Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(kosiute @ 2010 12 28, 13:18)
Sveikos,

ateinu nes noriu išsilieti, išsipasakoti savo susikaupusi nerimą ir pyktį.
Norėjau padaryti kalėdinę dovaną savo vyrui ir padovanoti kvepalas.
Kaip tik SM kvepalų išparduotuvėje radau pigiai vyriškus kvepalus, viską susitariau.
Pervedžiau pinigus, tiesa pervedinėjant iškilo problemų,tai sukėlė man nerimą, bet visdėlto pavykus pervedimui, laukiau žinių kai pardavėja parašys,kad išsiuntė kvepalus.

Man tai irgi čia apgaule kvepia....net labai.
Och, tik dabar perskaičiau "laimingą" pabaigą. Nu nors pinigus atidavė.Nors tiek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirmukė: 06 sausio 2011 - 21:12
QUOTE(kosiute @ 2010 11 19, 11:57)
nenoriu atrodyti cia eksperte meiles reikaluose,bet kazada man irgi teko su tuo susidurti,tieisog mano muomone buna tokiu zmoniu,kuriems si zod istrati sunku,kazkaip nejauku ar ka...ir jie sio zodzio nesako,bet tai tikrai nereiskia,kad jis taves nemyli..bet manau,kad apie savo ajusmus turetum pasikalbeti su juo,as taip visada darau,jis nori to ar nenori as primygtinai prasau visus musu nesutarimus aptarti ir issikalbeti,nes laikyti svayje nera geras jausmas

Kosiute, idomios mintys tavo. Va ir man tas pats, vaikinas vengia kalbėtis apie mūsų santykius, na kažkiek ir apie ateity. Visiška nežinia. Nors nelabai seniai mes kartu, bet tokia tyla, mano bandymai pasikalbėti atsimuša į visišką tylėjimą. Ir gal visai ne iš abejingumo, gal dėl uždarumo, nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Mamertina @ 2011 01 06, 01:19)

Apie stiprias moteris:
jos keliasi anksti rytais,ir verda kavą,
jos tyliai šypsosi
dar miegantiems,
jos vaikšto dideliais žingsniais,ir kalba kartais garsiai,
o kartais garsiai tyli,
bet visada žino,ir sako, ką galvoja
/.../

Žodžiai, tai nuostabūs...Gal pačios?
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 06, 15:48)
ar narės nėra šiame sąraše ?

http://www.supermama...howtopic=628150

jei ne tikėkimės, kad skaudi pamoka abiems, neregistruotų siuntimų šiais laikais negali būti  biggrin.gif , viskas gerai kas gerai baigiasi  4u.gif

ne nera jos tame sarase...
as tai neika nesiunciu neregistruotu...ir tikrai niekada nesiusiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu_gaudytoja @ 2011 01 06, 21:17)
Kosiute, idomios mintys tavo. Va ir man tas pats, vaikinas vengia kalbėtis apie mūsų santykius, na kažkiek ir apie ateity. Visiška nežinia. Nors nelabai seniai mes kartu, bet tokia tyla, mano bandymai pasikalbėti atsimuša į visišką tylėjimą. Ir gal visai ne iš abejingumo, gal dėl uždarumo, nežinau...

Yra toks žmonių tipas,kuriems sunku kalbįtis apie jaumus..reikia išlaukti tam tikro momento ir manau, jie tikrai atskleis jums savo jausmus arba paroys savo veiksmais..
O vaikinai nekalba apie ateity, gal kaip ir visi vyrai bijo įsipareigojimų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirmukė @ 2011 01 06, 21:10)
Man tai irgi čia apgaule kvepia....net labai.
Och, tik dabar perskaičiau "laimingą" pabaigą. Nu nors pinigus atidavė.Nors tiek. 4u.gif

Jo ačiū dievui kad viskas laimingai baigėsi,nes vienu momentu jau tikrai jaučiausi apgauta ir nusivylusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2011 01 07, 15:43)
Žodžiai, tai nuostabūs...Gal pačios?

Ne, zodziai nera mano bet padejo man...gal pades dar kazkam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamertina @ 2011 01 07, 22:12)
Ne, zodziai nera mano bet padejo man...gal pades dar kazkam  rolleyes.gif

Taip man kazkaip labai artima.
Oj kaip noreciau patarimu 4u.gif sunku....
23 metu zmona, mama ir karjeryste yra nelaiminga doh.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nikole_ @ 2011 01 08, 01:23)
Oj kaip noreciau patarimu  4u.gif  sunku....
23 metu zmona, mama ir karjeryste yra nelaiminga  doh.gif  verysad.gif  unsure.gif

