Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(samanta* @ 2010 11 22, 11:28)
blink.gif ,kaip dabar reiktu save nufotkinti su apatiniais ,tai pamatytumet mano minusiukus,ant sonu yra ir kojos nekudos pas mane schmoll.gif  verysad.gif
o dabar pilnatis irm an dar PMS ,tai alkis nenormalus verysad.gif  verysad.gif

saulegraza ir skundes alkiu del pms, o as uzmigdysiu maze ir sportuot bigsmile.gif
Atsakyti
neturiu ne vienos foto su naudymosi kostiumeliu kompe blink.gif unsure.gif
vengiu as su juo fotkintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 06:23)
beje mano svarstykles parode skaiciu 7 clap.gif

bigsmile.gif sveikinu, aš irgi labai laukiu, kaip gerai tau svoris krito thumbup.gif berods dar 81kg turėjai? aš ir taip noriu smile.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 11 22, 08:57)
labas rytas grazuoles wub.gif  wub.gif
grizo nusidejele ,po visu baliu ir linksmybiu doh.gif  biggrin.gif
gerai kad didelio pliuso neuzsidejo ,po viso sito smile.gif ,na bet stengsiuosi sportu viska sutvarkyti thumbup.gif
saulegraza ir doviem grazios ir fainos esat thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
šiandie 7 JM II diena, pradesiu ankščiau, nes vakare blogis sportuot, o be to man šis lygis toks sunkus ohmy.gif , kad aš svajoju jau apie trečią greičiau doh.gif

P.S labas rytas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 22 lapkričio 2010 - 10:45
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 11:44)
bigsmile.gif  sveikinu, aš irgi labai laukiu, kaip gerai tau svoris krito  thumbup.gif  berods dar 81kg turėjai? aš ir taip noriu smile.gif
4u.gif
šiandie 7 JM II diena, pradesiu ankščiau, nes vakare blogis sportuot, o be to man šis lygis toks sunkus ohmy.gif , kad aš svajoju jau apie trečią greičiau  doh.gif

P.S labas rytas  wub.gif

ir as noriu kad greiciau trecias prasidetu,labai sunkus tas antras su tais visais itupstais, lenkinejimais, kai pasilenkiu daryt nuolat pykint pradeda schmoll.gif

pradinis buvo 81.3 pries 21 diena rolleyes.gif per vakar krito 0.400, gerai laikiausi, daba 79.9 kg. vis tiek prieki jau 7 clap.gif
Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2010 11 22, 11:32)
neturiu ne vienos foto su naudymosi kostiumeliu kompe blink.gif  unsure.gif
vengiu as su juo fotkintis verysad.gif

as tai sau turiu nemazai fotkiu su apatiniais, tik gryzus is gimdymo nusifotkinau, turiu ir kai sveriau 72 kg. paskiau worde sukeliu ir palyginiu kokia buvo pries kokia po pokycio figura, ir dabar kas dvi savaites fotkinuos ir stebiu kas pagrazejo. o nusifotkinu pati, pasidedu ant stalo, nustatau rezima automatini ir viskas. ai dabar tai turiu du filmavimus ir su fotiku, pries JM, po 2 savaiciu. kai filmuota viskas laaabai gerai matosi. nieko nenuslepsi nuo saves. filmuoju ir pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 22 lapkričio 2010 - 11:19
QUOTE(samanta* @ 2010 11 22, 11:28)
blink.gif ,kaip dabar reiktu save nufotkinti su apatiniais ,tai pamatytumet mano minusiukus,ant sonu yra ir kojos nekudos pas mane schmoll.gif  verysad.gif
o dabar pilnatis irm an dar PMS ,tai alkis nenormalus verysad.gif  verysad.gif

Laikykis, mes visos tave palaikom group.gif

Man jau siandien pries sporta pilna baimes. Bijau, kad II lygis man pasirodys neiveikiamas, nes paziurejau vakar tuos pratimus tai ojojoj.... itariu nepaeisiu doh.gif na bet jeigu jus visos sugebejot, tai manau ir as sugebesiu, kaip nors teks susikaupus atkenteti blush2.gif
Atsakyti
įdomiai kaip , aš net nepagalvojau, kad reikia man įsiamžint prieš sportus smile.gif ai niekis, svarbu vyras komplimentus sako biggrin.gif blush2.gif man svarbiausia į tą raudoną suknią įtilpt ir kitus drabužius taip pat gaila išmest smile.gif o krizė, naujus pirkt nesinori smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 12:25)

Panos, negasdinkit manes sitaip kalbedamos apie antra lygi, nes nebesportuosiu paskui lotuliukas.gif
As tai neturiu fotiko, tik mobilu, bet jo neiseina pastatyti normaliai ir be to nera laukimo rezimo, arba as nemoku naudotis, savo ismaniuoju telefonu doh.gif tai vat ir neturiu normaliu fotkiu su apatiniais pries sporta, na tik vasara ta viena foto su maudymu, kur idejau i musu albumeli. Kazkaip draugo nesinori prasyti kad fotkintu, o vat paciai neiseina. Bandziau cia pries veidrodi su tel, bet nelabai gerai gaunasi, nes nuo blico atspindys gaunasi, o kolidoriuj pas mus tamsu tad be blico isvis nieko gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 21, 17:59)

