Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Ramika @ 2011 03 24, 10:54)
O ar kompaktines palergonijas irgi galima būtų susodinti tankiau?

Taip galima ir netgi reikia, visoms pelargonijoms kuo maziau vietos šaknims tuo bus gražesnis krūmas ir daugiau žiedų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramika @ 2011 03 24, 09:54)
O ar kompaktines palergonijas irgi galima būtų susodinti tankiau? Vazone, lovelyje, dirvoje. Ar tai tinka tik svyrančioms?

nėra vienos taisyklės wink.gif Kompaktinės kompaktinėm nelygu. Augina tokias, kur į 60cm ilgio lovelį tik keturios kompaktinės tilpo, bet auginau ir tokias, kur 20cm skersmens vazonėly augo gal 6 vienetai.
Atsakyti
Internete aš tai kitokią Blue Sybil radau štai čia
ojojoj kokia spalvelė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 24 kovo 2011 - 12:21
Sveikos 4u.gif
Man šiemet išlaikyti nepavyko nei vieno krūmo, buvau išnešus žiemoti į rūsį (kambarį šiais metais negalėjau laikyti) visos supuvo verysad.gif
Gal kuri Vilniuje turėtų pigiau nei parduotuvėse parduoti daigelių? nes 3,5 už daigelį labai brangu, du nusipirkau ir daugiau ranka nekilo, galvoju gal kalvarijų turgui bus pigiau, bet kažin.. Gal kas praėjusiais metais pirko turguje? kokios kainos buvo? Kai nereikėdavo pirkti tai ir nežinau.
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 24, 13:20)
Internete aš tai kitokią Blue Sybil radau štai čia
ojojoj kokia spalvelė  thumbup.gif

Kokių tik nebūna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 24, 10:27)
Taip galima ir netgi reikia, visoms pelargonijoms kuo maziau vietos šaknims tuo bus gražesnis krūmas ir daugiau žiedų  tongue.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 24, 11:07)
nėra vienos taisyklės wink.gif Kompaktinės kompaktinėm nelygu. Augina tokias, kur į 60cm ilgio lovelį tik keturios kompaktinės tilpo, bet auginau ir tokias, kur 20cm skersmens vazonėly augo gal 6 vienetai.

4u.gif Na, maniškės pelargonijos turėtų būti nemažos (sprendžiant pagal krūmus, nuo kurių pasiskabiau šakelių), bet bandysiu jas sodinti tankiau, kad išaugtų irgi į gražius krūmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2011 03 24, 17:24)
Sveikos  4u.gif
Man šiemet išlaikyti nepavyko nei vieno krūmo, buvau išnešus žiemoti į rūsį (kambarį šiais metais negalėjau laikyti) visos supuvo  verysad.gif
Gal kuri Vilniuje turėtų pigiau nei parduotuvėse parduoti daigelių? nes 3,5 už daigelį labai brangu, du nusipirkau ir daugiau ranka nekilo, galvoju gal kalvarijų turgui bus pigiau, bet kažin.. Gal kas praėjusiais metais pirko turguje? kokios kainos buvo? Kai nereikėdavo pirkti tai ir nežinau.
Papildyta:

Kokių tik nebūna  blink.gif

Turiu tamsiai violetiniu su baltu -labai grazios
Atsakyti
Gal galit kuri pasidalinti patirtimi, kokias žemes naudojat svyrančiom, bandysiu auginti pietų pusėj. Nežiau, ką rinktis geriau tik durpinę ar maišyti su kompostine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 24, 20:15)
Gal galit kuri pasidalinti patirtimi, kokias žemes naudojat svyrančiom, bandysiu auginti pietų pusėj. Nežiau, ką rinktis geriau tik durpinę ar maišyti su kompostine g.gif

maišyt su kompostine ir plautu smėliu. Durpės sudžius į kaulą ir atmirkyt sunkiai pavyks.
Atsakyti
patarkit, mano seni krumai, daug senų storų šakų , kurios išleido naujus ūglius. Ar man flensuoti naujus ūglius, ar laužti kartu su sena šaka? Ypač kompaktinių šakos senos labai storos.
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2011 03 25, 09:29)
patarkit, mano seni krumai, daug senų storų šakų , kurios išleido naujus ūglius. Ar man flensuoti naujus ūglius, ar laužti kartu su sena šaka? Ypač kompaktinių šakos senos labai storos.

As tai nusilauzyciau ugliukus ir sodinciau ax.gif kazi tos senos ar jum bezydes g.gif
Atsakyti
Visai nededavau durpiu,tik dirvozemi ir komposta. Gal negerai g.gif

Atsakyti
QUOTE(majux1 @ 2011 03 24, 19:59)
Turiu tamsiai violetiniu su baltu -labai grazios

Tai gal norėtumėt pamainyt į šokoladą ar kokį pinigėlį keletą daigelių?
Atsakyti