Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

QUOTE(Vikuute @ 2011 01 24, 18:01)
nuo siol pazadu kas savaitele pristatyti savo islaidas ir meniu blush2.gif

sveika 4u.gif lauksim viengungiškų (ir tikriausiai studentiškų? g.gif ) meniukų mirksiukas.gif

Bjaurybe, kaip troškini lašišą? g.gif kažkada buvau radusi gerą receptuką, kur troškinti reikėjo su porais, paprika, alyvuogėm, dar kažkuo mastau.gif labai patikdavo, o dabar - nebeatgaminu jo doh.gif
Atsakyti
na tokiu puse kojos studentisku 4u.gif jau didele visgi as wub.gif
Atsakyti
Ir vėl veluoju ax.gif
Mūsų maniu:

PENKTADIENIS

Pusryčiai: grūdų košė, kava/arbata
Pietūs: troškinti rauginti kopūstai su virtom bulvėm
Vakarienė: vafliniai čeburėkai

ŠEŠTADIENIS

Pusryčiai: sumuštiniai, kava/arbata
Pietūs: pas anytą
Vakarienė: silkė pataluose

SEKMADIENIS

Pusryčiai: kiaušinienė, kava/arbata
Pietūs: perlinių kruopų sriuba, vafliniai čeburėkai
Vakarienė: padėvėta sriuba ir silkė pataluose

PIRMADIENIS

Pusryčiai: grūdų košė, kiaušinienė, kava/arbata
Pietūs: mėsytės iš padėvėtos sriubos troškinukas su bulvėmis
Vakarienė: diedui šonkauliai kepti orkaitėje, mums pieniška makaronų sriuba

ANTRADIENIS

Pietūs: befstrogenas, kotletas, virtos bulvės, rauginti kopūstai
Vakarienė: diedui darban: kotletai su virtom bulvėm, mums kepintos bulvės

TREČIADIENIS

Pietūs: raugintų kopūstų sriuba, mėsytė iš sriubos
Vakarienė: virti varškėčiai

KETVIRTADIENIS

Pusryčiai: omletas, kava/arbata
Pietūs: patroškinti jautienos gabaliukai su virtom bulvėm ir raugintais kopūstais
Vakarienė: keptos bulvės su kefyru

Išlaidos:
Alkoholiniai gėrimai: 11,24
Bakalėja: 6,07
Dešros, kumpeliai: 5,5
Duonos gaminiai: 6,73
Kruopos, miltai, makaronai, cukrus: 8,07
Mėsa: 28,5
Nealkoholiniai gėrimai: 6,89
Pieno produktai: 45,02 (pienas 4l, jogurtas 4 ind, varškė 400g, sviestas 380g, sūris 0,5kg, kondensuotas pienas, grietinė 500ml)
varškę tai retai perku, kondensuotas pienas čia pyragui buvo, tai pagrinde pas mane eina pienas(dvaro), sūris(belenkoks, svarbu ne sūrio gaminys),
sviestas(kadangi mano taip mėgiamas rokiškio sviestas pabrango, tai jamu dabar pigesnį, maximos favorite), grietinė(dvaro po 500ml), jogurtas(tik naturalūs po 5-7 indelius doh.gif bet dabar gaminuos savo jogurtą tai prireiks tik vieno mažo indelio thumbup.gif )
Saldumynai, pakramtymai: 28,48 (reiktų šituos dar braukt naker bet kažko gi norisi pakramtymui, na reiks ką nors susigalvot pasikept ko, kad papigiai gautųsi g.gif
Vaisiai: 3,47
Žuvis: 2,49
Grand Total: 152,46
Atsakyti
[qrėkaiuote=MERENGE,2011 01 26, 17:19]
Ir vėl veluoju ax.gif
Mūsų maniu:

PENKTADIENIS

Pusryčiai: grūdų košė, kava/arbata
Pietūs: troškinti rauginti kopūstai su virtom bulvėm
Vakarienė: vafliniai čeburėkai

