Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

Och,prisimenu ir as,kaip jauciausi stovedama pries veidrodi verysad.gif Tik gerai,kad viskas praeina, svoris nukrito,spuogai isnyko,plaukai atsigavo.Su pasikeitusiom kuno formom tenka taikytis ir pradeti sportuoti. Svarbiausia,mano psichika pagerejo thumbup.gif
Po nestumo jau buvau pradejusi sau taikyti sizofrenija ir visokias kitokias ligas fool.gif Dabar jau nieko. Dziaugiuosi gyvenimu rolleyes.gif
Atsipalaiduok,svarbiausia gerai jaustis ir maziau klausyti kitu.
Atsakyti
Vienoms svoris auga ant klubu ir shlaunu, kitoms ant pilvo, chia manau paveldima.. Man irgi ant koju ir shlaunu auga kiekviena karta kai storeju, o pilvas ilgai dar lieka plokshchias ir ant veido ish karto nesimato, kad pastorejau.. Dabar tik pilvas auga blink.gif

O nuo kontraceptiku ir rukymo metimo tai vienoms auga svoris kitoms neauga, ash mechiau rukyti, tai dar ir numechiau apie 3 kg, o po KT irgi jokio pokychio nepastebejau, daugiau priklauso nuo dietos ir fizinio aktyvumo..
Atsakyti
Gal kuriai nestumo metu atsirado celiulitas?Mane tai jis uz....o ir tepuosi ir vistiek nepraeina gal poo gimdymo praeis? g.gif
Atsakyti
Kas liečia grožį, tai maždaug 3 nėštumo mėnesį man veidą išmėtė raudonom dėmėm blush2.gif Sakė kažkas kad mergaitės atima iš mamų grožį, kol vystos pilvelį, man tai pasitvirtino thumbup.gif wub.gif
Dėl svorio- priaugau 20kg, mane nuotraukose prieš gimdymą sunku atpažint, be to gėda kam ir parodyt, nusipenėjus kiaulaitė doh.gif blush2.gif
Atsakyti
pagal aplinkiniu pastebejimus, as grazeju ax.gif idomu, ka turesiu, berniuka ar mergaite? bet pati sau kartais atrodau nekaip blink.gif bet tik kartais mirksiukas.gif pasidare grazesni plaukai, skaistesne oda... ziuresim, kas bus toliau, juk dar ne pabaiga g.gif
iki pastojimo daug svorio priaugau butent del kontraceptiku - 18 kg, net nespejau pastebeti, kaip jie man atsirado. tiesa, vartojau juos gana ilgai - 6 metus su trumpom pertraukom. o pastojus, atvirksciai - sukudau. vaikelis stipriai itakavo mano mityba, del to tikriausiai susireguliavo mano medziagu apykaita. manau, kad po gimdymo sversiu tikrai maziau, negu iki pastojimo. bent jau taip tikiuosi doh.gif
visas svoris, kuri dabar priaugau - 3 kg - eina i pilva. klubai, uzpakaliukas, kas beliko is juosmens - nepasikeite, net sumazejo.
Atsakyti
Mano prisiminimai apie nėštumą patys geriausi.
Iki pastojimo nerūkiau, geriamų kontraceptikų nevartojau, todėl jokių šių dalykų atsisakymo neigiamų pasekmių nebuvo. Labai pagražėjo plaukai, oda, niekad iki to neturėjau tokių gražių ilgų ir stiprių nagų. Teigiamai tiek išvaizdą tiek ir sveikatą paveikė, tai kad atsisakiau alkoholio, sveikiau maitinausi. Besilaukdama priaugau apie 10kg, kurie ištirpo per pirmąjį mėnesį po gimdymo ir iki šiol dauguma rūbų didoki, ir su vyru pasijutom daug artimesni, žodžiu man labai patiko. O dabar turim nuostabų sūnelį.
Atsakyti
o as numeciau 5 kg ...,dabar dar tik nestumo pradzia ir mane taip pykina,kad valgau ,kad tik gyvenciau... doh.gif
Atsakyti
Visos besilaukiančios mamytės yra pačios gražiausios moterys. Juk visus tuos spuogus ir kitus trūkumus užgožia spindinčios ir laukiančios akys. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 11 21, 21:49)
pagal aplinkiniu pastebejimus, as grazeju  ax.gif idomu, ka turesiu, berniuka ar mergaite? bet pati sau kartais atrodau nekaip  blink.gif bet tik kartais  mirksiukas.gif  pasidare grazesni plaukai, skaistesne oda... ziuresim, kas bus toliau, juk dar ne pabaiga  g.gif
iki pastojimo daug svorio priaugau butent del kontraceptiku - 18 kg, net nespejau pastebeti, kaip jie man atsirado. tiesa, vartojau juos gana ilgai - 6 metus su trumpom pertraukom. o pastojus, atvirksciai - sukudau. vaikelis stipriai itakavo mano mityba, del to tikriausiai susireguliavo mano medziagu apykaita. manau, kad po gimdymo sversiu tikrai maziau, negu iki pastojimo. bent jau taip tikiuosi  doh.gif
visas svoris, kuri dabar priaugau - 3 kg - eina i pilva. klubai, uzpakaliukas, kas beliko is juosmens - nepasikeite, net sumazejo.

Atsakyti
QUOTE(Jolita' @ 2006 11 22, 20:54)
Visos besilaukiančios mamytės yra pačios gražiausios moterys. Juk visus tuos spuogus ir kitus trūkumus užgožia spindinčios ir laukiančios akys. wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Aš ir tos pačios nuomonės. Džiaukimės kol nestuke.gif esam, vaikščiokim pasitempusios ir kitiems atrodysim gražios. Tik nuo mūsų pačių tas grožis ir priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolė @ 2006 11 22, 18:18)
o as numeciau 5 kg ...,dabar dar tik nestumo pradzia ir mane taip pykina,kad valgau ,kad tik gyvenciau... doh.gif

O tu tik nepergyvenk. Antrąjį mėnesį mane taip nuo visko pykino: lėktuvu skrist negalėjau, mašina pavažiuodavau porą metrų ir jau nuo vibracijos taip sukildavo viskas, kad iškart stot turėdavom... Kvapų, garsų..nieko nepernešiau.. Jau galvojau, kaip čia reikės ryžtis kitam nėštumui, kai ėmė viskas ir baigėsi-svoris grįžo iki įprasto, nebepykina, mes vėl pradėjom keliauti biggrin.gif
Linkiu kantrybės!
Atsakyti
labai sutinku su pirmojo laishkelio autore, kad save dabar norisi mylet , bet labai sunkiai gaunasi...pas mane oda pasidare net nezhinau kokia...viena diena sausa, kita riebi trechia ishvis kaip shlakuota atrodau...plaukai pradejo slinkt, turejau 5 plaukus ant galvos, dabar liko 3....kazhkas tikrai baisaus....bet....visi mane guodzhia kad po gimdymo viskas pasikeis:) o apie priaugta svory net nekalbu, jo pas mane pilna...o ir striju yra kur ne kur, nes oda plona turiu, beveik permatoma:) nesinori niekur net lyst laukan, nes tada reik grazhiai apsirengt, susitvarkyt....
svajoju apie gimdyma:) tik tiek truksta iki pilnos laimes:) vaikelio ir atgaut tai ka praradau:)
Atsakyti