Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(liepaegle @ 2009 11 30, 18:51)
aš irgi prie tų, kurie mėgsta Kalėdoms ruoštis iš anksto  ax.gif (nemėgstu skubaus ir neapgalvoto bile ko pirkimo paskutinę dieną, o ypatingai netraukia tos žmonių minios visur) jau turim visas dovanėles (išskyrus porą smulkmenėlių ir saldainių), dabar laukia malonus širdžiai darbas - dovanų pakavimas  rolleyes.gif

o kodel jei jau paskutinemis dienomis perki dovanos tai jau nepagalvotai,skubotai,bile ka???
Gal ta dovanu ideja buvo subrasndinta laiko,apgalvota ir surasta,kad ir..paskutine diena 4u.gif
Atsakyti
Dar brandinu ar kuriu idėjas,taupau pinigėlius, paskui jau gal kaip nors sulakstysiu.. g.gif Be to, vengiu iš anksto pirkt, nes ir prašaut neapsidairius galiu ir per ilgesnį laiko tarpą žmogus ir pats apsigalvot ar įsigyt norėtą prekę gali.
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2009 11 30, 22:59)
šiaip, kuo daugiau galvoju apie Kalėdas, tuo aiškiau regiu save su tuščia pinigine rankose. g.gif

drinks_cheers.gif mano piniginės toks pats likimas laukia verysad.gif . Tik taip malonu matyti tas džiaugsmu spindinčias artimųjų akis, kai po eglute jie randa kalną dovanėlių wub.gif . Vien dėl to negaila išleistų pinigėlių. Dovanų, beje, dar visų nespėjau supirkti rolleyes.gif . Nupirkau tik vyrui, vaikui ir draugės šeimynai smile.gif
Atsakyti
pradedu galvoti apie dovanas gruodzio pradzioje biggrin.gif nes norisi kad dovana butu kazkokia originali, tai tenka daug galvoti. g.gif
Atsakyti
šiandien nupirkau mamai ir draugei dovanas . santa2.gif bet čia tik lašas jūroje . mano sąrašas dar ilgas ir reikės dar daug pavaikščioti kol viską supirksiu
Atsakyti
Aš dalį dovanų susiperku iki KAlėdų, o kiek trūksta paskutinę minutę, tai pvz. vaikams saldainių ar kokias atvirutes 4u.gif
Atsakyti
Asjau daug ka nupirkusi, bet dar neviska. Dovanas pradejau pirkti lapkricio pradzioje smile.gif
Atsakyti
Dovanas turiu jau pora savaiciu smile.gif Liko tik saldainiai vaikams ir malonus ritualas - dovanu pakavimas vaikams sumigus ax.gif
Atsakyti
oho,kokios jūs greitos blink.gif aš dar tik pradėsiu pirkti dovanas. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Iš esmės nieko nemėgstu daryti paskubom ir paskutinę minutę. O jei ir ekspromtu ko nors prireikia, visada randu namuose, kaip galėčiau išsisukti iš padėties.
Skubos darbą velniai gaudo - liaudies išmintis sako.
Atsakyti
Dovanas pradedu pirkineti dar spali. Tada gruodi tik akcentus belieka sudeti ir finansiskai ne taip skaudziai jauciasi, kai per kelis menesius pasiskirsto. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pradedu pirkti anksti dovanas. Esu net rugpjūtį pirkusi.
Ir egle iš anksto rūpinuosi biggrin.gif . 2009m. pradžioje pirkau žaisliukus eglutei šioms Kalėdoms ax.gif .
Atsakyti