Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Norvegijoje

QUOTE(Daivulika @ 2011 11 15, 16:07)
na man sake, kad bent jau 2-3 men iki termino mirksiukas.gif
merginos, o gal kuri zinot kaip cia su tuo streptokoko tyrimu 36-37 savaite, ar ji daro? o gal reikia paciai prasytis?

nedaro, bent pas mus,prasiausi per abu nestumus,sake ner cia reikalo, bet is kitu girdejau,kad labai norint imanoma issikovot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke2 @ 2011 11 16, 00:54)
nedaro, bent pas mus,prasiausi per abu nestumus,sake ner cia reikalo, bet is kitu girdejau,kad labai norint imanoma issikovot  biggrin.gif

nu sakes keisti man jie kaikuriais atvejais unsure.gif , o tai jei rezultatai blogi, tai ka jie kazi tada daro jau kai kudikelis gimsta, nes kiek girdejau berods tada reikia antibijotikus leisti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 11 15, 18:07)
na man sake, kad bent jau 2-3 men iki termino mirksiukas.gif
merginos, o gal kuri zinot kaip cia su tuo streptokoko tyrimu 36-37 savaite, ar ji daro? o gal reikia paciai prasytis?

aciu.. reikes pradeti po biskiuka.. 4u.gif

na man nieko nedaro.. ir lt nedare... aj lt nespejo gal..29sav gimdziau tai gal todel nedare.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 11 16, 11:31)
aciu.. reikes pradeti po biskiuka.. 4u.gif

na man nieko nedaro.. ir lt nedare... aj lt nespejo gal..29sav gimdziau tai gal todel nedare..  g.gif

nu matai lt tai daro tikrai, tai kaip dabar man neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 11 16, 09:31)
ir lt nedare... aj lt nespejo gal..29sav gimdziau tai gal todel nedare..  g.gif

Si tyrima daro paskutinej savaitem, nuo 35-tos kazkur.
QUOTE(Daivulika @ 2011 11 16, 12:36)
nu matai lt tai daro tikrai, tai kaip dabar man neramu verysad.gif

Visu pirma nera ko nerimauti be priezasties 4u.gif Sis tyrimas NO nera privalomas, bet as paprasiau ir man padare. Taigi ir Tau gal taip bus.
Ir aplamai as pasitikiu NO sistema, jeigu jie nedaro sito tyrimo, reiskiasi nemato tam pakankamai priezasciu. O ir nera jis 100% patikimas, kaip supratau, gali paimt tepineli, o bakterija atsirasti bet kuria diena. Arba gali leisti antibiotikus gimdymo metu, bet jie nesuveikia ir tt, ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 16 lapkričio 2011 - 12:55
QUOTE(Gerina @ 2011 11 16, 14:54)
Visu pirma nera ko nerimauti be priezasties  4u.gif Sis tyrimas NO nera privalomas, bet as paprasiau ir man padare. Taigi ir Tau gal taip bus.
Ir aplamai as pasitikiu NO sistema, jeigu jie nedaro sito tyrimo, reiskiasi nemato tam pakankamai priezasciu. O ir nera jis 100% patikimas, kaip supratau, gali paimt tepineli, o bakterija atsirasti bet kuria diena. Arba gali leisti antibiotikus gimdymo metu, bet jie nesuveikia ir tt, ir pan.

o kaip jis no vadinasi, ryt keliauju pas gydytoja, tai paprasysiu....ziuresiu ka sakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulika @ 2011 11 16, 13:14)
o kaip jis no vadinasi, ryt keliauju pas gydytoja, tai paprasysiu....ziuresiu ka sakys unsure.gif

Gruppe B streptokokker
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 16 lapkričio 2011 - 13:32
QUOTE(Gerina @ 2011 11 16, 14:54)
Visu pirma nera ko nerimauti be priezasties  4u.gif Sis tyrimas NO nera privalomas, bet as paprasiau ir man padare. Taigi ir Tau gal taip bus.

aa todel ir nedare man LT.. sutinku su tavim.. as rigi cia pasitikiu..kazkaip visai man tinka ta ju sistema.. ir labai patinka smile.gif tik kad mazai da laiko..da nesuviskuom susiduriau.. smile.gif
pakolkas man cia dare tik karta tyrimus..o jau 21sav.. nu ir jauciuosi si karta netaip kaip pirma..
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2011 11 16, 15:24)
Gruppe B streptokokker

aciu 4u.gif , nu ziuresiu ka ryt sakys...
Atsakyti
sveikos, kas man galetu i sita sukta klausima biggrin.gif o va toks reikalas mus kamuoja...as pati gimdziau lt pries 3 savaiteles biggrin.gif esu dirbanti lt , o vyras mano dirba norgej, bet...tik vasaros sezonais , legaliai, turi ID.. KLAUSYMAS VIENAS AR JIS GALI GAUTI KOKIA VIENKARTINE ISMOKA NORGEJ UZ VAIKO GIMIMA ??? GAL KAS ZINOTE LAUKIU ATSAKYMO...ACIU...
Atsakyti
QUOTE(bimba24 @ 2011 12 08, 20:53)
sveikos, kas man galetu i sita sukta klausima biggrin.gif  o va toks reikalas mus kamuoja...as pati gimdziau lt pries 3 savaiteles biggrin.gif  esu dirbanti lt , o vyras mano dirba norgej, bet...tik vasaros sezonais , legaliai, turi ID.. KLAUSYMAS VIENAS AR JIS GALI GAUTI KOKIA VIENKARTINE ISMOKA NORGEJ UZ VAIKO GIMIMA ??? GAL KAS ZINOTE LAUKIU ATSAKYMO...ACIU...

jeigu gimdei LT jokios ismokos negausi NO
Atsakyti
sveikos 4u.gif
noriu paklausti, o osle kudikiui keliones dokumenta israso iskart, ar reikai laukti kol atsius? smile.gif
Atsakyti