Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(eya @ 2011 09 02, 11:31)
Man lygiai taip pat - ciklas buvo reguliarus, o pradėjus planuoti ir gerti folinę, kiekvieną mėnesį ciklo trukmė truputį skiriasi. Nežinau, ar čia folinę kaltinti, ar kad planuojam, ar čia vasara/atostogos išderina g.gif Manęs visa laimė nors ligos rimtesnės nepuola..

Aš prieš pradėdama planuoti, iki tol kol pastojau buvau apie 10 mėn. vartojusi folinę, kasdien po 400 mg. Niekas nesutriko. Kažin ar folinė rūgštis gali turėti įtakos g.gif

Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 09 04, 11:30)
muji, o kaip tavo pilvukas laikosi? jau didokas turetu but nestuke.gif  biggrin.gif  kaip tau fainei sakes smile.gif  papasakok kokie pojuciai, kokie pasikeitimai nuotakoj, net veidas kaip atrodo? neisbere spuogais? Mane sis klausimas domina , nes dabar yra nemazai tu nelemtu spuogu ..girdejau kiekvienai individualiai, gali kaip tik dingt , o kitoms atsiranda..

oi, mergaite, dekoju, kad teiraujiesi, bet liudnos zinios pas mane.. verysad.gif Jau menuo kaip neturiu pilvuko. ( teko gimdyti suneli 18 sav. ...pagimdziau ji mirusi..Tiesiog nustojo plakti jo sirdele verysad.gif ) Taigi tikrai visai nefainai man ir nors ,skamba banaliai, nei vienai moteriai to nelinkeciau patirti - tai didziausias kosmaras , koks gali buti moters gyvenime.

dabar stumiu laika, bandau kabintis i gyvenima( nors prasmes daznai visai nematau), stiprinu sveikata, kaip minejau jau, skaitau knygas, ir kaip , matot, grizau i sia tema. Visus planavimus vel pradesim nuo gruodzio.
Laukiu nesulaukiu. Kad tik laikas eitu greiciau..Sako, kad jis gydo.
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 09 04, 21:05)
oi, mergaite, dekoju, kad teiraujiesi, bet liudnos zinios pas mane..  verysad.gif  Jau menuo kaip neturiu pilvuko. ( teko gimdyti suneli 18 sav. ...pagimdziau ji mirusi..Tiesiog nustojo plakti jo sirdele  verysad.gif ) Taigi tikrai visai nefainai man ir nors ,skamba banaliai, nei vienai moteriai to nelinkeciau patirti - tai didziausias kosmaras , koks gali buti moters gyvenime.

dabar stumiu laika, bandau kabintis i gyvenima( nors prasmes daznai visai nematau), stiprinu sveikata, kaip minejau jau, skaitau knygas, ir kaip , matot, grizau i sia tema. Visus planavimus vel pradesim nuo gruodzio.

nesuk galvos sureiksmindama
Atsakyti
QUOTE(sistema3 @ 2011 09 13, 19:29)

pasilaikykit tokius "patarimus" sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sistema3 @ 2011 09 13, 20:29)

Dalindamos tokius patarimus, geriau visai patyletumet! mad.gif
Atsakyti
QUOTE(sistema3 @ 2011 09 13, 18:29)

bash.gif
Atsakyti
Ar kas nors bandėte gerti prefemin idant patvarkyti hormonus ir lengviau pastoti? Teko skaityti, kad žolė esanti šiame vaistiniame preparate gydo nevaisingumą, tik niekur nerandu informacijos, kada nutraukti gerti prefeminą, jei pastoji jį vartodama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 09 15, 09:02)
Ar kas nors bandėte gerti prefemin idant patvarkyti hormonus ir lengviau pastoti? Teko skaityti, kad žolė esanti šiame vaistiniame preparate gydo nevaisingumą, tik niekur nerandu informacijos, kada nutraukti gerti prefeminą, jei pastoji jį vartodama  g.gif

gal gyd paklauskit arba vaitinei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalnuose @ 2011 09 15, 10:02)
Ar kas nors bandėte gerti prefemin idant patvarkyti hormonus ir lengviau pastoti? Teko skaityti, kad žolė esanti šiame vaistiniame preparate gydo nevaisingumą, tik niekur nerandu informacijos, kada nutraukti gerti prefeminą, jei pastoji jį vartodama  g.gif

tai agnus cactus poveikis. Pastojus reikia nustoti ji gerti.
Is savo patirties - as geriau tokio tipo preparata - vient tik jo man pastojimui neuzteko, bet jums gal pakaks. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 09 04, 21:05)
oi, mergaite, dekoju, kad teiraujiesi, bet liudnos zinios pas mane..  verysad.gif  Jau menuo kaip neturiu pilvuko. ( teko gimdyti suneli 18 sav. ...pagimdziau ji mirusi..Tiesiog nustojo plakti jo sirdele  verysad.gif ) Taigi tikrai visai nefainai man ir nors ,skamba banaliai, nei vienai moteriai to nelinkeciau patirti - tai didziausias kosmaras , koks gali buti moters gyvenime.

console.gif laikykis mergyt, laikas tikrai gydo zaizdas ir teisingai darot kad iskart nesigriebiat vel planuoti, kad nori organizma pastiprinti. Viena pazystama gal po menesio pastojo, na ir ka, vel ziurniukas pabego unsure.gif tik jos mazesnis buvo ir pries tai, bet vistiek labai isgyveno sad.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 09 15, 16:07)
console.gif laikykis mergyt, laikas tikrai gydo zaizdas ir teisingai darot kad iskart nesigriebiat vel planuoti, kad nori organizma pastiprinti. Viena pazystama gal po menesio pastojo, na ir ka, vel ziurniukas pabego  unsure.gif tik jos mazesnis buvo ir pries tai, bet vistiek labai isgyveno sad.gif

aciu. 4u.gif Laikausi.
panasu, kad sulauksiu tuoj pirmuju savo mmm po gimdymo. Reiskias, organizmas grizta i senas vezias - tuo labai dziaugiuosi smile.gif Dar pora menesiuku, nusistoves ciklas ir imsim kviesti gandrus.
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 09 04, 22:05)

Uzjauciu labai, mano draugei buvo tas pats verysad.gif Labai gaila, bet ji po to visai nebenorejo vaiku unsure.gif
Laikykis, buk stipri, tikiuosi greit atsigausi 4u.gif
Atsakyti