QUOTE(doviem @ 2010 11 21, 21:00)
praeis

as pirmom dienom po sporto isvis vaiksciojau kaip su medinem kojom, nors tau kiek suprantu ne del sporto cia, bet vistiek... linkiu kad greiciau praeitu tas maudimas
Prasom jugtis jei tik tikrai nusprendei sportuoti, tuomet su malonumu priimsime i savo draugija
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 21, 22:09)
Man taip buvo, kai dariau 8d. I lygio, bet tikiu, kad pasitempiau raumenį, tada tiesiog daviau pailsėt vieną dieną raumenukams, bet kai intensyviau pasportuoju - jaučiu tą vietą

ir tokia įdomi vieta, blauzda, bet beveik iš viršaus, na šone truputį, o ne patį blauzdos ramenį, tikiuosi sustiprės ir praeis
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 22, 11:41)
Patarčiau pailsėti, ir labai pasaugoti nugarą, tau greičiausiai sėdmeninį nervą užspaudė. Kai skauda per visą koją nuo juosmens ar nuo sėdmens, tai užspausto nervo požymis. Aš JM programą nors ir darau, bet prisibijau jos, nes man negalima jokių staigių judesių daryti, bėgioti, o čia pilna šuoliukų kurie man visai nepatinka

nežinau ar pajėgsiu pagal ją ilgai sportuoti ar teks kažką kito susigalvoti
Siandien jau geriau,bet skauda kojos apacioje ties kauliuku,pries metus buvau issinarinusi ta vieta,ziauriai skaudejo ir matyt nuo pratimu lengvai vel patempiau,as irgi nemegstu tu visu suoliuku,sokinejimo tai darysiu labai lengvai...kai pabaigsiu 30days programa tikrai jokiu sokinejimu nebus,man patinka rami manksta.
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 10:44)
šiandie 7 JM II diena, pradesiu ankščiau, nes vakare blogis sportuot, o be to man šis lygis toks sunkus

, kad aš svajoju jau apie trečią greičiau
P.S labas rytas
O man daznai tenka vakare pasportuoti,bet irgi jauciu,kad visgi man geriausia tai daryti dienos metu,kolkas kiekviena diena negaliu dienos metu sportuoti,veliau kai pakeisiu programa,sportuosiu tik kelis kartus per savaite ir stengsiuos tai daryti diena
Siandien paskutine II lygio diena,visai jau jis man lengvas

Tuos pratimus su rankomis kur keikiau,darau jau be pailsejimu ir aisku per cardio nestrikineju intensyviai,tai ir nepavargstu labai