Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ilgai esate palikusios 1,5 m. vaikučius?

Palikom dukrytę savaitei, kai išskridom pailsėt. Mergytė jautėsi gerai, o ir man pačiai labai reikėjo poilsio. Žiauriai nenorėjau niekur skrist, bet vyras jau matė , kad galiu visai išprotėt tiek šokinėdama apie vaiką, nes mes turim problemėlę, laaaaaabai sunkiai valgom doh.gif , bet seneliai ir vyresnioji dukra puikiai pasirūpino, tai viskas praėjo gerai. Tik jau skambinau be paliavos , ir tel. saskaitos jau milžiniškos buvo doh.gif . Bet pati atsigavau, ir pailsėjus jau kitaip galėjau pažiūrėt i mūsų problemėles. smile.gif Dabar nežinau, kaip būtų, didesnė jau , o tada buvo tik metukų.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Savo turtelio nesu palikus ilgesniam laikui. Palieku porai ar daugaiu valandu kai yra reikalu ir negaliu dukrytes veztis. Siaip visur ji buna su mumis. Mums ji visai netrukdo. Butu butinybe ir paliktumem ilgesniam laikui mirksiukas.gif Kaip sakoma niekada nesakyk niekada biggrin.gif
Nesuprantu tu mamu kai vaikus isveza palieka pas senelius, draugus, ar dar kur nors o pacios ramiausiai namuose guli schmoll.gif
Atsakyti
Mes esam palike pas senelius tik kokiom 2-4 valandom ir tai kazkaip neramu visa laika buvo. kaip reiks i darzeli pradet vesti doh.gif
Atsakyti
Esam palike 1.5 metuku savaitei laiko, kai buvom isskride pailseti rolleyes.gif viskas buvo labai gerai, tfu tfu tfu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kazachka @ 2009 02 05, 18:45)
as periodiskai, nuo 2 menesio palieku savo mamai karta per menesi parasai, pora kartu dviem palikus buvau. i kelione jei butu galimybe vaziuociau, nes zinau kad mum su vyru butu gera pailseti dviese, ir vaikelis pas mociute tikrai butu mylimas ir saugus.nieko smerktina nematau, juk vaikas ne nuosavybe, kad ji visur su savim tampytis.nors kai pima karta palikau parai, tai atrode neistversiu, jau nakti keliaus vyrui sakiau vaziuojam pasiimti maziaus, bet po truputi praejo.dabar maniskiui pusantru, saunus vyrutis, nebijo ir pas mociute pabuti, ir as laiminga, pailsiu siek tiek, vyras irgi. visiem tik i gera tie trumpi pasisveciavimai pas mociute thumbup.gif ir zinau, kad jei (neduok die), kokia operacija ir pan, kad sunelis bus gerose rankose, ir nebijos, neverks.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes buvom isvyke i Italija , kai vaikiukui buvo 1.4m savaitei, aisku kazkaip blogai jauciausi,sazine grauze,bijojau,kad jau po to mamos nebereikes ir t.t, taciau viskas gerai tfu tfu tfu,tik kai gryzom iskart pradejo labai drovetis,o siaip nematau cia kazko tokio blogo,kad vaziuojant atostogaut , palikt vaikuti artimiem zmonem....
Atsakyti
Savaitgaliui buvom palike seneliam, buvo ramu, nes zinojom,kad jai labai gerai pas senelius. Mergytei buvo 1,5 metai
Atsakyti
11men buvau palikus 3 dienom mamai, tai vos nenumiriau is ilgesio, vos neisprotejau. paskuj 1m ir 1men buvau palikus vienam vakarui ir nakciai draugei. visa nakti negalejau uzmigti, galvojau, kad viena bludinu, bet ir vyrui tas pats, tad net nemige is baliaus vaziavom iki namu, ten pasnaudem, kol jau atejo tas metas, kai "padoru" pas zmones vaziuot neprizadinant, pasiimt savo vaiko lekem,kaip akis isdege. visa diena nrgalejom nuo jos atsiplesti. jinai tai musu nepasiilgsta lotuliukas.gif dukra labai savarankiska, jai nelabai reikia mamos ar tecio biggrin.gif
Atsakyti

Mane kaskart gražia sažinė kai turiu palikti mažiuka,bent keliom valandom,mano atsisveikinimai su juo labai ilgi biggrin.gif vyras ir juokisi,na bet vyram sunku su vokti tai tik todėl kad jie ta meilę vaikui kitaip suvokia ,jie juk nenešiojo,negimdė ,o mes labiau prisirišusios tai savaime aišku sunku vaika palikti kad ir artimiausioms tetom,močiutėm ir t.t.t
Sako tik būtinai reikia vaika paruošti tam,kad tavęs nebus,kalbėti,aiškint jam ... aš nuo pat kūdikystės išeiant bent i parduotuve atsisveikindavau su mažyliui,daug kas juokėsi,sako toks mažas nesupranta ,bet teko daug skaityt knygu ir tikinama kad ir koks mažas jis supranta kažkur giliai pasamonėje ,kad tu išeni ir tavęs nebus ....
Atsakyti
Mes buvom palike savo maziu septyniu menesiu savaitei, kai vykom atostogaut. Palikom su mociute, is pradziu tai ziauriai sunku buvo, bet paskui pripratom ir buvo normaliai... as galvoju, kad tokiam mazyciui bet kokiu atveju yra geriau buti namuose, kur daugmaz saugi ir zinoma aplinka, kur ne taip karsta ir pavoju viskokiu maziau tyko.
Musu kaimyne savo astuoniu men dukryte i Egipta vezesi, tai parsiveze kazkokia nezinoma bacila, gydytojai ilgai nezinojo kas jai yra, ilgiausiai mergyte pragulejo reanimacijoj, jau buvo mazai vilties, kad isgyvens. Bet dekui dievui, viskas baigesi gerai..ta prasme, ji atsigavo, bet manau, kad po visu dalyku, kas jai nutiko liekamuju reiskiniu gali buti visa gyvenima.. verysad.gif
Taigi as manau, kad vysktant i egzotiskesnes salis, mazucius vaikucius geriau palikti seneliam ar mociutem,vien jau del mazesnes rizikos. Vesites kartu, kai paaugs.
Visiskai nesuprantu mamu, kurios nepasitiki savo tevais ar uosviais, aisku ir ju visokiu buna, bet bet kokiu atveju juk jie jus jau uzaugino, tai gal sugebes ir jusu vaikuti paziuret keleta dieneliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_lapute @ 2009 03 18, 13:53)
Visiskai nesuprantu mamu, kurios nepasitiki savo tevais ar uosviais, aisku ir ju visokiu buna, bet bet kokiu atveju juk jie jus jau uzaugino, tai gal sugebes ir jusu vaikuti paziuret keleta dieneliu rolleyes.gif

as uosviams tikrai nenoriu palikt vaiko,visaip issisukineju, as nepasitikiu labai.sakai, uzaugino savo vaikus..nepasakyciau, vyras daugiau buvo su seneliais kol tevai "verslus" dare:) labai pasitikiu savo tevais, kai jiems palieku, neskauda sirdies rolleyes.gif
Atsakyti
buvau palikus vaika 3d.
Atsakyti
Mes pirma karta palikom sunu kai jam buvo 3 menesiai, vaziavom i draugu vestuves...Dar kelis kartus jau didesni palikau ir tikrai nemaciau tame problemos.
Atsakyti