Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

as irgi jauciuosi stora,negrazi,nerangi -tikras begemociukas fitness3.gif ...jau nebe daug man liko,bet atrodo tos paskutines dienos ir yra sunkiausios....Laikykites busimos ir esamos mamytes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūs turbūt juokaujat :lotuliuka s: ar jums nieks nesako kokios gražios.aš pasižiūriu i foto kai laukiausi_spuogų ir riebalų mišinys,o visi tik sakydavo,kad esu ypatingo grožio thumbup.gif . ir gimdyti visai nenorėjau,net paskutinį vakara dar i vestuves tetules važiau,oi smagu buvo cool.gif
Atsakyti
man nescia moteris visada buvo ir yra graziausia rolleyes.gif , na ir kas, kad priaugo svorio, neatrodo kaip manekene, bet ji tokia silta, tokia miela atrodo wub.gif .... pati irgi turejau problemu su oda siek tiek, dabar viskas gerai, bet niekada neatrodziau sau negrazi, visada pasitempusi, su pasididziavimu, kad galiu buti nescia, kad greitai busiu mama wub.gif , o figura tikiuosi atgausiu lengviau ar sunkiau, bet stengsiuosi sugrizti i forma ax.gif
tiek komplimentu is kt. moteru turbut nesu gavusi per visa gyvenima kiek ju gaunu dabar bigsmile.gif
Atsakyti
galechiau pasakyt, kad pradejau grazhet biggrin.gif
bet ishnykus vieniem "malonumam" atsiranda kiti....dabar esu tokia nerangi, kaip meshkute biggrin.gif
vyrelis uzhtat dzhiaugias krutine, sako net ir pagalves nereik smile.gif
Atsakyti
na aš kai buvau nestuke.gif gal irgi labai savo išvaizda nesidžiaugiau rolleyes.gif
bet dabar suprantu, kokia buvau graži ir svajoju apie antrą nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 12 27, 22:38)
na aš kai buvau nestuke.gif gal irgi labai savo išvaizda nesidžiaugiau rolleyes.gif
bet dabar suprantu, kokia buvau graži ir svajoju apie antrą nestuke.gif

ash tai nelabai savo neshtumu dzhiaugtis galiu, nes visos blogybes mane buvo uzhpuolusios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2006 12 28, 00:19)
galechiau pasakyt, kad pradejau grazhet biggrin.gif
bet ishnykus vieniem "malonumam" atsiranda kiti....dabar esu tokia nerangi, kaip meshkute biggrin.gif
vyrelis uzhtat dzhiaugias krutine, sako net ir pagalves nereik smile.gif

mano vyrelis dziaugiasi krutine, kad vaikeliui nebloga pienine bus lotuliukas.gif ir pagalves minkstos, o as jau nelabai dziaugiuosi, nes liemeneles niekaip issirinkti negaliu doh.gif nera mano dydzio jau niekur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 28, 13:19)
mano vyrelis dziaugiasi krutine, kad vaikeliui nebloga pienine bus  lotuliukas.gif  ir pagalves minkstos, o as jau nelabai dziaugiuosi, nes liemeneles niekaip issirinkti negaliu doh.gif nera mano dydzio jau niekur  verysad.gif

del liemeneliu tai ash visa gyvenimeli turejau problemeles, nebet i uzhsieni kai ishvazhiuoju tai ne lauktuviu visiem ieshkau o sau papinyku biggrin.gif
gal ir nieko kai didele krutine, bet kazhkaip man sunku su ja smile.gif
Atsakyti
o man nescios visos grazios, ypac grazu kai jau pilvuzai dideli buna! man nesciuju grozis is vidaus spinduliuoja!
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 08, 15:17)
o man nescios visos grazios, ypac grazu kai jau pilvuzai dideli buna! man nesciuju grozis is vidaus spinduliuoja!

drinks_cheers.gif man irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 08, 15:17)

Teisybė thumbup.gif Dabar, kai mano vaikai nebemaži ir daugiau jų nebus, pasiilgstu ir nėštumo, ir maitinimo, ir auginimo... Džiaukitės, mėgaukitės, švytėkit, išgyvenkit, išragaukit, išjauskit kiekvieną nėštumo akimirką, viską, kas gera ir netgi tai, kas nelabai gera - juk tai vienintelis kartas gyvenime. Net jei nėštumas ne vienintelis - tai kiekvienas jų kitoks, ir kiekvieno vaikučio laukdamosi jausitės - thumbup.gif - bet kitaip.
Būkit sveikos, laimingos, mylimos.... ir pačios save mylėkit, juk Jūs - gyvi vaikščiojantys stebuklai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 01 09, 13:17)
Teisybė  thumbup.gif  Dabar, kai mano vaikai nebemaži ir daugiau jų nebus, pasiilgstu ir nėštumo, ir maitinimo, ir auginimo... Džiaukitės, mėgaukitės, švytėkit,  išgyvenkit, išragaukit, išjauskit kiekvieną nėštumo akimirką, viską, kas gera ir netgi tai, kas nelabai gera - juk tai vienintelis kartas gyvenime. Net jei nėštumas ne vienintelis - tai kiekvienas jų kitoks, ir kiekvieno vaikučio laukdamosi jausitės -  thumbup.gif  - bet kitaip.
Būkit sveikos, laimingos, mylimos.... ir pačios save mylėkit, juk Jūs - gyvi vaikščiojantys stebuklai  4u.gif

na cia tai nerealiai graziai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti