Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 13:09)
Man po sio savaitgalio +1, bet ryt M  prasides, tai del to.  biggrin.gif

tai idek is vestuviu foto, aa del mm tikrai svori didesni rodo.

doviem, paprasyk mociutes, nufotkins, tik parodyk kur spausti lotuliukas.gif o gal turi kokia drauge kuri turi fotika, nutrauktu mirksiukas.gif

as jau po 20 min. elipsinio, pana tuoj uzmigs, suni i lauka isvesiu ir begsiu su JM padraugaut.

tikiuos kad sia vasara nereiks savo kuno gedytis nail.gif

samanta, grazi tavo seima, ir as imeciau foto su saviskiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 22 lapkričio 2010 - 12:19
aciu saulyte wub.gif ,na dabr tai jau begam tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 22 lapkričio 2010 - 12:21
QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 21:00)
praeis  mirksiukas.gif as pirmom dienom po sporto isvis vaiksciojau kaip su medinem kojom, nors tau kiek suprantu ne del sporto cia, bet vistiek... linkiu kad greiciau praeitu tas maudimas mirksiukas.gif
Prasom jugtis jei tik tikrai nusprendei sportuoti, tuomet su malonumu priimsime i savo draugija  smile.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 21, 22:09)
Man taip buvo, kai dariau 8d. I lygio, bet tikiu, kad pasitempiau raumenį, tada tiesiog daviau pailsėt vieną dieną raumenukams, bet kai intensyviau pasportuoju - jaučiu tą vietą  unsure.gif  ir tokia įdomi vieta, blauzda, bet beveik iš viršaus, na šone truputį, o ne patį blauzdos ramenį, tikiuosi sustiprės ir praeis  smile.gif

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 22, 11:41)
Patarčiau pailsėti, ir labai pasaugoti nugarą, tau greičiausiai sėdmeninį nervą užspaudė. Kai skauda per visą koją nuo juosmens ar nuo sėdmens, tai užspausto nervo požymis. Aš JM programą nors ir darau, bet prisibijau jos, nes man negalima jokių staigių judesių daryti, bėgioti, o čia pilna šuoliukų kurie man visai nepatinka  schmoll.gif  nežinau ar pajėgsiu pagal ją ilgai sportuoti ar teks kažką kito susigalvoti  g.gif

Siandien jau geriau,bet skauda kojos apacioje ties kauliuku,pries metus buvau issinarinusi ta vieta,ziauriai skaudejo ir matyt nuo pratimu lengvai vel patempiau,as irgi nemegstu tu visu suoliuku,sokinejimo tai darysiu labai lengvai...kai pabaigsiu 30days programa tikrai jokiu sokinejimu nebus,man patinka rami manksta.

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 10:44)
šiandie 7 JM II diena, pradesiu ankščiau, nes vakare blogis sportuot, o be to man šis lygis toks sunkus ohmy.gif , kad aš svajoju jau apie trečią greičiau  doh.gif

P.S labas rytas  wub.gif

O man daznai tenka vakare pasportuoti,bet irgi jauciu,kad visgi man geriausia tai daryti dienos metu,kolkas kiekviena diena negaliu dienos metu sportuoti,veliau kai pakeisiu programa,sportuosiu tik kelis kartus per savaite ir stengsiuos tai daryti diena ax.gif

Siandien paskutine II lygio diena,visai jau jis man lengvas biggrin.gif Tuos pratimus su rankomis kur keikiau,darau jau be pailsejimu ir aisku per cardio nestrikineju intensyviai,tai ir nepavargstu labai ax.gif
Atsakyti
Nude kokia grazuole thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, bet as taip negalvoju ir del to nemegstu fotografuotis. Vienu zodziu kompleksu maisas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 13:16)
doviem, paprasyk mociutes, nufotkins, tik parodyk kur spausti lotuliukas.gif o gal turi kokia drauge kuri turi fotika, nutrauktu mirksiukas.gif

Bijau, kad mociute pasukios pirsta prie smilkinio fool.gif na bet gal ir paprasysiu blush2.gif

Nude, o tu tikrai figuringa turetum buti,na bent kiek matosi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ka as siandien jau pradesiu sportuoti, tai mano duomenys butu tokie:
ugis ir norimas svoris:169cm/57kg
Svoris pradzioje:65kg
Liemuo:80cm
Klubai: 94cm
Slaunis:57cm

tai va tikiuos sutvirtinti savo kunely ir pasiekti norimu rezultatu smile.gif
Atsakyti
Nervuoja tas figuringumas mane, as tokia, kaip smelio laikrodis gal? Labai noreciau, kad (.)(.) nuo sporto sumazetu, nes nervuoja pirkant rubus, jei virsuj gerai, tai per liemeni reikia siaurint... biggrin.gif
Papildyta:
aurute__, sekmes siekiant rezultatu smile.gif
Papildyta:
Leksiu i miesta dabar, paskui gryzus reiks pasimankstint, nes vakare i spektakli keliausiu, tai negalesiu. Sese juokiasi, kad man nuo tos iskrovos ant visos sales skrandis urgs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 22, 12:13)
as irgi noriu but grazi sau,atsikratyt kompleksu, nes vyras tai nemato jokiu problemu.
noriu tilpt i visus rubus, ypac i viena vasarine suknute,noriu grazaus pilvuko ir mazesniu (.)(.) smile.gif  noriu jaustis gerai o ne kaip kokia sukriosus  sene biggrin.gif

kaip aš noriu didesnių (.)(.) matyt paskutinė eilėj stovėjau, kai dalino, o dar trys vaikai nugraužė, tai liko tik skudurėliai, o kažkada buvo mini pagalvėliai smile.gif
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 12:16)
tai idek is vestuviu foto, aa del mm tikrai svori didesni rodo.

as jau po 20 min. elipsinio, pana tuoj uzmigs, suni i lauka isvesiu ir begsiu su JM padraugaut.

tikiuos kad sia vasara nereiks savo kuno gedytis nail.gif

samanta, grazi tavo seima, ir as imeciau foto su saviskiu wub.gif

einu akis pavarvint į nuotraukytes tongue.gif
Atsakyti
nu va as saziningai 20 min atidirbau su Tae Bo, pradzia jau yra dar vakare kokius 20 min pasilankstysiu nes noro tai tikrai yra,o ir vaikui linksma,kartu bando sportuot biggrin.gif
mano duomenys butu tokie:
ugis ir norimas svoris:167cm/54kg
Svoris pradzioje:62kg
Liemuo:82cm
Klubai: 95cm
Slaunis:57cm
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 14:05)
Nervuoja tas figuringumas mane, as tokia, kaip smelio laikrodis gal? Labai noreciau, kad  (.)(.) nuo sporto sumazetu, nes nervuoja pirkant rubus, jei virsuj gerai, tai per liemeni reikia siaurint...  biggrin.gif

Galetum man truputi atiduoti (.)(.) bent viena koki dydi, o tai as kaip tik bijau kad sportuojant sumazes ir visai nieko nebeliks g.gif ka tada as darysiu? Na as tai dar as, bet ka MB darys jei nieko nebeliks lotuliukas.gif

Begu rengtis ir sportuoti, pradesiu IIlygi siandien, po sportu parasysiu kaip sekesi man smile.gif

P.S. sekmes visom pradedancioms ir ne tik 4u.gif
Atsakyti
kritike7, paskaiciau, kad tavo dabartiniai duomenys yra 167cm/54kg ir jau issigandau, kad cia kitos problemos, tik po to supratau, kad suklydau skaitydama biggrin.gif wacko.gif
Atsakyti