Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

Mano planas nepavyko dry.gif
Likau smarkiai nepatenkinta šventėmis. Ir vis per ją. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

ateinu nes noriu išsilieti, išsipasakoti savo susikaupusi nerimą ir pyktį.
Norėjau padaryti kalėdinę dovaną savo vyrui ir padovanoti kvepalas.
Kaip tik SM kvepalų išparduotuvėje radau pigiai vyriškus kvepalus, viską susitariau.
Pervedžiau pinigus, tiesa pervedinėjant iškilo problemų,tai sukėlė man nerimą, bet visdėlto pavykus pervedimui, laukiau žinių kai pardavėja parašys,kad išsiuntė kvepalus.
Atsiuntė man a.z.kad kvepalus išsiuntė jos vyras, ir išsiuntė ne registruotu o pirmenybiniu paprastu siuntinuka.Tai sukele man panika,bet kadangi pardaveja pasake,kad tikrai taip greiciua sulauksiu emiau kantriai laukti,po savaitės nesulaukus siuntinio ėmiau panikuoti,visur kreptis ir rašyti, ji tikrai tvrtina, kad išsiuntė, ir kad vos ne kas diena važiuoja į paštą, pasiklausti kur dingo tas siuntinys, ir rašo,kad sakykite kuo dar galiu padįti ir pan.Atrodo viskas gerai,ji tikrai išsiuntė nes tikrai atrodo nuoširdžiai susikrimtusi, dėl šios situacijos,o aš tai panikoje,nebezinau ka daryti,nes skambinausi į infpormacija lietuvos pašto,sako, kad sunkoka rasti toki siuntini. Ir kas blogiausia,kad jie dar išsiuntė be atgalinio adreso,ta prasme,jei mano adresa užrašė blogai,tai savo adreso neužrašė,kad grįžtu atgal jei kas ne taip...
90lt.sumokėjau už tuos kvepalus ir nežinau ka toliau daryti,kur kreiptis..vyras negavo savo kalėdinės dovanos, turėjau greitai nupirkti papigiai kvepalus, kurie vyrui,kaip suprantu nelabai patiko...tikrai šis nesusisipratimas man sugadino visas šventes...jaučiuosi sumautai, nusivylusi viskuo...
gal galiet kas nors ką nprs patarti? cray.gif
Atsakyti
Nemegstu atvirauti, bet labai jau susikaupe.Issipasakoti niekam neiseina, bandysiu cia issilieti.
Pavydziu savo broliui. Gal tiksliau ne pavydas mane kankina, o tiesiog pati jauciuosi visiska nevykele ir gyvenimo autsaidere. Niekaip nesugebu o ir jau nesugebesiu prilygti savo broliui. Velkuosi is paskos visose gyvenimo srityse. Kodel? Nezinau. Gal nemoku gyvent, gal esu maziau gabi, o gal tiesiog neryztinga. Ypac pastaraisiais metais jauciu ta atotruki, jau esame tokio amziaus, kai matosi zmogaus pasiekimai. Brolis turi grazius namus grazioje vietoje, gerai uzdirba, turi gerbiama profesija, pasisekima tam tikroje aplinkoje. Daro karjera, sukasi tarp itakingu ir idomiu zmoniu. Tuo tarpu as gyvenu baisioj skylej baisiam rajone. Zinoma, galiu kaltinti tik save, juk 10 metu pradirbau tiesiog pardaveja, nors turiu aukstaji issilavinima fool.gif Nesakau, kad toks darbas nevertas pagarbos. Tiesiog pati visada jauciau nepasitenkinima ir geda dirbdama si darba. Bijodavau, kad neuzeitu koks buves bendramokslis, ar pazistamas ir nepamatytu kur as dirbu. Kodel nedibu pagal profesija? Ji yra labai specifine ir nedirbus to darbo jau negaleciau dirbti nei teoriskai nei praktiskai. Tiesa pasakius nelabai numanau kaip galeciau pagerinti savo padeti. Siuo metu nejauciu jokios iniciatyvos niekam, tiesiog norisi giliai isirausti i koki urva, kad netektu su niekuo bendrauti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 01 04, 14:24)
Nemegstu atvirauti, bet labai jau susikaupe.Issipasakoti niekam neiseina, bandysiu cia issilieti.
Pavydziu savo broliui. Gal tiksliau ne pavydas mane kankina, o tiesiog pati jauciuosi visiska nevykele ir gyvenimo autsaidere. Niekaip nesugebu o ir jau nesugebesiu prilygti savo broliui. Velkuosi is paskos visose gyvenimo srityse. Kodel? Nezinau. Gal nemoku gyvent, gal esu maziau gabi, o gal tiesiog neryztinga. Ypac pastaraisiais metais jauciu ta atotruki,  jau esame tokio amziaus, kai matosi zmogaus pasiekimai. Brolis turi grazius namus grazioje vietoje, gerai uzdirba, turi gerbiama profesija, pasisekima tam tikroje aplinkoje. Daro karjera, sukasi tarp itakingu ir idomiu zmoniu. Tuo tarpu as gyvenu baisioj skylej baisiam rajone. Zinoma, galiu kaltinti tik save, juk 10 metu pradirbau tiesiog pardaveja, nors turiu aukstaji issilavinima fool.gif Nesakau, kad toks darbas nevertas pagarbos. Tiesiog pati visada jauciau nepasitenkinima ir geda dirbdama si darba. Bijodavau, kad neuzeitu koks buves bendramokslis, ar pazistamas ir nepamatytu kur as dirbu. Kodel nedibu pagal profesija? Ji yra labai specifine ir nedirbus to darbo jau negaleciau dirbti nei teoriskai nei praktiskai. Tiesa pasakius nelabai numanau kaip galeciau pagerinti savo padeti. Siuo metu nejauciu jokios iniciatyvos niekam, tiesiog norisi giliai isirausti i koki urva, kad netektu su niekuo bendrauti. unsure.gif

