Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Sanitars aloe vera dideli ovalūs vatos diskeliai, dar tokius kelis pakelius turiu sandėliuke, labai patinka, švelnūs, nekimbantys ax.gif
Armani code kvepaliukų atomikas, kvapas toks rudeninis, ant manęs atsiskleidžia gražia vanile bazėje, kvapas kažkuo primena dior addict, bet šie ne tokie gilūs, labai patinka, pastarosiom dienom jais kvepinaus, bet manau didesnio kiekio kol kas nenoriu
user posted image
Atsakyti
user posted image
Nepatiko, kartojamas nebus, nes sausino odą. Ieškosiu kokio drėkinančio.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 17, 17:57)
Buk nagų lakas su kempinėle

Kas čia per daiktas? Gal galima plačiau? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Baigiau Kaaral Hydra kauke 500ml, patiko, gal dar ir kartosiu, bet kolkas bandysiu kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 18 lapkričio 2010 - 23:57
1) Išpurkštas veidukui citrininių verbenų hidrolatas iš Aroma Natural. Iki pat pabaigos nesusidraugavau su kvapu, per daug man jis dvelkė vaistine ar odontologo kabinetu... tongue.gif Ko gero, kartojamas nebus, ieškosiu ir mėginsiu kitus hidrolatus toliau. mirksiukas.gif

2) Maybelline Superstay Silky pudra. Esu šviesiaodė, turėjau light atspalvį. Likau ganėtinai patenkinta ir, kadangi prieš kurį laiką netyčia radau akciją šiai pudrai, jau pakartojau tokią pačią. cool.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Turejau Invisible,bet vistiek tepe drabuzius,na to aisku ir reikejo tiketis,nes jis pats baltas. Ismetu nepabaigus,nes nepatiko. Nesu is gausiai prakaituojanciu,bet naudojant si Garnier dienos eigoje jautesi nemalonus kvapas,kazkoks specifinis prakaito kvapas susimaises su dezodorantu doh.gif Daugiau nepirksiu,grisiu prie Adidas rutulinio,kuris man labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 19 lapkričio 2010 - 13:25
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 11 18, 21:03)
Armani code kvepaliukų atomikas, kvapas toks rudeninis, ant manęs atsiskleidžia gražia vanile bazėje, kvapas kažkuo primena dior addict, bet šie ne tokie gilūs, labai patinka, pastarosiom dienom jais kvepinaus, bet manau didesnio kiekio kol kas nenoriu

Sutinku, kad kvapas rudeninis drinks_cheers.gif Aš išpurškus mėginuką sumąsčiau, kad man didesnio kiekio reikia, įsigijau 75ml ir... taip kvapo ir nebeprisijaukinu doh.gif Vanilė, apelsinai suteikia saldumo, medus - kažkokio lyg ir sunkumo... Kvapas neabejotinai šaltesniam orui, galbūt dėl to man jis neprilimpa, kad čia net ruduo normaliai dar nėra prasidėjęs laugh.gif [nors ir MB jis nelabai patinka - sako, kad it's ok., bet turiu daug geresnių laugh.gif ]. Nujaučiu, kad jei per dar kelis mėnesius nepamėgsiu to kvapo, tai kaip ir n kitų, šis taip pat keliaus pas mano mamą [jai kvapas patinka] rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 19 lapkričio 2010 - 13:43
QUOTE(white kitty @ 2010 11 19, 13:24)

<...> Daugiau nepirksiu,grisiu prie Adidas rutulinio,kuris man labai patiko  rolleyes.gif

Kuris iš Adidas labiausiai patinka? ax.gif
Atsakyti
Baigesi Burt's Bees nagu odeliu kremas - sunaudotas buvo nevisai pagal paskirti: tepdavau ne tik nagu odeles, bet ir rankas. Siaip visai nieko, bet nekartosiu. Nors odelems aliejukai neitin patinka, bet tokie kremai dar maziau. Labiausiai turbut piestukai-aliejukai man patike, o ir patogiausia naudot.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 14:37)
Kuris iš Adidas labiausiai patinka? ax.gif

As esu naudojusi tik violetini,tai atsimenu labai patiko,dabar pirksiu sidabriniu kamsteliu ax.gif
Atsakyti
user posted image
Iwostin drėkinamasis pienelis makiažui valyti (su vynuogių aliejumi)
Skystokas, bet patiko, nes tikrai jautėsi, kad drėkina, ramina odą.
Dabar kartojamas nebus, nes turiu rasos tonizuojamąjį valiklį 2in1.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 11 19, 14:43)
Sutinku, kad kvapas rudeninis  drinks_cheers.gif Aš išpurškus mėginuką sumąsčiau, kad man didesnio kiekio reikia, įsigijau 75ml ir... taip kvapo ir nebeprisijaukinu  doh.gif Vanilė, apelsinai suteikia saldumo, medus - kažkokio lyg ir sunkumo... Kvapas neabejotinai šaltesniam orui, galbūt dėl to man jis neprilimpa, kad čia net ruduo normaliai dar nėra prasidėjęs laugh.gif [nors ir MB jis nelabai patinka - sako, kad it's ok., bet turiu daug geresnių laugh.gif ]. Nujaučiu, kad jei per dar kelis mėnesius nepamėgsiu to kvapo, tai kaip ir n kitų,  šis taip pat keliaus pas mano mamą  [jai kvapas patinka] rolleyes.gif

Džiaugiuosi, kad neturėjau didesnio kiekio, nes dar yra n kvepalų kuriuos mėgstu, ir norisi naudoti, o šie tokiam pereinamajam laikotarpiui buvo pats tas, bet kadangi pati jau jų neužuodžiau, galėjau džiuginti tik aplinkinius, tai ir negaila biggrin.gif
Atsakyti