Paziurekit ka radau internete. Manau daugumai bus naudinga. Tik reikia naudoti Ceylon cinamona.
http://www.o-kaip.lt...-cinamonas.html
QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 14:47)
As tai sakau, kad kai pasigimdysiu vaikus, butinai kreipsiuos pasitobulint krutine
Neisivaizduojat kaip norisi valgyti, galeciau suvalgyt bet ka, bet laikausi, obuoliuka sugriauziau tik 

ai mano krutine tai nepakito,nes as negalejau savo maziaus maitinti pati,bet su klubais tai problema atsirado

QUOTE(kritike7 @ 2010 11 22, 13:22)
as mielu noru su didziausiu dziaugsmu nuo kiekvieno savo (.) po puse atiduociau. buciau tada pati laimingiausia

imu

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 13:53)
NU KA MERGINOS, sukeliau savo foto, ka tik nusifotkinau, nieko nenuslepiau, tokia kokia esu dabar
tikiuosi is jusu tokio pacio atvirumo
Laukite tesinio po keliu menesiu su ta pacia apranga 

Einu fotkintis

QUOTE(Farida2010 @ 2010 11 22, 14:11)
ir mano svajonė įtilpti į mano gražiąją suknutę,o tau gal kokia rimta proga laukia?aš tai planuoju krikštynoms,kad įtilpčiau 
kokios visos lieknos

kokios visos lieknos

Lieknos lieknos, grazuolės2011 gi

Nežinau, atrodo nelaukia jokių progų, užsispyriau ir tiek

QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 14:47)
As tai sakau, kad kai pasigimdysiu vaikus, butinai kreipsiuos pasitobulint krutine
Neisivaizduojat kaip norisi valgyti, galeciau suvalgyt bet ka, bet laikausi, obuoliuka sugriauziau tik 

galvoju ir aš apie chirurgus, bet kainos

Įveikiau 7 dieną I lygio, nelengvėja man kažko, gal mažiau prakaituoju bet vistiek sunku ištempti. Įmečiau keletą nuotraukyčių, bet reikėtų nusifotkinti kaip saulytė, pačiai norisi iš šono į save pasižiūrėti, gal labiau sportuoti norėsis, nes dabar motyvacija 0, nuolat pagaunu save ieškančią priežasties "šiandien" nesportuoti
kai rezultatų nėra sunku tikėti kad pavyks
noriu obolių pyrago
po penktadienio matavimų kepsiu

o as galvoju kaip cia man reiks fotkintis kad matytusi visi "Privalumai" figuros turbut teks detis maudiumo virsu, nes sportuoju tai su apatiniais tokiais (pusiau sortukai) ir su maikute, bet kad pilvas matytusi tai reiks ji atidengti, nes saulyte, musu drasuole, dabar tarsi ant sazines palipo ir dabar jau mes turim rodytis

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 16:32)
imu
Einu fotkintis
, kad vienia nesijaustum
jomajo reikia turėt 10-12 tūkst lt, atliekamų 

Einu fotkintis

kazi kaip ten veliau po operacijos, pvz senatvej kaip jos atrodys, juk reiktu kartoti, pakeisti tuos implantus. sako po metu atsistato po maitinimo. matyt su pirmu nespejo atsistatyt

Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 22, 16:39)
Įveikiau 7 dieną I lygio, nelengvėja man kažko, gal mažiau prakaituoju bet vistiek sunku ištempti. Įmečiau keletą nuotraukyčių, bet reikėtų nusifotkinti kaip saulytė, pačiai norisi iš šono į save pasižiūrėti, gal labiau sportuoti norėsis, nes dabar motyvacija 0, nuolat pagaunu save ieškančią priežasties "šiandien" nesportuoti
kai rezultatų nėra sunku tikėti kad pavyks
noriu obolių pyrago
po penktadienio matavimų kepsiu 

o as pagavau azarta mesti

irmusiux o paneles koks grazumas

As tai nesideciau implantu tik pasikelciau ir jei reiketu pazimazinciau kazkiek, nes jei dabar esu nepatenkinta, tai kas bus po vaiku?
QUOTE(doviem @ 2010 11 22, 16:39)
o as galvoju kaip cia man reiks fotkintis kad matytusi visi "Privalumai" figuros turbut teks detis maudiumo virsu, nes sportuoju tai su apatiniais tokiais (pusiau sortukai) ir su maikute, bet kad pilvas matytusi tai reiks ji atidengti, nes saulyte, musu drasuole, dabar tarsi ant sazines palipo ir dabar jau mes turim rodytis 

nude, reiktu pasidomet ateiti jei finansai pageres. vyras tai ziuri kad man gerai tik butu.
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 16:42)
kazi kaip ten veliau po operacijos, pvz senatvej kaip jos atrodys, juk reiktu kartoti, pakeisti tuos implantus. sako po metu atsistato po maitinimo. matyt su pirmu nespejo atsistatyt
antras atsirado. bijau kad is vis pas mane nieko nebebus toj vietoj, reiks taupyt operacijai 
Papildyta:
sekmadieniais slankioju, nes nesportuoju viena diena, kazko truksta 
ir pacios figuryte tokia proporcinga 

Papildyta:

Kiek aš žinau implantus reikia maždaug kas 8 m. keisti, tikriausiai nuo firmos ir kokybės priklauso, nes pasensta, gali plyšti, ir saugoti reikia nuo smūgių ir panašiai kad neplyštų. Aš maitinau iki 6 mėn. tai patyso biškutį

Proporcinga BUVAU o dabar liemuo nuo klubų beveik nesiskiria, aplamai pas mane labai trumpas liemuo, įliemenuotų rūbų sau negaliu nusipirkti, nes pasikabina ant klubų

Ir tavo šeima labai

saulegraza as pamaloninta
nesitikejau, pavarei, saunuole
nu ka pakartojimas baigus JM