Comodynes makiazo valymo serveteles su avizomis - jau n-taji karta pirktos, sandeliuke dar stovi vienas pakiukas, tai manau jau aisku, kad patinka, superines ir ateityje bus vel perkamos.
Tom's of Maine 'crystal confidence' rutulinis dezodorantas,
'citrus zest' kvapo - patiko, turbut 3 tokisu sunaudojau skirtingu kvapu. Kolkas pribaigineju kas namuose yra, o paskui ziuresiu, bet tikriausiai ir ateityje ji pirksiu.
Giovanni 'colorflage perfectly platinum' pilkinantis kondicionierius (dar turiu tos paciso serijos sampuna, bet jo dar liko) - is pradziu nebuvau patenkinta sia serija, bet dabar esu ir visgi zadu ateityje kartot. O nepatenkinta buvau todel, kad patingedavau ant plaukuciu palaikyt tiek sampuna, tiek kondicionieriu, tai ir nelabai veikdavo jie, o instrukcijoj raso, kad po 2min laikyt reikia, tai kai palaikau reikiama laika ir rezultatas matosi
Bach Rescue Remedy balzamas - galima tept lupas ar bet kuria kita sausa kuno vieta. Na pakuote maza, kaip lupu balzamo, tai taip ir zadejau sunaudot, bet man nepatiko skonis ant lupu - ir jausmas keistokas, kaip tuakais pasitepus, nors drekinimas ir is ryto jausdavosi. Tai kelis kartus tepiau lupas pries miega, bet pagirnde sunaudojau rankoms tept vakare (po to uzsidedavau dregme sulaikancias pirstinaites, kad geriau isigertu), o siryt pribaigiau padams. Kartot tikrai tikrai nebezadu.
Papildyta:Weleda 'diaper care' kudikiu kremo miniukas - as aisku ne pagal paskirti ji naudojau, bet vistiek patiko (naudojau ten, kur reikedavo nuramint oda). Dar berods kelis sandeliuke miniukus turiu.