Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 03 25, 09:32)
As tai nusilauzyciau ugliukus ir sodinciau ax.gif  kazi tos senos ar jum bezydes g.gif

sakot ant senu saku uzauge ugliai nezydes? As irgi sprendziu dilema ka daryti, mano svyrancios siais metais tik antrametes ir nezinau ar nukarpyti pernykscias sakas ar ne unsure.gif taip graziai dabar pradejo zelti is ju...
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 03 25, 09:07)
sakot ant senu saku uzauge ugliai nezydes? As irgi sprendziu dilema ka daryti, mano svyrancios siais metais tik antrametes ir nezinau ar nukarpyti pernykscias sakas ar ne  unsure.gif  taip graziai dabar pradejo zelti is ju...

svyrančias pavasarį reiktų nukirpt, paliekant 10-15cm. Atžels ir žydės. Tiesa, žiedų spalvos intensyvumas nuo trąšų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 11:08)
svyrančias pavasarį reiktų nukirpt, paliekant 10-15cm. Atžels ir žydės. Tiesa, žiedų spalvos intensyvumas nuo trąšų priklauso.

o dabar nukirpti dar nepervelu?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 03 25, 10:13)
o dabar nukirpti dar nepervelu?

palaukčiau iki to laiko, kai pereis mėnulis į pilnėjimo fazę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 11:15)
palaukčiau iki to laiko, kai pereis mėnulis į pilnėjimo fazę wink.gif

tai i jauno menulio antra puse? bigsmile.gif O pelargoniju saknys labai trapios? Noreciau pakeisti zemes loveliuose ir israuti kelias neisgyvenusias is lovelio vidurio tai kazin ar labai joms nepakenksiu, nes saknys turbut bus susivijusios tarpusavyje?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 03 25, 10:19)
tai i jauno menulio antra puse?  bigsmile.gif O pelargoniju saknys labai trapios? Noreciau pakeisti zemes loveliuose ir israuti kelias neisgyvenusias is lovelio vidurio tai kazin ar labai joms nepakenksiu, nes saknys turbut bus susivijusios tarpusavyje?

mažiausiai pusvalndį pamerkit vazonėlį į vandenį. Tuomet lengviau atsiskirs šaknys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 25, 11:28)
mažiausiai pusvalndį pamerkit vazonėlį į vandenį. Tuomet lengviau atsiskirs šaknys wink.gif

Aciu labai uz patarimus 4u.gif Tik antri metai uzsiimu lauko gelininkyste, todel dar reikia daug ziniu blush2.gif
Atsakyti
Ir aš bandau iš pernykščių kažkiek pasidaugint, bet nežinau kažkaip abejoju ar tos gražios šaleės išaugusios iš to seno storo koto man prigis.Sukišau aš juos į žemę ir uždengiau stiklainiuku, vakar nugengiau , galvoju kad reikia kag prasivedintu, tai vienu ugliuku lapeliai tokie tvirti, o kitu tai tokie minkšti, na tokie kaip vystų. g.gif
o kur gauti smelio, girdejau gal ugliukus labai gerai smelio misiny daiginti, mažesnė tikimybė, kad įsimes puvėkas.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 03 25, 09:07)
sakot ant senu saku uzauge ugliai nezydes? As irgi sprendziu dilema ka daryti, mano svyrancios siais metais tik antrametes ir nezinau ar nukarpyti pernykscias sakas ar ne  unsure.gif  taip graziai dabar pradejo zelti is ju...

Aš visada nugeniu senąjį krūmą.Jis atželia naujomis šakelėmis ir kuo puikiausiai žydi.Aišku trąšų neužmirštu ax.gif
Atsakyti
Labdien 4u.gif
Pasigirsiu savo sejinukais. Sakyciau visai ir nieko ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2011 03 24, 17:24)

Gal kuri Vilniuje turėtų pigiau nei parduotuvėse parduoti daigelių? nes 3,5 už daigelį labai brangu, du nusipirkau ir daugiau ranka nekilo, galvoju gal kalvarijų turgui bus pigiau, bet kažin.. Gal kas praėjusiais metais pirko turguje? kokios kainos buvo? Kai nereikėdavo pirkti tai ir nežinau.
Papildyta:

Labukas, as irgi vakar ziurejau Ermitaze, tai 3,59 lt. verysad.gif du pirkau, bet daugiau pirkti ranka nekilo ax.gif

Lauksiu gal kuri uzmatysite pigesniu, o gal kuri is cia nores pasidalinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(majux1 @ 2011 03 24, 19:59)
Turiu tamsiai violetiniu su baltu -labai grazios

As irgi noreciau, jei dar turesi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 25, 12:02)
Labdien  4u.gif
Pasigirsiu savo sejinukais. Sakyciau visai ir nieko  ax.gif
user posted image

Girkis girkis thumbup.gif nes tikrai turi kuom.... wub.gif
As tik pries pora sav. suzinojau, kad galima jas seti...tad pavelavau, bet kitamet butinai sesiu.
O koks cia pavadinimas pas tave?
Atsakyti
Giedrulka, labai gražūs sėjinukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti