Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Paziurekit ka radau internete. Manau daugumai bus naudinga. Tik reikia naudoti Ceylon cinamona.
http://www.o-kaip.lt...-cinamonas.html
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 14:47)
As tai sakau, kad kai pasigimdysiu vaikus, butinai kreipsiuos pasitobulint krutine smile.gif Neisivaizduojat kaip norisi valgyti, galeciau suvalgyt bet ka, bet laikausi, obuoliuka sugriauziau tik biggrin.gif

ai mano krutine tai nepakito,nes as negalejau savo maziaus maitinti pati,bet su klubais tai problema atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 22, 13:22)
as mielu noru su didziausiu dziaugsmu nuo kiekvieno savo (.) po puse atiduociau. buciau tada pati laimingiausia  smile.gif

imu bigsmile.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 13:53)
NU KA MERGINOS, sukeliau savo foto, ka tik nusifotkinau, nieko nenuslepiau, tokia kokia esu dabar doh.gif tikiuosi is jusu tokio pacio atvirumo blush2.gif Laukite tesinio po keliu menesiu su ta pacia apranga lotuliukas.gif

Einu fotkintis biggrin.gif, kad vienia nesijaustum smile.gif

QUOTE(Farida2010 @ 2010 11 22, 14:11)
ir mano svajonė įtilpti į mano gražiąją suknutę,o tau gal kokia rimta proga laukia?aš tai planuoju krikštynoms,kad įtilpčiau blush2.gif

kokios visos lieknos doh.gif  4u.gif

Lieknos lieknos, grazuolės2011 gi biggrin.gif

Nežinau, atrodo nelaukia jokių progų, užsispyriau ir tiek rolleyes.gif

QUOTE(Nude @ 2010 11 22, 14:47)
As tai sakau, kad kai pasigimdysiu vaikus, butinai kreipsiuos pasitobulint krutine smile.gif Neisivaizduojat kaip norisi valgyti, galeciau suvalgyt bet ka, bet laikausi, obuoliuka sugriauziau tik biggrin.gif

galvoju ir aš apie chirurgus, bet kainos ohmy.gif jomajo reikia turėt 10-12 tūkst lt, atliekamų sad.gif
Atsakyti
Įveikiau 7 dieną I lygio, nelengvėja man kažko, gal mažiau prakaituoju bet vistiek sunku ištempti. Įmečiau keletą nuotraukyčių, bet reikėtų nusifotkinti kaip saulytė, pačiai norisi iš šono į save pasižiūrėti, gal labiau sportuoti norėsis, nes dabar motyvacija 0, nuolat pagaunu save ieškančią priežasties "šiandien" nesportuoti verysad.gif kai rezultatų nėra sunku tikėti kad pavyks doh.gif noriu obolių pyrago essen.gif po penktadienio matavimų kepsiu blush2.gif

Atsakyti
o as galvoju kaip cia man reiks fotkintis kad matytusi visi "Privalumai" figuros turbut teks detis maudiumo virsu, nes sportuoju tai su apatiniais tokiais (pusiau sortukai) ir su maikute, bet kad pilvas matytusi tai reiks ji atidengti, nes saulyte, musu drasuole, dabar tarsi ant sazines palipo ir dabar jau mes turim rodytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 16:32)
imu  bigsmile.gif
Einu fotkintis biggrin.gif, kad vienia nesijaustum smile.gif
Lieknos lieknos, grazuolės2011 gi biggrin.gif

Nežinau, atrodo nelaukia jokių progų, užsispyriau ir tiek  rolleyes.gif
galvoju ir aš apie chirurgus, bet kainos ohmy.gif jomajo reikia turėt 10-12 tūkst lt, atliekamų sad.gif

kazi kaip ten veliau po operacijos, pvz senatvej kaip jos atrodys, juk reiktu kartoti, pakeisti tuos implantus. sako po metu atsistato po maitinimo. matyt su pirmu nespejo atsistatyt doh.gif antras atsirado. bijau kad is vis pas mane nieko nebebus toj vietoj, reiks taupyt operacijai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 22, 16:39)
Įveikiau 7 dieną I lygio, nelengvėja man kažko, gal mažiau prakaituoju bet vistiek sunku ištempti. Įmečiau keletą nuotraukyčių, bet reikėtų nusifotkinti kaip saulytė, pačiai norisi iš šono į save pasižiūrėti, gal labiau sportuoti norėsis, nes dabar motyvacija 0, nuolat pagaunu save ieškančią priežasties "šiandien" nesportuoti  verysad.gif kai rezultatų nėra sunku tikėti kad pavyks doh.gif   noriu obolių pyrago  essen.gif  po penktadienio matavimų kepsiu  blush2.gif

o as pagavau azarta mesti mirksiukas.gif sekmadieniais slankioju, nes nesportuoju viena diena, kazko truksta biggrin.gif
irmusiux o paneles koks grazumas wub.gif ir pacios figuryte tokia proporcinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 22 lapkričio 2010 - 15:46
As tai nesideciau implantu tik pasikelciau ir jei reiketu pazimazinciau kazkiek, nes jei dabar esu nepatenkinta, tai kas bus po vaiku?
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 22, 16:39)
o as galvoju kaip cia man reiks fotkintis kad matytusi visi "Privalumai" figuros turbut teks detis maudiumo virsu, nes sportuoju tai su apatiniais tokiais (pusiau sortukai) ir su maikute, bet kad pilvas matytusi tai reiks ji atidengti, nes saulyte, musu drasuole, dabar tarsi ant sazines palipo ir dabar jau mes turim rodytis  doh.gif

clap.gif clap.gif clap.gif

nude, reiktu pasidomet ateiti jei finansai pageres. vyras tai ziuri kad man gerai tik butu.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 16:42)
kazi kaip ten veliau po operacijos, pvz senatvej kaip jos atrodys, juk reiktu kartoti, pakeisti tuos implantus. sako po metu atsistato po maitinimo. matyt su pirmu nespejo atsistatyt doh.gif antras atsirado. bijau kad is vis pas mane nieko nebebus toj vietoj, reiks taupyt operacijai verysad.gif
Papildyta:
o as pagavau azarta mesti mirksiukas.gif sekmadieniais slankioju, nes nesportuoju viena diena, kazko truksta biggrin.gif
irmusiux o paneles koks grazumas wub.gif  ir pacios figuryte tokia proporcinga biggrin.gif

Kiek aš žinau implantus reikia maždaug kas 8 m. keisti, tikriausiai nuo firmos ir kokybės priklauso, nes pasensta, gali plyšti, ir saugoti reikia nuo smūgių ir panašiai kad neplyštų. Aš maitinau iki 6 mėn. tai patyso biškutį ax.gif bet gyventi galima

Proporcinga BUVAU o dabar liemuo nuo klubų beveik nesiskiria, aplamai pas mane labai trumpas liemuo, įliemenuotų rūbų sau negaliu nusipirkti, nes pasikabina ant klubų doh.gif

Ir tavo šeima labai wub.gif

Atsakyti
4u.gif na aš irgi jūsų teismui tongue.gif
kritikuokit, kritikuokit, kad dar labiau norėčiau lieknėt biggrin.gif
labai paskubom fotografuota, tai nekokios tos foto, bet gal esmė matysis smile.gif blush2.gif
Atsakyti
jei ismoksiu naudotis fotiko savo visom galimybem,tai gal kaip nors rytoj nusifotkinsiu save ir as smile.gif
Atsakyti
saulegraza as pamaloninta clap_1.gif nesitikejau, pavarei, saunuole thumbup.gif nu ka pakartojimas baigus JM biggrin.gif
Atsakyti