viskas tvarkoje..nesijausk taip baisiai,juk nekiekvienam gyvenime taip duota,kad viskas sekasi puikiai ir kaip is pasakos..manau,jei pakalbetum su broliu atvirai suprastum kad ir jis turi kazka,kas jam nepatinka jo gyvenime...nes nera idealiu gyvenime,tiesiog mums is sono atrodo,kad visi kiti gyvena zymiai geriau negu mes ir kaltiname save del to...bet viskas dar pries akyje ir jei nori kazka gyveniem keisti,keisk nuo dabar..gal tik viena rystinga diena gyvenime ir tu gali daug ka pakietsi is pagrindu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 12 28, 14:18)
Sveikos,

ateinu nes noriu išsilieti, išsipasakoti savo susikaupusi nerimą ir pyktį.
Norėjau padaryti kalėdinę dovaną savo vyrui ir padovanoti kvepalas.
Kaip tik SM kvepalų išparduotuvėje radau pigiai vyriškus kvepalus, viską susitariau.
Pervedžiau pinigus, tiesa pervedinėjant iškilo problemų,tai sukėlė man nerimą, bet visdėlto pavykus pervedimui, laukiau žinių kai pardavėja parašys,kad išsiuntė kvepalus.
Atsiuntė man a.z.kad kvepalus išsiuntė jos vyras, ir išsiuntė ne registruotu o pirmenybiniu paprastu siuntinuka.Tai sukele man panika,bet kadangi pardaveja pasake,kad tikrai taip greiciua sulauksiu emiau kantriai laukti,po savaitės nesulaukus siuntinio ėmiau panikuoti,visur kreptis ir rašyti, ji tikrai tvrtina, kad išsiuntė, ir kad vos ne kas diena važiuoja į paštą, pasiklausti kur dingo tas siuntinys, ir rašo,kad sakykite kuo dar galiu padįti ir pan.Atrodo viskas gerai,ji tikrai išsiuntė nes tikrai atrodo nuoširdžiai susikrimtusi, dėl šios situacijos,o aš tai panikoje,nebezinau ka daryti,nes skambinausi į infpormacija lietuvos pašto,sako, kad sunkoka rasti toki siuntini. Ir kas blogiausia,kad jie dar išsiuntė be atgalinio adreso,ta prasme,jei mano adresa užrašė blogai,tai savo adreso neužrašė,kad grįžtu atgal jei kas ne taip...
90lt.sumokėjau už tuos kvepalus ir nežinau ka toliau daryti,kur kreiptis..vyras negavo savo kalėdinės dovanos, turėjau greitai nupirkti papigiai kvepalus, kurie vyrui,kaip suprantu nelabai patiko...tikrai šis nesusisipratimas man sugadino visas šventes...jaučiuosi sumautai, nusivylusi viskuo...
gal galiet kas nors ką nprs patarti? cray.gif

tai aišku čia pardavėjos kaltė. o tai jūs nesutarėt kad bus registruotu paštu? doh.gif
ir man labai jau kvepia apgaule doh.gif vyras siuntė, vyras paprastu paštu siuntė, vyras adreso neužrašė doh.gif ir bent pusė pinigėlių tikrai turi grąžinti.
aš dėl panašių dalykų niekada ir neperku iš kitų miestų schmoll.gif nebent tik iš panelių prekiaujančių rankdarbiais, jos kiek daugiau kelia pasitikėjimo.
Siūlau šnekėtis su pardavėju su bent pusės pinigėlių grąžinimu. Sekmės 4u.gif
p.s. aišku kaltas ir paštas gali būti.. mano pačios nenuėjo siuntinys iš pašto į kt šalį ir net atvirtutės nenuėjo siųstos tą pačią dieną tame pačiame pašte į lietuvą doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2011 01 05, 12:45)
viskas tvarkoje..nesijausk taip baisiai,juk nekiekvienam gyvenime taip duota,kad viskas sekasi puikiai ir kaip is pasakos..manau,jei pakalbetum su broliu atvirai suprastum kad ir jis turi kazka,kas jam nepatinka jo gyvenime...nes nera idealiu gyvenime,tiesiog mums is sono atrodo,kad visi kiti gyvena zymiai geriau negu mes ir kaltiname save del to...bet viskas dar pries akyje ir jei nori kazka gyveniem keisti,keisk nuo dabar..gal tik viena rystinga diena gyvenime ir tu gali daug ka pakietsi is pagrindu... mirksiukas.gif

O vis del to jauciuosi baisiai. Ne, nesijauciu likimo nuskriaustoji, nemanau , kad esu kazkokia vargse. Puikiausiai suprantu, kad yra labai nelaimingu zmoniu, paliestu ligu, skurdo, kitokiu nelaimiu. Ir as dziaugiuosi savuoju gyvenimu, bet tas profesinis ir tuo paciu finansinis atsilikimas mane vis labiau grauzia. Tos mintys tiesiog toks kasdieninis palydovas.
O pakeisti is pagrindu g.gif Gal tai ir yra problema, niekada to nedariau ir vilkausi pasroviui. Turbut tos progos kazka pakeisti yra praleistos. Nesiryzau, pabijojau... O dabar laikas veikia visai ne mano naudai doh.gif
Atsakyti
cia jums visoms ir man taip pat,
visom kam skauda ir kurios nesuvaldo tu smugiu is savo minciu...
o tos mintys ...jos vel vel vel ir vel suka ta filma kuri jus jau matete ir isgyvenote...
bet vel vel vel ir vel nesvarbu kur esi ar ka darai, tos mintys, jos gimsta pries tavo valia ir tau primena ta skausma kuri tu jau zinai,
jos vercia ji isgyventi ji vel vel ir vel......

Apie stiprias moteris:
jos keliasi anksti rytais,ir verda kavą,
jos tyliai šypsosi
dar miegantiems,
jos vaikšto dideliais žingsniais,ir kalba kartais garsiai,
o kartais garsiai tyli,
bet visada žino,ir sako, ką galvoja
arba galvoja ką tyli
jos kartais būna nepagaunamos,nesuvaldomos,nesutramdomos
jos žino, yra stiprios,
net jei būna sudaigstytos ir susiūtos,netirpstančiais siūlais
prie pilkų lietingų dienų,prie saulės,prie mezginiuotų užuolaidų,
jos žino, kad viskas
užgyja,užgyja...
jos stiprios moterys
dienose be kojų,ir apakusiose naktyse
jos stiprios moterys,
nes nemėgsta analgino,
ir geria beprotiškai juodą kavą,
nes yra mirusios jau bent keturis kartus..
nes jos stiprios,kai būna silpnos

del dievo meiles, kada gi man nebeskaudes cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamertina: 05 sausio 2011 - 23:27
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 01 04, 16:24)
Pavydziu savo broliui. Gal tiksliau ne pavydas mane kankina, o tiesiog pati jauciuosi visiska nevykele ir gyvenimo autsaidere. Niekaip nesugebu o ir jau nesugebesiu prilygti savo broliui. Velkuosi is paskos visose gyvenimo srityse. Kodel? Nezinau. Gal nemoku gyvent, gal esu maziau gabi, o gal tiesiog neryztinga. Ypac pastaraisiais metais jauciu ta atotruki,  jau esame tokio amziaus, kai matosi zmogaus pasiekimai. Brolis turi grazius namus grazioje vietoje, gerai uzdirba, turi gerbiama profesija, pasisekima tam tikroje aplinkoje. Daro karjera, sukasi tarp itakingu ir idomiu zmoniu. Tuo tarpu as gyvenu baisioj skylej baisiam rajone. Zinoma, galiu kaltinti tik save, juk 10 metu pradirbau tiesiog pardaveja, nors turiu aukstaji issilavinima fool.gif Nesakau, kad toks darbas nevertas pagarbos. Tiesiog pati visada jauciau nepasitenkinima ir geda dirbdama si darba. Bijodavau, kad neuzeitu koks buves bendramokslis, ar pazistamas ir nepamatytu kur as dirbu. Kodel nedibu pagal profesija? Ji yra labai specifine ir nedirbus to darbo jau negaleciau dirbti nei teoriskai nei praktiskai. Tiesa pasakius nelabai numanau kaip galeciau pagerinti savo padeti. Siuo metu nejauciu jokios iniciatyvos niekam, tiesiog norisi giliai isirausti i koki urva, kad netektu su niekuo bendrauti. unsure.gif

Suprantu tavo situacija. Man panasiai yra su sese, tik tiek, kad mes dar abi sedim tevams ant sprandu. Sia vasara planuoju kelti sparnus i uzsieni uzsidirbti pinigeliu ir bandyti igyvendinti savo mazus tikslus, o gal ten suprasiu, kokie yra mano ambicingesni tikslai.

Mano sesuo yra ideju generatorius. Ji jau numaciusi savo sekminga ateiti, zino, kokiam buste gyvens, su kokiais itakingais zmonemis bendraus, kokia masina vairuos ir t.t. Ir dar ji nesigedija imti pinigu is tevu. As savo tikslams tikrai nerirengiu grezti tevu, gal mano problema yra neturejimas konkretaus ateities vaizdo, todel geriau nerizikuosiu tevu pinigais. Jeigu zinociau, kad va, tas anas atsipirks, prasyciau ju pagalbos, dabar kol kas nesu tiek savimi uztikrinta.

Mano ir tavo problemos esme tikriausiai yra ta, kad nelabai zinome ko norime. Tarkime, galbut tavo brolis aiskiai isivaizdavo savo ateiti tik niekam per daug apie tai nepasakojo (arba pasakojo), na ir su didelem ambicijom to sieke. Galbut tu niekada ir nenorejai gyventi kazkaip istaigingai ir del to pernelyg nesistengei, bet pamaciusi, kad brolio gyvenimo modelis tau taip pat patinka, uzsinorejai viso to. As siulyciau nesikrimsti ir nepavydeti, o bandyti issikelti sau tikslus ir kryptingai ju siekti. Kad ir mazais zingsneliais. Ryzto tam tikrai prireiks. Savo padeties nepagerinsi greitai ir darydama nezinia ka, turi tiksliai zinoti savo kaipo "destinacija", o po to viskas eisis savaime.
Atsakyti
Man sis laikotarpis irgi kazkoks juodas. Buvau aukstai aukstai, o dabar atrodo velkuosi kazkur. Laimei turiu siokiu siekiamybiu, noru, troskimu. Kad ir mazuciu. Labai pergyvenau, kad niekada nezinojau kuo gyvenime buti. Na zinote, kai buna tokiu vaiku, kur 6 m. sako "Busiu gydytojas", ta periodiskai kartoja budamas paauglys, veliau studentas ir galiausiai tampa tuo, kuo nori buti. Man taip niekada nebuvo, labai daug meciausi, labai viskas trauke ir daug kas isbandyta. Kol nepradedu galvoti apie savo sese, gyvenimas lyg ir pakenciamas atrodo smile.gif Tikiuosi sia busena issaugoti kuo ilgiau.

