Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

hm, kaskart as ir vis pagalvoju, kad jau pats laikas butu pradedi ieskoti dovanu kaledoms smile.gif tevams daug maz jau sugalvojau, ka pikrti, taciau sunku atsirinkti is keliu variantu, kas jiems labiau praverstu, nes bus bendra dovana... sunkiausia tai bus draugui sugalvoti dovana ... doh.gif
Atsakyti
Pasižadėjau sau, kad šiais metais susipirksiu dovanas laiku. Nes dažniausiai būdavo taip, kad reikia lėkti akis išdegus ieškoti dovanos doh.gif Ir tos šventės paskui nebe tokios gražios, kai turi galvos skausmą doh.gif
Tai jau pradėsiu dairytis ir pirkti po truputį ax.gif
Atsakyti
dar nepirkau, bet vis pagalvoju, kad kalėdos čia pat wub.gif , vienais metais susipirkau dovanas anksti, tuo pačiu ir džiaugiausi ir liūdna buvo, visi kažko ieško, ir kalėdinėje atmosferoje zuja, o tau... nieko nebereikia, o kitais kaupėm pinigėlius iš anksto ir pirkome per kalėdinę karštinę , irgi geras variantas , piniginės sumos numatytos ir krapštyti nereikia tik pirk biggrin.gif , šiemet mūsų šeimą stipriai palietė krizė, todėl mąstau kokį variantą šiemet pasirinkti, gal visgi kažką rankų darbo , laiko kaip ir yra ax.gif , tik idėjų prireiks ir darbo įdėti 4u.gif , žodžiu visa apmąstymuose ax.gif
Atsakyti
Pradėjau... svarstau ką padovanoti kiekvienam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 09 22, 18:15)
Pradėjau... svarstau ką padovanoti kiekvienam  g.gif

Aš taippat jau pradėjau wub.gif
Atsakyti
kiekvienais metais atejus rudeniui pasizadu sau,kad pradesiu neuzilgo pirkti dovaneles,kad nereiketu is proto eiti ir finansiskai ne taip jaustusi,bet tai ir lieka pasizadejimu lotuliukas.gif jetau reik kaip nors susiimti ir bent galvoti pradeti cool.gif kaip visada sudetingiausia bus vyrui doh.gif
Atsakyti
Aš šiandien jau nupirkau pirmąją Kalėdinę dovaną bigsmile.gif pirmą kartą taip anksti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intelligent: 23 rugsėjo 2009 - 20:10
Aš taip pat šiemet nuspredžiau ansčiau dovanėles susiruošti, nes po to per tą skubėjimą neberandi, ko reikia smile.gif
Atsakyti
Ir as siemet kazkaip anksciau pradejau jomis rupintis! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Dovanėlių dar neperku, bet pinigėlius joms jau taupau 4u.gif
Atsakyti
Aš jau turiu dovanas 4 asmenims, iš kokių gal 12:) Tikiuosi iki gruodžio visas apgalvoti ir įsigyti smile.gif
Atsakyti
as ir jau pradedu ..bet dar tik mastyti ka kam senis saltis galetu atnesti thumbup.gif
geriau anksciau pradet ruostis..man patinka viska is anksto blush2.gif
Atsakyti