Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

kritike7 musu ismatavimai vos ne identiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 13:07)
kaip aš noriu didesnių (.)(.) matyt paskutinė eilėj stovėjau, kai dalino, o dar trys vaikai nugraužė, tai liko tik skudurėliai, o kažkada buvo mini pagalvėliai smile.gif

einu akis pavarvint į nuotraukytes tongue.gif

as mielu noru su didziausiu dziaugsmu nuo kiekvieno savo (.) po puse atiduociau. buciau tada pati laimingiausia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 13:14)
kritike7, paskaiciau, kad tavo dabartiniai duomenys yra 167cm/54kg ir jau issigandau, kad cia kitos problemos, tik po to supratau, kad suklydau skaitydama  biggrin.gif  wacko.gif

smile.gif siaip kojom savo ir slaunim esu patenkinta nera jos storos, problematiskos vietos kurios neleidzia but man laimingai pilvas ir papuliai, nuimtu man lasiaka nuo pilvo susimazinciau paulius ir manau tureciau norima svori smile.gif

QUOTE(aurute__ @ 2010 11 22, 13:16)
kritike7 musu ismatavimai vos ne identiski smile.gif

aha,tik tu 2cm aukstesne smile.gif
Atsakyti
As irgi viena dydi tikrai galeciau atiduoti, nes pas mane 75D, tai oi reikia pavargti ieskant apatiniu... Visi siulo 80 C, bet po apacia platu buna.
Atsakyti
Senais senais gerais laikais ir as 75D nesiojau o dabar 75E arba 70F. doh.gif verysad.gif rast kazka grazaus ir tinkamo didziausia problema ypac madimuka, is Migles ir Triumph esu nusipirkus sau labia fainu to pacio modelio liemenuku tik spalvos skirias o taip noretus pirktis kas patinka o ne kas tinka verysad.gif siaip vyras nori ateity antro vaiko,tai jauciu jei ka po gimdimo reikes pas chirurgus nueit, nes kompleksuot visa gyvenima ir negalet nusipirkt patinkanciu daiktu tikrai nusibodo verysad.gif gerai kad forma ju visai gera,nenkare.
Atsakyti
NU KA MERGINOS, sukeliau savo foto, ka tik nusifotkinau, nieko nenuslepiau, tokia kokia esu dabar doh.gif tikiuosi is jusu tokio pacio atvirumo blush2.gif Laukite tesinio po keliu menesiu su ta pacia apranga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 22, 13:22)
as mielu noru su didziausiu dziaugsmu nuo kiekvieno savo (.) po puse atiduociau. buciau tada pati laimingiausia  smile.gif

as ir blink.gif drinks_cheers.gif doh.gif

QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 13:24)
As irgi viena dydi tikrai galeciau atiduoti, nes pas mane 75D, tai oi reikia pavargti ieskant apatiniu... Visi siulo 80 C, bet po apacia platu buna.

man lygiai lygiai tas pats buna verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
nudes vaikas koks fainuolis wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 11:32)
įdomiai kaip , aš net nepagalvojau, kad reikia man įsiamžint prieš sportus  smile.gif  ai niekis, svarbu vyras komplimentus sako biggrin.gif  blush2.gif  man svarbiausia į tą raudoną suknią įtilpt ir kitus drabužius taip pat gaila išmest smile.gif o krizė, naujus pirkt nesinori smile.gif lotuliukas.gif

ir mano svajonė įtilpti į mano gražiąją suknutę,o tau gal kokia rimta proga laukia?aš tai planuoju krikštynoms,kad įtilpčiau blush2.gif

kokios visos lieknos doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Farida2010: 22 lapkričio 2010 - 14:15
As jau po sporto, pasirode ne toks ir sunkus tas II lygis, tikejaus kad bus sunkiau. Aisku nevisus pratimus atlikau iki galo ir likau visa slapia, bet dar buvo like jegu, tad padariau nemazai ir papildomu pratimuku kojom ir presui, bei truputi atsispaudimu blush2.gif Na tikiuosi kasdien vis lengviau bus sportuoti smile.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 14:53)
NU KA MERGINOS, sukeliau savo foto, ka tik nusifotkinau, nieko nenuslepiau, tokia kokia esu dabar doh.gif tikiuosi is jusu tokio pacio atvirumo blush2.gif Laukite tesinio po keliu menesiu su ta pacia apranga lotuliukas.gif

Pabandysiu as ryt pries sporta paprasyti kad mociute nufotkintu, gal ir iseis kas nors blush2.gif bet pries vaikucius itariu turejai labai grazia figura ax.gif bent man taip atrodo, nes palyginus su klubais tavo liemuo yra ganetinai plonas. O ir platus klubai-plonas liemuo man graziausias figuros tipas doh.gif
Atsakyti
as tai snd tik 18 val galesiu pasportuoti smile.gif
o del gimdymo,tai tikrai gimdymas pakoreguoja figura verysad.gif ir ne i geraja puse verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
merginu duomenis i lentele uzfiksavau.

doviem, pries vaikus sveriau 68, kazkada esu sverus 60-62 kg. manau maziau jau nesiziuretu. jau 72 kg. figura normaleja.

kalbejot apie krutine, su baime laukiu kada maze nebevalgys, nes kaip saulegraza sake skuduriukai liks doh.gif
Atsakyti
As tai sakau, kad kai pasigimdysiu vaikus, butinai kreipsiuos pasitobulint krutine smile.gif Neisivaizduojat kaip norisi valgyti, galeciau suvalgyt bet ka, bet laikausi, obuoliuka sugriauziau tik biggrin.gif
Atsakyti
o as tai noreciau vel gimdyti nes per gimdyma priaugau tik 10kg o po gimdymo uzkart nukrito 12kg ir buvau kudesne nei db, jokio pilvo neturejau smile.gif
Atsakyti