Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Jau lapkricio pradzioje pradejau rupintis kaledu dovanelemis, nesijaucia iskart kad daug pinigeliu isleist reikia ir gali pasirink ko nori, kol dar nera daug zmoniu parduotuvese. Taip kad jau beveik visos dovaneles nupirktos, tik viena dar liko. bigsmile.gif
Atsakyti
siemet dovanas pirksiu velokai - si savaitgali turbut blush2.gif
Atsakyti
Aš šiemet kažkaip netikėtai nuo liepos mėn. pradėjau kalėdinėmis dovanėlėmis rūpintis ir jau rugsėjo pabaigoj viską buvau supirkusi ax.gif biggrin.gif
Piniginei ne toks stresas, o ir pati nervų sutaupiau blush2.gif Nes lakstymas po parduotuves švenčių išvakarėse - ne man doh.gif
Atsakyti
Dar neturiu nei vienos dovanos, bet užtat žinau ką dovanosiu, tai belieka tik susipirkti. thumbup.gif
Matyt mausiu šį savaitgalį. smile.gif
Atsakyti
Šiais metais, kaip niekada, dovanas pirksiu paskutinėm dienom... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasras: 20 gruodžio 2008 - 19:06
as siemet susivelinau su dovanom, bet jau siandien paskutines susipirkau smile.gif
Atsakyti
kai kurias nupirkau jau koki rugsejo menesi,kai kurias dar reiks nupirkt,gerai akd pasirupinau ankciau,tai netoks smugis piniginei,o ir to lakstymo nereikia
Atsakyti
o aš jau turiu visas dovanas, visas didesnes artimiesiems ir krūvą mažų jautukų draugams ir kolegoms. net lengviau atsikvėpiau, nes dabar toks bumas pirkimo, kad net baisu.... doh.gif
Atsakyti
Šiandien nupirkau paskutinę dovaną tėvui, o visos kitos buvo pradėtos pirkti spalio mėn. smile.gif
Atsakyti
Pirksiu antradienį viską. blush2.gif
Atsakyti
Po truputi pradedu pirkti kad neliktu viskas paskutinei dienai.
Atsakyti
kai pradedu galvoti tai ir uzsitese vos ne iki kaledu... tai jau siemet anksciau pradejau galvoti ir anksciau pradejome pirkti... tai jau visos dovanos supakuotos ir guli maise spintoj blush2.gif
Atsakyti