g.gif
tetis gavo dovanų kažkada putas, mes su sese sėkmingai sunaudojom  blush2.gif

Visada perku vyriškas putas, pastebėjau, kad tada mažiau kojytes beria rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš už vyriškas putas bei skutimosi peiliukus... thumbup.gif
O ir kaina būna jų geresnė..... 4u.gif

Papildyta:
user posted image
Išmečiau po pirmo pabandymo doh.gif
Sulūžo dangtelis.... O ir rezultato jokio.... Jokio drėkinimo nepajutau, o ir šiaip po kaukės oda nekokia.... Net po paprastos molio kaukės oda būna "pailsėjusi'', o po šios nieko.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 17 lapkričio 2010 - 11:36