ŠEŠTADIENIS

Pietūs: pas anytą
Vakarienė: silkė pataluose

SEKMADIENIS

Pusryčiai: kiaušinienė, kava/arbata
Pietūs: perlinių kruopų sriuba, vafliniai čebu
Vakarienė: padėvėta sriuba ir silkė pataluose

PIRMADIENIS

Pusryčiai: grūdų košė, kiaušinienė, kava/arbata
Pietūs: mėsytės iš padėvėtos sriubos troškinukas su bulvėmis
Vakarienė: diedui šonkauliai kepti orkaitėje, mums pieniška makaronų sriuba

ANTRADIENIS

Pietūs: befstrogenas, kotletas, virtos bulvės, rauginti kopūstai
Vakarienė: diedui darban: kotletai su virtom bulvėm, mums kepintos bulvės

TREČIADIENIS

Pietūs: raugintų kopūstų sriuba, mėsytė iš sriubos
Vakarienė: virti varškėčiai

KETVIRTADIENIS

Pusryčiai: omletas, kava/arbata
Pietūs: patroškinti jautienos gabaliukai su virtom bulvėm ir raugintais kopūstais
Vakarienė: keptos bulvės su kefyru

Išlaidos:
Alkoholiniai gėrimai: 11,24
Bakalėja: 6,07
Dešros, kumpeliai: 5,5
Duonos gaminiai: 6,73
Kruopos, miltai, makaronai, cukrus: 8,07
Mėsa: 28,5
Nealkoholiniai gėrimai: 6,89
Pieno produktai: 45,02 (pienas 4l, jogurtas 4 ind, varškė 400g, sviestas 380g, sūris 0,5kg, kondensuotas pienas, grietinė 500ml)
varškę tai retai perku, kondensuotas pienas čia pyragui buvo, tai pagrinde pas mane eina pienas(dvaro), sūris(belenkoks, svarbu ne sūrio gaminys),
sviestas(kadangi mano taip mėgiamas rokiškio sviestas pabrango, tai jamu dabar pigesnį, maximos favorite), grietinė(dvaro po 500ml), jogurtas(tik naturalūs po 5-7 indelius doh.gif bet dabar gaminuos savo jogurtą tai prireiks tik vieno mažo indelio thumbup.gif )
Saldumynai, pakramtymai: 28,48 (reiktų šituos dar braukt naker bet kažko gi norisi pakramtymui, na reiks ką nors susigalvot pasikept ko, kad papigiai gautųsi g.gif
Vaisiai: 3,47
Žuvis: 2,49
Grand Total: 152,46
[/quote]

na apie saldumynus as ta pati sau sakau irgi,bet...kaip nueinu i parduotuve,zek ranka jau ir kyla prie kazko saldaus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukesmamyte @ 2011 01 27, 00:21)
na apie saldumynus as ta pati sau sakau irgi,bet...kaip nueinu i parduotuve,zek ranka jau ir kyla prie kazko saldaus... mirksiukas.gif

taigi va, reiks tą ranką kažkaip nuleist biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai gera temutė, gaila, kad anksčiau čia nenaršiau ax.gif . Dar būtų įdomu sužinoti, keliems asmenims apskaičiuotas jūsų savaitės meniu rolleyes.gif Neužilgo patapsiu daugiavaikė - MB paauglys iš ankstesnės santuokos pareiškė norą gyvent su tėvu... Pajamų ir taip ne daug, dabar dar labiau teks veržtis diržus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 01 25, 09:08)
Bjaurybe, kaip troškini lašišą? g.gif kažkada buvau radusi gerą receptuką, kur troškinti reikėjo su porais, paprika, alyvuogėm, dar kažkuo mastau.gif labai patikdavo, o dabar - nebeatgaminu jo doh.gif

