Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

manau, kad tokios naturalios priemoes nepakenks smile.gif as plaukus dazau, bobuciu siaubui cheminiais dazais, naudoju savaimini idegi.

o del striju - as asmeniskai nepazistu ne vienos moters, kuri gimde ir ju neturi ax.gif bet jei prisiziuresi po gimdymo, oda atgaus elastinguma ir tik pastabi kitos moters akis jas pastebes 4u.gif vyrai tikrai nera tokie pastabus lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane tai aplink bamba atsirado tokios melynos storos strijos verysad.gif gal kuri mamyte po gimdymo bande jas naikinti lazeriu? ar pavyko?
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 06 23, 15:48)
kad nesijausciau baisiai, pasportuoju ir namie. tiksliau, prisiverciu pasportuoti doh.gif
pasidarau makiaza, apsirengti graziau stengiuosi. suveikia kazkaip.
o siaip tai irgi svajoju, kada galesiu grizti i savo sporto kluba pas treneri, nes neblogai man jis programas sudarinejo. tikiuosi, kad 'grazins mane i vezes'po  nestuke.gif

siap tai kaip kam buna, pvz. viena mano daruge pasigimde, tai dabar po gimdymo dar labiau save prisiziuri, nei pries tai. zinoma, yra ten ir striju tiek ant klubu, tiek ant krutines, bet figura beveik nepasikeite. ir jauciasi jinai dar zvalesne ir grazesne, nei pries nestuma. ji pati netgi sake, "pajauciau, kaip visas organizmas issivale, dabar labai gaiviai ir lengvai jauciuosi".
o kita drauge pagimde dvynukus, tai vargse neturi laiko visai saves apsiziureti. negana to, netgi dvigubai svorio priaugo. taigi kiekvienai individualiai tas nestumo ir pogimdyvinis grozis...
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 22, 20:05)
Dziugu, kad visos tokios optimistes! Dziaugiuosi tik savo pilveliu ir jo gyventoju!
Bjauriuosi savo uzpakaliu, savo kojomis, slaunimis, o rankos kokios!  doh.gif  doh.gif  Sau esu be galo negrazi, nes jauciuosi labai stora!
Zinau, kad vadinsit mane keistuole, nes tai normalu... bet prisipazinsiu del to kompleksuoju net pries savo vyra... Diena nakti galvoju, kaip sportuosiu iki 9 prakaito....Visa gyvenima kompleksavau del svorio, net nestumo dziaugsmas jo negali uzgosti!  cray.gif

Zinok as jau dabar diena nakti galvoju kaip sportuosiu ir mesiu svori po gimdymo doh.gif
Atsakyti
mane tai nervuoja, kad mano vyras (aisku tai normalu instinktyviai) vairuodamas, pats nejausdamas nuziuri gatve einancias panas, ir kaip tycia kudas...
o man sako, ,kad as jam labai grazi ir seksuali ypac dabar kai su tokiu puzu ir visom kitom kuno dalim putliom,.,,smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 09 27, 13:29)
mane tai nervuoja, kad mano vyras (aisku tai normalu instinktyviai) vairuodamas, pats nejausdamas nuziuri gatve einancias panas, ir kaip tycia kudas...
o man sako, ,kad as jam labai grazi ir seksuali ypac dabar kai su tokiu puzu ir visom kitom kuno dalim putliom,.,,smile.gif

o man pvz nera grazesnio kuno uz besilaukiancios mamytes wink.gif
juk tai Dievo dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 09 27, 12:29)

taigi jie visi tokie! doh.gif
mano buves vaikinas, mano dabartinis vyras ir visi kiti pazistami taip elgiasi, nuziurineja tas kudas panas nors ir mes salia..... deja, nieko pakeisti turbut ir negalim, nes nera tikslo kelti pavydo scenas

QUOTE(Ang3L @ 2006 09 27, 14:04)
o man pvz nera grazesnio kuno uz besilaukiancios mamytes wink.gif
juk tai Dievo dovana  thumbup.gif

man irgi laaaabai grazu nescia moteris, visada buvo grazu, visada su pavydu ir sypsena nuziuredavau jas, na o dabar ir man pasiseke irgi vaikstau arbuza prarijus biggrin.gif
Atsakyti
As irgi planuoju kaip sportuosiu, mesiu svori ir eisiu i grozio salonus, bet vis viena labiausiai galvoju apie 2.gif , koks jis bus nuostabus blush2.gif
Aisku spuogai tai uzkniso, svoris 22ta savaite arteja prie +5kg, jauciasi.. Plaukimas ir vazinejimas kasdiena dviraciu truputi padeda..

Laikykites mergytes ir nepasiduokite liudesiukui. Nelaikas galvoti apie savo grozi, pasiaukojimo leliukui reikia. O vyrai panas nuziurinejo ir nuziurines. MB yra uz mane 20 metu vyresnis ir tai i kitas paziuri. Ash ji erzinu, sakau nenuziurinek vyresniu moteru biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražiausios moterys, tai besilaukiančios nestuke.gif moterys. Didžiuokitės savimi ir džiaukitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 09 28, 08:35)
Gražiausios moterys, tai besilaukiančios  nestuke.gif moterys. Didžiuokitės savimi ir džiaukitės 4u.gif

Deja, ne visas nėštumas puošia. Kai laukiausi pirmo, jaučiausi pakylėtai. Deja, su antru tokios nuotaikos nebuvo. Buvo begalinis noras greičiau pagimdyti, pastovus nuovargis, nepatogumas. Tik pagimdžius pasijaučiau normaliai. išnyko bėrimai, pigmentinės dėmės. Galiausiai džiaugiuosi, jog galiu dėvėti normalius rūbus.
Atsakyti
klausykit mergaite, cia truputi ne i tema, bet mane kamuoja toks klausimas. Kiek zinau, tam tikru momentu kunas buna pasiruoses auginti vaikeli, tai dabar ir galvoju - man pradejo nenormaliai augti svoris, bet ne ant viso kuno, o ant klubu (nors ir taip jie dideli) ir ant pilvo (atrodytu, kad laukiuosi), nors krutines lastos kaulai sviecia. tai sakau, gal cia toks momentas? galvociau, kad nuo kontraceptiniu nutraukimo, bet sie reiskiniai prasidejo dar pries nustojima jas gerti.
gal buvote kas su tuo susidure?
Atsakyti
labas,
taip aš su tuo susidūriau. Jau planuodama nėštumą bandžiau mesti rūkyti, nutraukiau kontracepcikus, .....priaugau 4 kg,prisidėjo dar sėdimas darbas, nes prieš tai daug laksčiau... pastojau - neberūkau, o svoris toliau auga ....dar 2kg., jau nebe taip, o viskas matosi ant liemens ir veido, ..normalu...
Kažkaip raminu save, kad priaugau tiek svorio vien dėl to, kad mečiau rūkyti, ir mažai judu, nes draugė būtent metusi rūkyti, sustorėjo bet ne nėščia - atrodo kaip nėščia...

Žmogui reikia to, ką turi blogiausio savyje,
kad pasireikštų, kas jame yra geriausia.
(P. Coelho)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iiinga: 28 rugsėjo 2006 - 13:46