Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(Pinkusyte @ 2011 08 07, 23:01)
Suprantu tave puikiai 4u.gif
Kikevien mėnesį vis viltis, bet yra kaip yra...turim sulaukti savo kaip sakant  ax.gif
Ilgai planuojat? g.gif

Na mes nuo pernai balandzio iki kol buvau pastojus,tai dabar tai nuo nauju ir neiko.Tai nebezinau ir ka begalvoti
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2011 08 08, 17:57)
Sveikutes smile.gif na tenka ir man prie jusu prisijungti. mes su vyru jau 8 menesius bandom nestuke.gif  nestuke.gif  bet niekaip  doh.gif  stengiuosi daug negalvoti, bet kaip jau iseina. seip menesines budavo gausios kaip turbut ir pas kiekviena,bet kad sis mesesis kaskoks netoks,tepa jau trecia diena  g.gif  nepavadinciau mm net  schmoll.gif ,gyvenu uzsieni nera kaip pas daktaru nueit verysad.gif ,taip noreciau nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  blush2.gif

o NT testa daretes? Gal taip kartais jau ir nestuke.gif linkeciau to wink.gif

QUOTE(surmute @ 2011 08 08, 19:42)
Na mes nuo pernai balandzio iki kol buvau pastojus,tai dabar tai nuo nauju ir neiko.Tai nebezinau ir ka begalvoti

pas gydytoja buvot? Ypac jei jau buvote nesekmingai pastojusi, reiketu pasekti , ar vyksta ovuliacija. Kaip suprantu beveik 8 men bandot po nesekmingo pastojimo?
Atsakyti
Na buvau,ji sako viskas tvarkoje pas tave dar palaukim iki nauju pagerk vitaminus o iki tol visa laika geriau folio rugti.Tai galvoju dabar gal reikes uzsisakyti man ovuliacijos testu nusipirktiir pabandyti .Nes jau laukti tai as jau pavargau kiek galima sako tada jau ziuresime tirsime ir vyra.
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 08 08, 21:43)
Na buvau,ji sako viskas tvarkoje pas tave dar palaukim iki nauju pagerk vitaminus o iki tol visa laika geriau folio rugti.Tai galvoju dabar gal reikes uzsisakyti man ovuliacijos testu nusipirktiir pabandyti .Nes jau laukti tai as jau pavargau kiek galima sako tada jau ziuresime tirsime ir vyra.

OT - gerai. Pati tik ju deka ir pastojau, nes susekiau kada buvo ovuliacija..Deja, nesekmingai verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Man reikia patarimo blush2.gif jeigu mano ciklas trunka 21d ir trumpiau, o mmm 2-3d trunka,tai nuo kelintos dienos man pradėt testuotis OT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte... @ 2011 08 10, 12:18)
Sveikutės  smile.gif

Man reikia patarimo blush2.gif  jeigu mano ciklas trunka 21d ir trumpiau, o mmm 2-3d trunka,tai nuo kelintos dienos man pradėt testuotis OT?  g.gif

Orientacine lentele:
21 diena - 6 diena
22 dienos - 6 diena
23 dienos - 7 diena
24 dienos - 7 diena
25 dienos - 8 diena
26 dienos - 9 diena
27 dienos - 10 diena
28 dienos - 11 diena
29 dienos - 12 diena
30 dienų - 13 diena
31 diena - 14 diena
32 dienos - 15 diena
33 dienos - 16 diena
34 dienos - 17 diena
35 dienos - 18 diena
36 dienos - 19 diena
37 dienos - 20 diena
38 dienos - 21 diena
39 dienos - 22 diena
40 dienų - 23 diena
Taciau,jei ciklas svyruoja ir buna trumpesnis,skaiciuokit,pagal trumpiausia cikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 10 rugpjūčio 2011 - 11:21
Och mergaites, pasiguosiu... Labai norim vaikelio ax.gif Bet kad kazkokia mistika, iki planavimo ir ciklas buvo reguliarus, ir siaip jokiu problemu rimtu neturejus. Vasaros pradzioj nuejau pas ginekologa pasitikrinti sveikatos, pradejau gerti foline, ir kaip tycia viskas subirejo, ciklas pradejo nestipriai sokinet, tai su pienlige 2 ciklus is eiles prasikankinau, dabar slapimo pusle kankina verysad.gif
Skaiciau jau, kad cia daznai taip buna, tik pradek planuot vaikuti, ir vis kazkas atsitinka, kas sutrukdo.
Na bet tikekimes, kad viskas normalizuosis kiekvienai is musu, ir lialius pats mus pasirinks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 08 29, 21:07)
Och mergaites, pasiguosiu...

Man lygiai taip pat - ciklas buvo reguliarus, o pradėjus planuoti ir gerti folinę, kiekvieną mėnesį ciklo trukmė truputį skiriasi. Nežinau, ar čia folinę kaltinti, ar kad planuojam, ar čia vasara/atostogos išderina g.gif Manęs visa laimė nors ligos rimtesnės nepuola..
Atsakyti
Sveikutes jungiuosi ir as 4u.gif Pradejom daryti dar tik rugpjucio 14d. Bet 23d prasidejo menesines, tai nenustebau kdl neuzkibo..pagal apskaiciavimus ovuliacija turetu ivykti 9 diena, bet kadangi menesines nereguliarios tai , net neisivaizduoju , kada ji ivyks..siuo metu vaikinas grys tik 11d, taigi manau vel bus velu, bet aisku mylesimes , kaip visada tik , akd nuleisim i vidu:) Beje mes mylimes per diena tikrai maziausiai 3 kartus. Is pradziu issigandau galvojau per daznai, nes pasiskaiciau cia, visos sako reik pataupyt gyvibingus spremiukus, taciau neseniai perskaiciaus traipsni kuriame raso: naujausi mokslininkai nustate, kad kaip tik reikia kuo dazniau myletis..Tai nusprendziau nesukt sau galvos ir myletis , kaip visada kartais net po 5 kartus i diena:D paziuresim ar is to gausis kasnors. ax.gif
Atsakyti
is savo liudnos patirties visoms planuojancioms rekomenduoju A. Zarskaus knyga " as iki gimimo"
Pati gailiuosi, kad neperskaiciau jos anksciau..
radau daugybe atsakymu i planavimo, laukimo, pradejimo klausimus.
Atsakyti
Bet kita vertus visa tai teorija... visos knygos, viskas... gyvenime kiekviena istorija yra skirtinga....
pavartysiu ta knyga, kai uzmatysiu.
Atsakyti
muji, o kaip tavo pilvukas laikosi? jau didokas turetu but nestuke.gif biggrin.gif kaip tau fainei sakes smile.gif papasakok kokie pojuciai, kokie pasikeitimai nuotakoj, net veidas kaip atrodo? neisbere spuogais? Mane sis klausimas domina , nes dabar yra nemazai tu nelemtu spuogu ..girdejau kiekvienai individualiai, gali kaip tik dingt , o kitoms atsiranda..
Atsakyti