P.S Merginos, ką daryt, aš nerandu nei vienos savo foto normalios ohmy.gif visur slepiuosi už vaikų, arba tik portretinės ohmy.gif mane vyras visada iš labai arti fotkina  g.gif

Pas mane tas pats, visur pasislėpusi, kad ir kaip stengiuosi negaliu savęs tokios mylėti verysad.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 11 21, 19:43)
Man siandien visa diena maudzia desine koja,nuo pat uzpakalio iki pedos  doh.gif nesuprantu,gal pasitempiau vakar besimankstindama, o gal del oro permainu,nes man taip buna g.gif bet toks nemalonus jausmas,brrr,ruosiuos greit sportuot pasistengsiu labai nestrikineti,pagailesiu saves truputi  rolleyes.gif

Patarčiau pailsėti, ir labai pasaugoti nugarą, tau greičiausiai sėdmeninį nervą užspaudė. Kai skauda per visą koją nuo juosmens ar nuo sėdmens, tai užspausto nervo požymis. Aš JM programą nors ir darau, bet prisibijau jos, nes man negalima jokių staigių judesių daryti, bėgioti, o čia pilna šuoliukų kurie man visai nepatinka schmoll.gif nežinau ar pajėgsiu pagal ją ilgai sportuoti ar teks kažką kito susigalvoti g.gif

QUOTE(Farida2010 @ 2010 11 21, 23:41)
o ir aš turiu treniruoklį visai buvau pamiršusi,buvo užmestas kitam aukšte ax.gif tai toks,kaip sidės,kaži ar nieko jai pradėsiu truputį su juo judėti,na dėl pienuko sumažėjimo? g.gif

pienukas nuo sporto niekur nedings jeigu mityba išliks pilnavertė mirksiukas.gif

Atrinkau keletą nuotraukyčių, kai dukriukas miegos įmesiu. O dabar bėgsim į laukelį, nors dar pasloguojam ir kosim, bet saulutė pasirodė.....
Atsakyti
Labas, as siandien iskrovauju, po tokio apetitingo ir nesportisko savaitgalio. Eisiu pilateso mankstele padarysiu, nes rimtai sportuot kaip ir bijociau. Beda su nuotraukom pas mane. As siaip nelabai megstu fotografuotis, o dar ir kompas senas po stalu nebegyvas biggrin.gif, tai naujam kompe tik is vestuviu foto turiu. Reikia, kad MB kieta diska isimtu is seno kompo, tada ka nors atrasiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 22, 11:31)
Laikykis, mes visos tave palaikom group.gif

Man jau siandien pries sporta pilna baimes. Bijau, kad II lygis man pasirodys neiveikiamas, nes paziurejau vakar tuos pratimus tai ojojoj.... itariu nepaeisiu  doh.gif na bet jeigu jus visos sugebejot, tai manau ir as sugebesiu, kaip nors teks susikaupus atkenteti  blush2.gif

aciu wub.gif 4u.gif
o man pirmas lygis su JM lengvas blush2.gif ,as pasportuoju taip lengvai atrodo,o poto pereinu prie tae bo,tai va tada tik suprakaituoju thumbup.gif
kai su JM pasportuoju atrodo dar tik apsilimas padarytas,kazin kaip su 2 lygiu bus labai laukiu biggrin.gif
einu pasivaikscioti i lauka su vaiku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 22 lapkričio 2010 - 12:01
Man po sio savaitgalio +1, bet ryt M prasides, tai del to. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Farida2010 @ 2010 11 21, 21:59)
Mačiau Saulėgrazos tikslas itilpti i suknelę,toks ir mano biggrin.gif noriu per krikštynas itilpti i savo grąžiają suknutę biggrin.gif O jūsų koks tikslas,motyvacija?

QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 22:30)

O mano tikslas tiesiog labiau paikti sau paciai ir nebesigedyti savo kuno, nes kaskart gedyjuos jo. Nemegstu aptemptu bliuskuciu nes lenda viskas, nemegstu buti su maudymuku, nemegstu fotografuotis, gedyjuos net ir draugo verysad.gif Tad viskas del sveikatos ir del to gedos jausmo, kurio noriu atsikratyti  blush2.gif

as irgi noriu but grazi sau,atsikratyt kompleksu, nes vyras tai nemato jokiu problemu.
noriu tilpt i visus rubus, ypac i viena vasarine suknute,noriu grazaus pilvuko ir mazesniu (.)(.) smile.gif noriu jaustis gerai o ne kaip kokia sukriosus sene biggrin.gif
Atsakyti