Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

Teko girdeti liaudies isminties, kad jeigu nesioji mergaite, tai mama nestumo metu nekaip atrodi, tipo jos grozis tuo metu atiduodamas dar negimusiai dukrytei. O berniuku mamytes atvirksciai puikiai atrode. Kazin kiek tame teisybes g.gif
As stengsiuos kiek imanoma savim pasirupinti nestumo metu, nes ir darbas mane ipareigos gerai atrodyti ax.gif Bet kaip sakoma pires gamta nepasokinesiu, jei bus lemta but spuogotai, priaugt svorio, tai ir tai bus gerai, svarbu, kad vaikuciui viskas gerai butu wub.gif
Atsakyti
Ir man teko girdeti tokius prietarus, tai jei jie pasitvirtins, tai turetu buti berniukas g.gif ! Labai jau veido oda pasitaise, plaukai nors nuo nestumo pradzios nedazyti, bet blizga, kaip ka tik is kirpyklos biggrin.gif blush2.gif ! Tai ziuresim, 07.03 einu darytis echo., tai jei lelius pasirodys, tai zinosiu kas po sirdele spurda mirksiukas.gif, tada ir bus aisku, kaip ten su tais prietarais g.gif !
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 06 03, 22:08)
As irgi dabar jauciuosi grazi - net tie mano priaugti kilogramai kazkaip nekrenta  i akis, nes as nescia, as dabar galiu buti stora biggrin.gif Kazkaip nepastebiu savo "pasunkejusio" uzpakalio, suapvalejusiu slaunu, o savo pilvuku isvis negaliu atsigereti thumbup.gif  Bet kai pagimdysiu, jauciu, bus didelis sokas - bus sunku veidrodyje matyti savo figuros trukumus (juk per viena diena liekna netapsiu) ax.gif

Dziugu, kad visos tokios optimistes! Dziaugiuosi tik savo pilveliu ir jo gyventoju!
Bjauriuosi savo uzpakaliu, savo kojomis, slaunimis, o rankos kokios! doh.gif doh.gif Sau esu be galo negrazi, nes jauciuosi labai stora!
Zinau, kad vadinsit mane keistuole, nes tai normalu... bet prisipazinsiu del to kompleksuoju net pries savo vyra... Diena nakti galvoju, kaip sportuosiu iki 9 prakaito....Visa gyvenima kompleksavau del svorio, net nestumo dziaugsmas jo negali uzgosti! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 22, 20:05)
Dziugu, kad visos tokios optimistes! Dziaugiuosi tik savo pilveliu ir jo gyventoju!
Bjauriuosi savo uzpakaliu, savo kojomis, slaunimis, o rankos kokios!  doh.gif  doh.gif  Sau esu be galo negrazi, nes jauciuosi labai stora!
Zinau, kad vadinsit mane keistuole, nes tai normalu... bet prisipazinsiu del to kompleksuoju net pries savo vyra... Diena nakti galvoju, kaip sportuosiu iki 9 prakaito....Visa gyvenima kompleksavau del svorio, net nestumo dziaugsmas jo negali uzgosti!  cray.gif

Del savo uzpakalio ir koju, tai ir as esu nepatenkinta, tokia visa pliurza pasidarius verysad.gif , as irgi svajoju kada gi sportuot galesiu, bet dar taip negreit, pries akis dar ne tik pora menesiu nestumo, bet ir maitinimas doh.gif ! Na, bet taip jau turi buti mirksiukas.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 22, 18:05)
Bjauriuosi savo uzpakaliu, savo kojomis, slaunimis, o rankos kokios!  doh.gif  doh.gif  Sau esu be galo negrazi, nes jauciuosi labai stora!
Zinau, kad vadinsit mane keistuole, nes tai normalu... bet prisipazinsiu del to kompleksuoju net pries savo vyra... Diena nakti galvoju, kaip sportuosiu iki 9 prakaito....Visa gyvenima kompleksavau del svorio, net nestumo dziaugsmas jo negali uzgosti!  cray.gif

as tai del svorio niekad nesiskundziau,nes kudena visada buvau,bet dabar i ka mano kojos pavirto tai sakes doh.gif kaip apceliulitintos schmoll.gif O dar venomis nusetos,randai po operacijos venu.Pfui negaliu ziuret.Ir tepu kremais kas dien ir kai dusinu gerai imasazuoju,gelbejuos kaip galedama.
O visa kita visai neprastai atrodo.Ir plaukai grazu,tik jau nukirpti reiktu,ir veio oda pagrazejus g.gif Nu bet daktare vistiek duoda daugiau % mergaitei.Ot ir neaisku ko laukiuos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 06, 02:29)
as sau esu grazi  nestuke.gif  o jei dar nueiciau i kirpykla tai is vis buciau grazuuuuoooole  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
o ko kios man grazios  nestuke.gif  negaliu atsiziuret pilvukais...

niu va ...ryt eisiu i kirpykla thumbup.gif
Atsakyti
O aš sau kartais atrodau toookia stora...o dar kai į drabužius nebetilpt pradedu, kuriuos nešiojau dar praeitą svaitę, tai išvis baisu. Oda visa įsitempus, baisu kad nesprogčiau help.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė * @ 2006 06 22, 19:49)
Teko girdeti liaudies isminties, kad jeigu nesioji mergaite, tai mama nestumo metu nekaip atrodi, tipo jos grozis tuo metu atiduodamas dar negimusiai dukrytei. O berniuku mamytes atvirksciai puikiai atrode. Kazin kiek tame teisybes g.gif
As stengsiuos kiek imanoma savim pasirupinti nestumo metu, nes ir darbas mane ipareigos gerai atrodyti ax.gif Bet kaip sakoma pires gamta nepasokinesiu, jei bus lemta but spuogotai, priaugt svorio, tai ir tai bus gerai, svarbu, kad vaikuciui viskas gerai butu wub.gif

Nu man tie prietarai nepasitvirtino. Neturėjau jokių spuogų, oda buvo lygi, atrodžiau gražiai, pilvas buvo aukštai. Žodžiu visi pranašavo berniuką, o gimė mergytė (jos labiausiai ir norėjau thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(virmantė @ 2006 06 23, 13:47)
Nu man tie prietarai nepasitvirtino. Neturėjau jokių spuogų, oda buvo lygi, atrodžiau gražiai, pilvas buvo aukštai. Žodžiu visi pranašavo berniuką, o gimė mergytė (jos labiausiai ir norėjau thumbup.gif )

Tai jei prietarai ir man nepasitvirtintu ir gimtu mergyte, tai mano vyras turbut numirtu is laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes jau kaip dukrytes laukia, tai net keista g.gif ! Man tai nesvarbu kas biggrin.gif !
Atsakyti
kad nesijausciau baisiai, pasportuoju ir namie. tiksliau, prisiverciu pasportuoti doh.gif
pasidarau makiaza, apsirengti graziau stengiuosi. suveikia kazkaip.
o siaip tai irgi svajoju, kada galesiu grizti i savo sporto kluba pas treneri, nes neblogai man jis programas sudarinejo. tikiuosi, kad 'grazins mane i vezes'po nestuke.gif
Atsakyti
Kada pradeda pilvukai plisineti? Gal visai pries gala? Manau tokioj vietoj be sansu issaugoti sveika oda... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 09, 15:31)
Kada pradeda pilvukai plisineti? Gal visai pries gala? Manau tokioj vietoj be sansu issaugoti sveika oda...  nestuke.gif

manau, kad galima, kuri turi elastinga oda tai ir nepasirodys tos strijos... as labai bijau, kad nesutrukinetu oda, nu bet kaip bus taip.... jei elastingumo oda netures tai ir kremai ne ka pades manau.
Mano uosviene pagimde 3 vaikus, nei ji kuo tepesi nei ka, o ant pilvo nei vienos strijos, tik nezymios tokios kelios ant krutines liko
Atsakyti