Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Dabar dar tik vieną dovaną esu nupirkusi (neskaitant vienos simbolinės) ax.gif Kitas jau kaip i sugalvojau,belieka įgyvendinti.. Šiais metais dovanoju vos keliem wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 13 gruodžio 2009 - 17:19
dalį dovanų jau turiu~Rytoj atsiimu kitas ir apie 80procentų visų dovanų turėsiu`~~Tada beliks nupirkti tai kas mliko savaitės bėgyje ir savaitgalį pabaigti pakuoti tai, kas dar nesupakuota~
Atsakyti
trečiadienį eisiu pirkti dovanų. kadangi jau žinai ką kam nupirksiu,tai tikiuosi greitai apsisukti . bigsmile.gif 000054.gif
Atsakyti
Siemet dovanas pradejau pirkti anksti,palyginus su praejusias metais biggrin.gif Lapkricio gale jau turejau visas dovanas mirksiukas.gif Dabar ramu biggrin.gif
Atsakyti
šiandien jau nupirkau pirmą ir turbūt pačią svarbiausią dovaną smile.gif o likusias pirksiu savaitės bėgyje, kaip tik gausiu stipendiją, kurios ir buvau suplanavus dalį skirti Kalėdoms. o šiaip visad perku prieš Kalėdas, kad labiau jausčiau tą Kalėdų dvasią smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Dazniausiai tai vos ne paskutine diena doh.gif lotuliukas.gif Siemet susiemiau ir apie dovanas pradejau galvot is anksto. Pradejau pirkt mazdaug pries menesi. Isties, ir del pinigeliu ne taip jauciasi, ir nereikia lekti ir skubeti su mintim, kad siandien reik butinai nupirkt, nes rytoj jau sventes lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As visada perku dovanas is anksto. Dazniausiai pradedu lapkricio menesi, tada ir pinigine ne taip nukencia kai per viena savaite visiems supirkti. O be to draugams i uzsieni reikia issiusti jau gruodzio pradzioje, kad spetu pasiekti laiku...
Atsakyti
Is anksto ax.gif Pries menesiuka koki,nes reikia apgalvoti dovanas mazdaug 20 zmoniu doh.gif
Atsakyti
Apsirupinau is anksto, nesinori paskutine akimirka ieskoti dovanu ir stumdytis zmoniu minioje rolleyes.gif
Atsakyti
Visada perku iš anksto, pradėjau nuo spalio mėn smile.gif
Atsakyti
Paprastai gaudavosi, kad vos ne paskutine diena reikedavo ne tik nupirkti, bet dar ir sugalvoti ka nupirkt. Bet siemet didziuojuosi savimi - gruodzio viduryje jau buvau pilnai pasiruosusi sventems biggrin.gif
Atsakyti
perku paskutinėm dienom doh.gif nes anksčiau nebūna laiko ax.gif
Atsakyti