Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

sveikos 4u.gif mes savo mazyle 8 men buvom palike savaitei su teta. vykom y kelione, tai visalaika apie vaikuti pragalvojom. bet ir siaip daznai paliekam ir mociutem ir kuminam nakciai, nes kai pagalvoji visalaik prie saves negali pripratint o kai istiks beda tai nepasiliks su nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Kol kas dar nesame ne su kuo palike unsure.gif Ilgiausiai isbuvo 8 val. su mano seserimi.
Atsakyti
buvau savo metu ir3menesiu dukryte palikusi savaitei, kol buvau ishvykusi i tolima kelione, dukra ne neajuto, tik uzhaugo abai, ir ash pailsejau.. zinoma, buvo sunku skirtis, bet greitai vel ishvazhiuoju ir vel 5 dienom skirsimes.. o vyresnele 3 metu, tai dazhnai su mano tevais ishvazhiuoja i kaimuka, porai dieneliu. buvo prie juros 10 dienu, kol man vasara sesija.. puikiai ishsiskyrimus pakeliam, o vaikai kai ilgisi, tai skype susiskambinam, per webcama susimojuojam.. as aisku poto pazhliumbiu truputi, bet seip viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
esu palikus 5 dienom kai vaziavom atostogauti ax.gif
Atsakyti
as gal pamisusi bet negaliu vaiko ilgam kam nors palikt, drauges sako kad tokia meile ne sveika, bet jaigu kur nors reikia eit tai ja po poros valandu nesimatymo pradeda stogas vaziuot . pergyvenu, jauciuosi rami tik tai tada kai palieku miegancia 4u.gif isvaziuoti kur nors be vaiko savaitei tikrai negaleciau doh.gif dukrytei 1m ir 4 men smile.gif
Atsakyti
Nesvarbu kuriam laikui palieki vaikuti,svarbu kaip jausiesi ji palikdama.As manau ,kad negaletum normaliai atostogauti jeigu sazine grauztu. Man tas pats as kaip Kate su kaciuku smile.gif negaliu isiskirti nei trumpam visur su savimi imu.Net i darzeli neleidziu smile.gif Nu negaliu atsiplest ,nes manau ,kad blogai jausciaus be jo. unsure.gif
Atsakyti
Palikau 9 dienoms. Buvo labai neramu, bet problemų jokių nebuvo. Tik grįžus oro uoste, kai paėmiau jį ant rankų, taip atsitraukė, pasižiūrėjo ir pasimuistęs nubėgo pas sesę, kuri jam tom dienom atstojo mamą. Buvo trupučiuką graudu, bet greitai viskas grįžo į įprastas vėžias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 04 vasario 2009 - 22:23
mes gal apie savaite buvom palike savo suneli uosviams,tai jau tada braukiau asara.. blush2.gif o va db net menesi jiems palikom,aisku gaila,bet man mokslai.. verysad.gif dar kol kas baisiai neliudim,norejosi jau atsipalaiduot,o dar zinant,kad tikrai bus juo puikiai pasirupinta.. tik kad islepintu,nesinori.. unsure.gif
Atsakyti
Labutis,mes su brangiuoju irgi vaziavom atostogaut kai suneliui buvo 1.7m.Grauze sazine truputi,paskutine diena puoliau i isterija.grizdami parvezem zaisliuka,vaikiukas dziaugesi zaisliuku.Buvo pailsejes nuo tevu,nuo namu,pasidziauge su mociute.Manau kad sunkiau bus tau nei vaikeliui.Beje mes buvome 6 dienas.Dabar bent karta menesyje paliekam mociutei savaitgaliui.Geru atostogu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mes savo puses metuku dukryte pirma karta ilgesniam laikui, t.y. 2 savaitem, palikom, kai vykom su vyru pakeliauti. Sirdele truputuka skaudejo, bet pasiemem filmuotos medziagos, nuotrauku ir viskas buvo gerai. Labai svarbu zinoti, kad vaikuti palieki gerose rankose smile.gif Kelione isejo i nauda, parsivezem nestuke.gif sesyte. Dabar daznai paliekam abi mergaites ir leidziam sau pabuti dviese.
Atsakyti
Esam palike savaitei su vienos dienos pertrauka, kai buvau pati atvaziavusi. Palikau seneliam, nes operacija turejau unsure.gif
Atsakyti
as periodiskai, nuo 2 menesio palieku savo mamai karta per menesi parasai, pora kartu dviem palikus buvau. i kelione jei butu galimybe vaziuociau, nes zinau kad mum su vyru butu gera pailseti dviese, ir vaikelis pas mociute tikrai butu mylimas ir saugus.nieko smerktina nematau, juk vaikas ne nuosavybe, kad ji visur su savim tampytis.nors kai pima karta palikau parai, tai atrode neistversiu, jau nakti keliaus vyrui sakiau vaziuojam pasiimti maziaus, bet po truputi praejo.dabar maniskiui pusantru, saunus vyrutis, nebijo ir pas mociute pabuti, ir as laiminga, pailsiu siek tiek, vyras irgi. visiem tik i gera tie trumpi pasisveciavimai pas mociute thumbup.gif ir zinau, kad jei (neduok die), kokia operacija ir pan, kad sunelis bus gerose rankose, ir nebijos, neverks.
Atsakyti