Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

Ilgiausiai buvau palikus anytai pries pora sav., parai.
Atsakyti
Suneli teko palikti viena karta kai buvome vestuvese tai apie pusantros paros šiaip visu važiuojame kartu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

As savo pirmagime buvau palikusi savaitei kriksto teveliams, kai ji tebuvo penkiu menesiu ax.gif
Vaziavom Naujus svest uzsienin. Tai kol siena perkirtom grauze kirminelis mazas blush2.gif
Bet po to pagalvojau, gi ne su svetimais palikau ir atspalaidavau tongue.gif

Atsakyti
Mielosios, jeigu tik turite žmones, kuriais galite pasitikėti ir kurie su malonumu pasirūpins jūsų vaikeliu, kodėl gi tuo nepasinaudojus thumbup.gif Palikdavau dukrą, kai tik reikėdavo, savo mamai be jokio sąžinės graužimo, nes žinodavau, kad močiutė pasirūpins mažyle dar geriau negu aš pati rolleyes.gif Deja, mamos jau nebeturiu verysad.gif Ir antro vaiko jau niekam nepalieku, nes vyro tėvai pasitikėjimo nekelia. schmoll.gif
Atsakyti
Mes esame palike tik 5 valandoms , ir tai buvo sunku , man blush2.gif
Atsakyti
4u.gif ilgiausei esu palikusi du kartui.buvom su vyru vestuvese.
Pirma kart suneliuj buvo 1m.4men.savo mamai 8val .
Antra kart 1m.4men anytai 7val.
user posted image
user posted image
Atsakyti
pakolkas ilgiausias išsiskyrimas buvo kai mergytei buvo 2m1men. išvažiavom 13val.grįžom 4ryto 4u.gif .... ilgiau nesu palikus schmoll.gif
Atsakyti
5 valandoms dienos metu su seneliais musu namuose
Atsakyti
Mes buvom palike savo maziuka 5-6 men savaitei pas tevus, nes buvom isvaziave i kelione, ir visai gerai jautemes, nes pasitikim tais zmonemis kam paliekam savo maziuka, aisku mintys apie vaika nepaliko visa kelione, nes pasiilgsti labai wub.gif Ir taip buvom palike kokius tris kartus, bet dabar jau vyrukai 1 metai ir 8 menesiai,tai dabar butu jau labai sunku palikti, nes pasidare mamiciukas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif aš savo mažiulį buvau palikus savaitei kai jam buvo 1,1metukai. ir man atrodo kad dėl to pergyvenau daugiau aš nei jis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
pirma karta dukryte buvom palike savaitei laiko kai jai buvo 1,9m, tuo metu su MB buvom isvyke i poilsine kelione, kadangi ji buvo palikta patikimose rankose ir pas mus namuose, nes mama atvaziavo i musu namus jos priziureti, kad vaikui butu maziau streso del aplinkos pasikeitimo, tai viskas vyko kaip sviestu patepta thumbup.gif nei mes, nei vaikas, nei mociute jokiu stresu nepatyrem.
Atsakyti
mes savo abu kleckus praeita vasara palikom savaitei pas mano tevus, isvykom i kelione, nes man jau nuo visko stogas pradejo vaziuoti (Nojui buvo 3 metukai, o pauliui 8 men), bet grizom pailseje, o Nojus antra para pradejo klausineti kur tevai, parveztas traktorius ir dabar dar geriausias zaislas, o Paulius tik i vakara, o dar labiau ryte jau ejo pas mus, manau truputi buvo ant musu supykes, kad palikom, nes palikom mieganti, o skaiciau, kad maziukai isizeidzia ir supyksta kai juos palieka tevai, tipo mane palikot, tai dabar as todel pykstu ant jusu ax.gif
Atsakyti