Suneli teko palikti viena karta kai buvome vestuvese tai apie pusantros paros šiaip visu važiuojame kartu

Sveikos, mamytes
As savo pirmagime buvau palikusi savaitei kriksto teveliams, kai ji tebuvo penkiu menesiu
Vaziavom Naujus svest uzsienin. Tai kol siena perkirtom grauze kirminelis mazas
Bet po to pagalvojau, gi ne su svetimais palikau ir atspalaidavau

As savo pirmagime buvau palikusi savaitei kriksto teveliams, kai ji tebuvo penkiu menesiu

Vaziavom Naujus svest uzsienin. Tai kol siena perkirtom grauze kirminelis mazas

Bet po to pagalvojau, gi ne su svetimais palikau ir atspalaidavau

Mielosios, jeigu tik turite žmones, kuriais galite pasitikėti ir kurie su malonumu pasirūpins jūsų vaikeliu, kodėl gi tuo nepasinaudojus
Palikdavau dukrą, kai tik reikėdavo, savo mamai be jokio sąžinės graužimo, nes žinodavau, kad močiutė pasirūpins mažyle dar geriau negu aš pati
Deja, mamos jau nebeturiu
Ir antro vaiko jau niekam nepalieku, nes vyro tėvai pasitikėjimo nekelia.

Mes esame palike tik 5 valandoms , ir tai buvo sunku , man

pakolkas ilgiausias išsiskyrimas buvo kai mergytei buvo 2m1men. išvažiavom 13val.grįžom 4ryto
.... ilgiau nesu palikus

5 valandoms dienos metu su seneliais musu namuose
Mes buvom palike savo maziuka 5-6 men savaitei pas tevus, nes buvom isvaziave i kelione, ir visai gerai jautemes, nes pasitikim tais zmonemis kam paliekam savo maziuka, aisku mintys apie vaika nepaliko visa kelione, nes pasiilgsti labai
Ir taip buvom palike kokius tris kartus, bet dabar jau vyrukai 1 metai ir 8 menesiai,tai dabar butu jau labai sunku palikti, nes pasidare mamiciukas

pirma karta dukryte buvom palike savaitei laiko kai jai buvo 1,9m, tuo metu su MB buvom isvyke i poilsine kelione, kadangi ji buvo palikta patikimose rankose ir pas mus namuose, nes mama atvaziavo i musu namus jos priziureti, kad vaikui butu maziau streso del aplinkos pasikeitimo, tai viskas vyko kaip sviestu patepta
nei mes, nei vaikas, nei mociute jokiu stresu nepatyrem.

mes savo abu kleckus praeita vasara palikom savaitei pas mano tevus, isvykom i kelione, nes man jau nuo visko stogas pradejo vaziuoti (Nojui buvo 3 metukai, o pauliui 8 men), bet grizom pailseje, o Nojus antra para pradejo klausineti kur tevai, parveztas traktorius ir dabar dar geriausias zaislas, o Paulius tik i vakara, o dar labiau ryte jau ejo pas mus, manau truputi buvo ant musu supykes, kad palikom, nes palikom mieganti, o skaiciau, kad maziukai isizeidzia ir supyksta kai juos palieka tevai, tipo mane palikot, tai dabar as todel pykstu ant jusu