Nu va... aprašiai mano situaciją, tik aš dėl to nesijaučiu nelaiminga, labiau jaučiuosi pavargus nuo tokio gyvenimėlio .
Atsakyti
O man irgi labai liūdna... unsure.gif taip tuščia... verysad.gif daug klaustukų.. verysad.gif nežinau nei ką su magistru daryti... vienu momentu noriu važiuoti į užsienį..kitu jau ne.. realiai jau ir vėliuočiau su dokumentų pristatymu.. nors turiu darbą..ir dirbu pagal specialybę.. ir juo esu bent kolkas patenkinta.. bet taip noriu kažką nuveikt, pakeist.. nors mąstau gal padaryt metų pertrauką..šiek tiek pailsėt..juk šiemet ir mokslai ir darbas...ir tada važiuot... liūdina ir artimo žmogaus trūkumas.. kuris kaip ir buvo... bet vis labiau suprantu, kad reikia dėti tašką.. verysad.gif tieisiog liūdna.. verysad.gif kažkaip nebematau spindulėlio.. verysad.gif
išsisakiau.. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 07 sausio 2011 - 23:43
Jaučiuosi nekaip ir aš sad.gif vakar sužinojau, kad draugė serga krūties vėžiu II stadija. turi 4 metukų dukrytę. taip norisi ją paguosti, o viduj - tuščia, žodžių nėra - tik skausmas ir gniužulas gerklėj...
Atsakyti
QUOTE(2*2 @ 2011 01 08, 17:53)
Jaučiuosi nekaip ir aš sad.gif vakar sužinojau, kad draugė serga krūties vėžiu II stadija. turi 4 metukų dukrytę. taip norisi ją paguosti, o viduj - tuščia, žodžių nėra - tik skausmas ir gniužulas gerklėj...

suprantu,kad truksta zodziu sioje situacijoje..mano drauge,pasake,kad ji serga veziu man,kai mums buvo 19m.po dvieju metu kovos ji mire..ir dabar jau antri metai jos nebera..
labai gerai prisimenu jos zodzius,uz ka man, ka as blogo padariau..kodel taip anksti turiu mirti..ka po tokiu zodziu gali pasakyti,nera tinkamu zodziu ir zodziai kad pasveiksi viskas bus gerai nelabai padeda sioje situacijoje..labai prisimenu,kaip pergyvenau..o galiausiai net maziau emiau su ja bendrauti,nes visada budavo skaudu,ir nerasdau jai paguodzianciu zodziu...turbut mane dabar kaltinsite..bet as ir pati dle to jauciuosi kalta..tiesiog gyvenau kitam mieste,dirbau, mokiausi...o jai vis maxziau ir maziau paskambindavau..del to dabar po jos mirties labai labai grauziuosi, galejau dazniau paskambinti, galejau kazka pasipasakoti, pralinksminti...o dabar jau laiko neatsuksi.. cray.gif
Papildyta:
QUOTE(nebezinau:) @ 2011 01 07, 23:42)
O man irgi labai liūdna...  unsure.gif taip tuščia... verysad.gif  daug klaustukų..  verysad.gif  nežinau nei ką su magistru daryti... vienu momentu noriu važiuoti į užsienį..kitu jau ne.. realiai jau ir vėliuočiau su dokumentų pristatymu.. nors turiu darbą..ir dirbu pagal specialybę.. ir juo esu bent kolkas patenkinta.. bet taip noriu kažką nuveikt, pakeist.. nors mąstau gal padaryt metų pertrauką..šiek tiek pailsėt..juk šiemet ir mokslai ir darbas...ir tada važiuot... liūdina ir artimo žmogaus trūkumas.. kuris kaip ir buvo... bet vis labiau suprantu, kad reikia dėti tašką.. verysad.gif  tieisiog liūdna..  verysad.gif kažkaip nebematau spindulėlio..  verysad.gif
išsisakiau.. blush2.gif  verysad.gif

Papra6yk patarimo mamos,ar seses, siuo patarimu nebutinai turi vadovautis, bet zodziai is salies kartais nusviecia kelia..cia mano nuomone blush2.gif
as taip darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nikole_ @ 2011 01 08, 00:23)
Oj kaip noreciau patarimu  4u.gif  sunku....
23 metu zmona, mama ir karjeryste yra nelaiminga

uzjauciu ir suprantu, tik va zmona jau nebesu.
sunku jaunam zmogui, atrodo kad gyveni kazkokiu ultra greiciu, jau viska isbandei... tada atsiranda tustuma. bet tikiu kad greit ja uzpildysi naujom siltom emocijom ir darna, juk ne veltui esi mama ir zmona wub.gif
QUOTE(nebezinau:) @ 2011 01 08, 00:42)
O man irgi labai liūdna...  unsure.gif taip tuščia... verysad.gif  daug klaustukų..  verysad.gif  nežinau nei ką su magistru daryti... vienu momentu noriu važiuoti į užsienį..kitu jau ne.. realiai jau ir vėliuočiau su dokumentų pristatymu.. nors turiu darbą..ir dirbu pagal specialybę.. ir juo esu bent kolkas patenkinta.. bet taip noriu kažką nuveikt, pakeist.. nors mąstau gal padaryt metų pertrauką..šiek tiek pailsėt..juk šiemet ir mokslai ir darbas...ir tada važiuot... liūdina ir artimo žmogaus trūkumas.. kuris kaip ir buvo... bet vis labiau suprantu, kad reikia dėti tašką.. išsisakiau.. blush2.gif  verysad.gif

palaikymas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jaučiuosi kažkokia sudirgusi. Nesuprantu kas darosi. Nei iš šio nei iš to supykstu. Tiesiog būnu pikta, atgrasi, šalta, viskas man kliūna, viskas man negerai. Ankščiau niekad taip nebūdavo. g.gif
Atsakyti