O siandien baisuaisiai susierzinau del to, kad nemoku laikyti liezuvio uz dantu, nemoku uzsiciaupti. Galiu prisakyti tiek visokiu storzievisku, netaktisku dalyku, kad ojojoi... Vakar pas mane buvo patinkantis vaikinas. Intymia akimirka skeliau toki bajeri, kaip koks bachuras. Ir dar pati is to juokiuos blink.gif

Man labai daznai issprusta tokios "galas, slapias" interpretacijos, gaaash , kas svarbiausia "apsistumiu" pati save. Tai kokia is manes tada pagarbos verta moteris, kai taip nepagalvoju apie takta. Nezinau kodel kartais taip nutinka. Taaaaip, as istvirkusi turbut, o gal bandau sudaryti karstos moters ispudi. Bijau atbaidyti potencialu gyvenimo vyra su savo tokiais lepsusais.

Laimei, kad bent su juo, o ne su visais is eiles ir, laimei, kad intymioje aplinkoje, o ne kokiam prekybcentry... ech... tokia grauzatis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 11 22, 22:43)
Labas, čia aš rašiau apie tą sofkutę. Pareini, ir krenti, nes nėra jėgų. Darbas ir mano ne fizinis, bet išsenku visiškai, totaliai, nieko nesinori, kažkokia juoda skylė. Rašėt, kad išsiskyrėt su vyru, na nežinau, aš neišsiskyrusi, bet deja, tas vienatvės jausmas neapleidžia ir mane. Jausmas, kad esi nuo visko atbukusi, išsisėmusi, nebėra net apie kalbėtis su vyru, nieko nesinori, draugių visiškai neturiu... labai jus suprantu . Gal kaltas ir ruduo,tamsa, ne tik asmeninės problemos, dėl tų jėgų nebuvimo...jei norėsite pasikalbėti, galit man ir į AŽ rašyti.  4u.gif

Jaučiuosi lygiai taip pat verysad.gif išsisunkusi, išsekusi, po darbo pareinu ir einu gult, nesikalbu nei su vyru nei su vaiku... verysad.gif Dėl vyro tai tiek to, bet kad su vaiku nebegaliu bendrauti, tai labiausiai slegia.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 01 05, 13:44)
tai aišku čia pardavėjos kaltė. o tai jūs nesutarėt kad bus registruotu paštu?  doh.gif
ir man labai jau kvepia apgaule doh.gif  vyras siuntė, vyras paprastu paštu siuntė, vyras adreso neužrašė doh.gif  ir bent pusė pinigėlių tikrai turi grąžinti.
aš dėl panašių dalykų niekada ir neperku iš kitų miestų schmoll.gif  nebent tik iš panelių prekiaujančių rankdarbiais, jos kiek daugiau kelia pasitikėjimo.
Siūlau šnekėtis su pardavėju su bent pusės pinigėlių grąžinimu. Sekmės 4u.gif
p.s. aišku kaltas ir paštas gali būti.. mano pačios nenuėjo siuntinys iš pašto į kt šalį ir net atvirtutės nenuėjo siųstos tą pačią dieną tame pačiame pašte į lietuvą doh.gif  verysad.gif

Ačiū dievui išsiaiškinau ir galų gale atgavau savo pinigus,nors aišku nenorėjo gražinti pinigų,bet šiaip netaip atgavau...nes jau kelias naktis negalėjau užmigti,kažkaip nervuojausi dėl tų pinigų..bet pinigai mano saskaitoje ir aš jau rami..
ačiū už paguodžiančius žodžius 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(kosiute @ 2011 01 06, 15:42)
Ačiū dievui išsiaiškinau ir galų gale atgavau savo pinigus,nors aišku nenorėjo gražinti pinigų,bet šiaip netaip atgavau...nes jau kelias naktis negalėjau užmigti,kažkaip nervuojausi dėl tų pinigų..bet pinigai mano saskaitoje ir aš jau rami..
ačiū už paguodžiančius žodžius 4u.gif

ar narės nėra šiame sąraše ?

http://www.supermama...howtopic=628150

jei ne tikėkimės, kad skaudi pamoka abiems, neregistruotų siuntimų šiais laikais negali būti biggrin.gif , viskas gerai kas gerai baigiasi 4u.gif
Atsakyti