Dabar dar tik vieną dovaną esu nupirkusi (neskaitant vienos simbolinės) Kitas jau kaip i sugalvojau,belieka įgyvendinti.. Šiais metais dovanoju vos keliem
dalį dovanų jau turiu~Rytoj atsiimu kitas ir apie 80procentų visų dovanų turėsiu`~~Tada beliks nupirkti tai kas mliko savaitės bėgyje ir savaitgalį pabaigti pakuoti tai, kas dar nesupakuota~
šiandien jau nupirkau pirmą ir turbūt pačią svarbiausią dovaną o likusias pirksiu savaitės bėgyje, kaip tik gausiu stipendiją, kurios ir buvau suplanavus dalį skirti Kalėdoms. o šiaip visad perku prieš Kalėdas, kad labiau jausčiau tą Kalėdų dvasią
Dazniausiai tai vos ne paskutine diena Siemet susiemiau ir apie dovanas pradejau galvot is anksto. Pradejau pirkt mazdaug pries menesi. Isties, ir del pinigeliu ne taip jauciasi, ir nereikia lekti ir skubeti su mintim, kad siandien reik butinai nupirkt, nes rytoj jau sventes
As visada perku dovanas is anksto. Dazniausiai pradedu lapkricio menesi, tada ir pinigine ne taip nukencia kai per viena savaite visiems supirkti. O be to draugams i uzsieni reikia issiusti jau gruodzio pradzioje, kad spetu pasiekti laiku...
Paprastai gaudavosi, kad vos ne paskutine diena reikedavo ne tik nupirkti, bet dar ir sugalvoti ka nupirkt. Bet siemet didziuojuosi savimi - gruodzio viduryje jau buvau pilnai pasiruosusi sventems