Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Kalėdines dovanas pradedu pirkti nuo rugsėjo mėnesio - jau turiu visas rolleyes.gif rolleyes.gif Laaabai nepatinka, jei tenka dovana pirkti skubotai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 23 gruodžio 2008 - 18:10
Sveikos ax.gif
Praeitais metais dovanas pradėjau pirkti vėlai, o šiemet stengsiuos pradėt nuo spalio vidurio - pabaigos, jau geriau paskutinėm dienom prieš Kalėdas ramiai sau dovanas pakuosiu, o ne po parduotuves bėgiosiu. doh.gif
Atsakyti
As po truputi bandau galvoti, ka kam padovanoti ir jeigu randu kazka tinkamo tada ir perku. Siais metais uosviams dovanas jau turim biggrin.gif
Atsakyti
Noretusi pradeti dovanas pirkti kuo anksciau, taciau gaunasi - kaip ir visada - paskutinem dienom iki svenciu doh.gif
Atsakyti
Visada perku paskutinę minutę, tad šiais metais planuoju daug anksčiau, paieškoms skirsiu visą Lapkričio mėnesį, o Gruodžio pradžioje jau noriu visas dovanėles turėti ir tuomet jau ieškosiu idėjų kaip jas įpakuoti 4u.gif
Atsakyti
Pernai buvo pirmi metai kai pirkau dovanas tevams 4u.gif anksciau kaskaip nepagalvojau.. blush2.gif kaip jie sutriko jas pamate biggrin.gif Pirgau gal gruodzio 19-23d, siemet gal irgi panasiu laiku pirksiu, nes jai ankti pirkiu tai gali rast.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 09 12, 20:45)
As po truputi bandau galvoti, ka kam padovanoti ir jeigu randu kazka tinkamo tada ir perku. Siais metais uosviams dovanas jau turim  biggrin.gif

Oho kaip anksti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau tikrai mąstau apie šventes ax.gif vis kažko dairausi internete, bet galbūt dovanėlių dar ne, tik kažkokių smulkmenėlių arba kaip ką nors įdomesnio pasidaryti šiai Šventei tongue.gif Nors manau, kad ir dovanėlių jau galima po truputį dairytis smile.gif
Atsakyti
Aš dovanas pradedu pirkti maždaug nuo Lapkričio pabaigos - Gruodžio pradžios smile.gif o dairausi kažkokių idėjų jau dabar ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš kaip ir jūs jau laukiu Kalėdų. wub.gif Jau pradėjau darytis po parduotuves ir nužiūrėjau puse dovanos mamai... Dar vis tvardausi ir neperku dovanėlių, nors ir labai rankos niežti... blush2.gif
Atsakyti
jau turiu 2 dovanas, ir beveik idėjų kitoms biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dar nesidairau dovanėlių, nes vėliau visa šventinė nuotaika išgaruoja doh.gif Mano vaizduotėje įstrigęs toks vaizdas: sniegas, saulės nėra, senamiestyje, centre su šiltu paltuku lakstai ir dovanėlių ieškai. Visur kvepia Kalėdomis, šventinė nuotaika. tokiu metu man smagiausia pirkti ir ieškoti ax.gif nors žinoma jau pagalvoju, kad artimiausiems žmonėms pirksiu blush2.gif 000059.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 16 rugsėjo 2009 - 16:19