Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

O kodėl ne dabar? Ar tuoj po Naujų? Kaip tik mąsė nuolaidų buvo viskam...
O kitos Kalėdos visvien ateis.
Tikrai
Patikėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalėdos tikrai ateis, tikiu, bet prieš metus pirti ir apsikrauti namus dovanomis ne itin gera mintis schmoll.gif
Aš apie dovanas pradedu galvoti nuo spalio mėnesio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 04 vasario 2010 - 11:37
Anksčiau paskutinę savaitę pirkdavau doh.gif doh.gif bet pasimokiau, dabar apie dovanas pradedu galvoti nuo spalio mėnesio, o pirkti po truputį nuo gruodžio pradžios ax.gif
Atsakyti
Che,o as jau mastau kam ka nupirkus Kaledoms lotuliukas.gif Manau rugseji jau pradesiu apsirupinima smile.gif
Atsakyti
Jau dabar stebiu visus ir veduosi sąrašiuką, ko kam tikrai reikia. Dar pastebėsiu pora mėnesių ar neusipirks patys, kad nesikartočiau, ir spalį, lapkritį bus paruošta mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka merginos....tuoj ruduo pradesiu as dovanu paeiskas biggrin.gif pagrindines dovanas apgalvojau teiks tik ieskoti kur gauti uz gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
As jau irgi pradejau galvoti apie dovanas, ieskau kazko originalaus ir uz "gera" kaina. Paskutinem savaitem apie maista teks sukti galvele.
Atsakyti
Na ka. As taip pat jau ruosiuosi nuo dabar. Pasidariau sarasiuka kam dovanu ieskosiu ar gaminsiu pati..
Atsakyti
Aš ruošiuosi iš karto..
Jau maždaug žinau,ko norėtų dukrytė,
ko reikėtų vyrui..Na stebiu visas gimines ir šeimos narius ir
gruodžio mėnesį nusprendus
kam ko labiausiai reikia,ir kas ko labiausiai norėtų nuperku newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 09 05, 23:05)
Na ka. As taip pat jau ruosiuosi nuo dabar. Pasidariau sarasiuka kam dovanu ieskosiu ar gaminsiu pati..

Šiais metais galvoju pataupyt ir nepirkt brangių dovanų kaip anais metais, tad galvoju daugiau laiko skirt dovanų paieškoms, rasti kanors ypatingo ir mielo, o svarbiausia - įperkamo. Ir mastau kąnors pati gaminti, tik reikia susikaput idėjų g.gif
Atsakyti
Aš pradėčiau pirkti,kad ir šiandien blush2.gif . Bet bus kalėdinės nuolaidos,tada apsimokės pirkti labiau..Tuo labiau,kad prieš kalėdas ir pasirinkimas padidėja ax.gif
Atsakyti
Aš jau taippat vis mastau 4u.gif kasdien ir į forumą užeinu, ir vis labiau pradedu mastyt viską, kaip dovanos, papuošimai, kokios naujovės ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti