Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

QUOTE(Nerytė @ 2006 07 26, 11:44)
manau, kad kavos tirsciai nekenkia mazyliui, nei koks kremas  mirksiukas.gif

Tai gal ir veido nebetepti kremu, sampuno nebenaudoti, kaukiu ir dar visokiu kosmetiniu priemoniu.... Nesamone, kad tai gali kenkti mazuliams, geriau ziureti ka i burna dedi... schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 26, 13:27)
Tai gal ir veido nebetepti kremu, sampuno nebenaudoti, kaukiu ir dar visokiu kosmetiniu priemoniu.... Nesamone, kad tai gali kenkti mazuliams, geriau ziureti ka i burna dedi...  schmoll.gif  blink.gif

nekalbu apie elementaria higiena..... diskutuojame apie anticeliulitines priemones, kuriu sudetyje yra medziagu, kurios gali kenkti mazyliui
Atsakyti
Labai daug buvo diskutuota, apie savaiminius idegio kremus... ten isvis kazkoks pigmentas dedasi, tai daug kas sake blogai, pasirodo daktare parase, kad leliukui nekenkia, ar nebutu taip ir su visomis anticeliulitinemis priemonemis... tepame kremus nuo striju, kurie neleidzia atsirasti RANDAMS! tai ju poveikis isvis turetu buti begalo stiprus...
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 26, 21:53)
Labai daug buvo diskutuota, apie savaiminius idegio kremus... ten isvis kazkoks pigmentas dedasi, tai daug kas sake blogai, pasirodo daktare parase, kad leliukui nekenkia, ar nebutu taip ir su visomis anticeliulitinemis priemonemis... tepame kremus nuo striju, kurie neleidzia atsirasti RANDAMS! tai ju poveikis isvis turetu buti begalo stiprus...

o kas tie randai - nuo neelastingumo suplysusi oda. Manau, kad kremai nuo striju suteikia odai daugiau elastingumo, kad odai tempiantis ji neplystu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 27, 13:41)
o kas tie randai - nuo neelastingumo suplysusi oda. Manau, kad kremai nuo striju suteikia odai daugiau elastingumo, kad odai tempiantis ji neplystu

Na, deja ant geru kremu raso, kad ne tik neleidzia atsirasti strijoms, bet ir mazina jau atsiradusias... ir tikrai mazina ne elastingumo suteikiant odai... o veikiant zymiai stipresnems medziagoms! smile.gif
Atsakyti
Ojojoi! Plysta mano kojytes ir mano subinyte ziurint!!! doh.gif Deja, joms niekas nepadejo....
Atsakyti
as nauduju alieju avent naturally,labai esu juo patenkinta,malonaus kvapo,gerai isitrinajei noretumet paskaityty apie ji tai www.avent.com
Atsakyti
QUOTE(julitka @ 2006 08 10, 13:15)
as nauduju alieju avent naturally,labai esu juo patenkinta,malonaus kvapo,gerai isitrinajei noretumet paskaityty apie ji tai www.avent.com

gal gali pasakyti kokia jo kainele?
Atsakyti
As kaip ne pirma kart gimdanti tai naudoju alieju "Ol",tiek nestumo metu,tiek po gimdymo.Ir man visai tiko ir patiko,nesu suskeldejus.O dabar isbandysiu Avent...blogiau nebus...
Atsakyti
ir as manau, kad nuo odos elastingumo priklauso - sutrukinesite ar ne smile.gif as su pirma visa nestumatepiausi kazkokiu brangiu kremu is chicco parduotuves (buvo tki Kaune smile.gif ir dziaugiausi, kad veikia, bet per paskutini menesi taip sutrukinejo oda, kad grazuziureti lotuliukas.gif
bet patikekit,kaip nebesvarbu tai tai tampa, kai turi kudiki lotuliukas.gif
o strijos isblunka, nera taip baisu, kaip jaunos merginos gasdinamos wink.gif

dabar laukiuosi antro, tepuosi vien del sazines ramumo smile.gif tepiausi pregnacare, o dabar Ol aliejuku. tai va ir laukiu, sutrukines ar ne, nesjau ir galasne uz kalnu. bet gal kai jau buvo issitempusi oda, antra karta netruks? viltis durniu motina, juolab ir pilvas mazesnis nei su pirmu, ir svorio maziau priaugau smile.gif tikekimes wink.gif

o siaip - jei savim pasitiki, ziuri i tas strijas, kaip i naturalu dalyka, jokos tragedijos nera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2006 08 12, 21:29)
o siaip - jei savim pasitiki, ziuri i tas strijas, kaip i naturalu dalyka, jokos tragedijos nera wink.gif

Nezinau, bet manau, kad tai tragedija... Busimas leliukas sito neuzgos, jis bus didziausias dziaugsmas koki esu turejus, jis bus mano nauju dienu sviesa, mano gyvenimas, bet jis neprivers vel pamilti savo sudarkyto kuno... unsure.gif
Atsakyti
[quote=traskutis,2006 07 23, 19:16]
sveikos visos busimos mamytes,va kiek skaiciau sita puslapi ir domejaus,niekur neradau,ar galima nesciosioms plaukus skalauti dilgeliu nuoviru ,itrinti svogunais,perplauti zibalu,celiulito kojas masazuoti kavos tirsciais ir itrinti anticeliulitini krema.gal jus zinote ar tai nekenkia kudikiui kurio laukiesi.aciu jums uz atsakyma.
[/quot

Rimati seni geri patarimai su svogunais galva plaut! geras receptas!
Atsakyti