Sveikos Praeitais metais dovanas pradėjau pirkti vėlai, o šiemet stengsiuos pradėt nuo spalio vidurio - pabaigos, jau geriau paskutinėm dienom prieš Kalėdas ramiai sau dovanas pakuosiu, o ne po parduotuves bėgiosiu.
Visada perku paskutinę minutę, tad šiais metais planuoju daug anksčiau, paieškoms skirsiu visą Lapkričio mėnesį, o Gruodžio pradžioje jau noriu visas dovanėles turėti ir tuomet jau ieškosiu idėjų kaip jas įpakuoti
Pernai buvo pirmi metai kai pirkau dovanas tevams anksciau kaskaip nepagalvojau.. kaip jie sutriko jas pamate Pirgau gal gruodzio 19-23d, siemet gal irgi panasiu laiku pirksiu, nes jai ankti pirkiu tai gali rast..
Aš jau tikrai mąstau apie šventes vis kažko dairausi internete, bet galbūt dovanėlių dar ne, tik kažkokių smulkmenėlių arba kaip ką nors įdomesnio pasidaryti šiai Šventei Nors manau, kad ir dovanėlių jau galima po truputį dairytis
Sveikos Aš kaip ir jūs jau laukiu Kalėdų. Jau pradėjau darytis po parduotuves ir nužiūrėjau puse dovanos mamai... Dar vis tvardausi ir neperku dovanėlių, nors ir labai rankos niežti...
Aš tai dar nesidairau dovanėlių, nes vėliau visa šventinė nuotaika išgaruoja Mano vaizduotėje įstrigęs toks vaizdas: sniegas, saulės nėra, senamiestyje, centre su šiltu paltuku lakstai ir dovanėlių ieškai. Visur kvepia Kalėdomis, šventinė nuotaika. tokiu metu man smagiausia pirkti ir ieškoti nors žinoma jau pagalvoju, kad artimiausiems žmonėms pirksiu