Išbandžiau įvairių receptų bet mano einamiausi yra tik keli, tuos abu namiškiai valgo ir daugiau nebedarau bandymų schmoll.gif . Bandžiau ir su medum, su pomidorais, man nieko, o šeimyna nosį suko doh.gif . Dabar tik paprieskoniuoju su drsuka ir pipirais, tada miltukuose apkepu ir užpilu grietinėlės. O kitas receptas viskas tas pats, tik atskiroje keptuvėje kepinu svogūnus, morkas ir briuselio kopūstus, tada užpilu ant lašišos ir grietinelėje patroškinu. Kopūstus reikia dar truputį apvirti. Manau čia ir kalafioras gali būt, paprika ir pan., čia jau fantazijos reikalas. Bet man su briuselio labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 01 27, 19:23)
MB paauglys iš ankstesnės santuokos pareiškė norą gyvent su tėvu...

pas mane 4 asmenys, buvo 5, taip pat kaip tavo situacija, tai ne į temą, bet labai gerai apgalvokit paauglio sprendimą, raskit priežastį kodėl jis pas jus nori. ne čia šia tema diskutuot, bet antrą kartą to nekartočiau.

meniu nerašiau, turiu sąsiuvinį, o čia nerašiau. grįžta vėl temukės dvasia, rašysiu jau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 01 27, 19:54)
Išbandžiau įvairių receptų bet mano einamiausi yra tik keli, tuos abu namiškiai valgo ir daugiau nebedarau bandymų schmoll.gif . Bandžiau ir su medum, su pomidorais, man nieko, o šeimyna nosį suko doh.gif . Dabar tik paprieskoniuoju su drsuka ir pipirais, tada miltukuose apkepu ir užpilu grietinėlės. O kitas receptas viskas tas pats, tik atskiroje keptuvėje kepinu svogūnus, morkas ir briuselio kopūstus, tada užpilu ant lašišos ir grietinelėje patroškinu. Kopūstus reikia dar truputį apvirti. Manau čia ir kalafioras gali būt, paprika ir pan., čia jau fantazijos reikalas. Bet man su briuselio labai patinka wub.gif

dėkui 4u.gif , arba bandysiu taviškį receptą, arba dar ieškosiu savo senojo g.gif
Atsakyti
kalbant apie lašišą, man labai skanu orkaitėje kepta. Darau taip: lašišos kepsnį dedu į foliją, pabarstau druska, pipiriuku, tada uždedu sviesto gabaliuką ir pabarstau gausiai smulkintais šviežiais krapais ir uždarau foliją ir kepu orkaitėj. GAunas labai skaniai ir sultingai wub.gif net burną sutraukė kaip užsimaniau dabar
Atsakyti
aš jei kepu orkaitėje folijoje, jokio sviesto nededu - užtenka riebumo nuo pačios lašišos
Atsakyti
pargryztu ir as.
si savaite tokia sumaistinga, meniu toks irgi biski biggrin.gif

Savaites meniu

Sestadienis

1.Sumustiniai
2.Cepelinai su varske ir mesa.
3.Keptos kepeneles svogunu ir grietineles padaze.
Uzkandziai buvo, tinginys, zefyrai(naminiai), javinukai-florentinai, mandarinai, apelsinai, mangai, tortai,
Buvo sveciu ir proga del to taip.

Sekmadienis.

1.Marginiai blynai.
2.Zrazai, bulves, balta, raudona misraines, troskinti kopustai.
3. Kepti kiausiniai su sonine, makaronai.

Uzkandziai visi tie patys.
.

Pirmadienis.
1.Sumustiniai
2.Likuciai-kotletai,zrazai, bulves.
3.Virtos pupeles, kas su ko norejo su to valge.

Uzkandziai tie patys, vis dar.

Antradienis

1.Sumustiniai
2.Sriuba(bulve morka salieras,kruopu biski)
3.Karbonadas troskintas su darzovem ir baravykais, bulves,morku salotos.Uzkandziai tortas su vysniom.
Merges kepesi pica.

Treciadienis.

1.Sumustiniai.
2.Atkepinti cepelinai, vakarykste sriuba, karbonadai
3.Virti kiausiniai.

Uzkandziai sakotis.

Ketvirtadienis

1.Sumustiniai
2.Makaronu plovas, pieniska sriuba.
3.Blynai su ivairiausiais idarais

Uzkandziai. Dar vis buvo sakotis.

Penktadienis.