Mano šeimos praėjusios savaitės meniu :
PIRMADIENIS
pusryčiai:
kukurūzų košė, batonas su pienu
pietūs:
pupelių sriuba, sriuboje virta ir su šaldytom daržovėm patroškinta jautiena, ryžiai
vakarienė:
gardžioji silkė (su pievagrybiais ir konservuotais kukurūzais), virtos bulvės
ANTRADIENIS
pusryčiai: sumuštiniai su vyniotiniu
pietūs:
pikantiški kiaulienos medaljonai, bulvių košė, kopūstų-morkų parūgštintos salotosvakarienė: bulvių košė su pienu,
kepta duona su česnakuTREČIADIENIS
pusryčiai: sumuštiniai su dešra
pietūs: virtos kaimiškos dešrelės, bulvės, rauginti kopūstai, v
arškės keksasvakarienė:
čili krevetės, šaldytos tešlos pyragėliai su obuoliais / su dešra ir sūriu, įvairūs sumuštiniai, pirktinis tortas-pyragas (šventėm MB gimtadienį, ir išlydėjom mano brolį į užsienį, tai sėdėjom iki vėlumos)
KETVIRTADIENIS
aš - pasukos ir obuoliai
mano vyrija -
pusryčiai: kekso, pyragėlių likučiai
pietūs: bulvių košės likučiai su pirktine kepta šonine, rauginti agurkai, pupelių sriuba
vakarienė: pupelių sriubos likučiai su pieniškom dešrelėm (vaikui), šoninė su bulvėm ir raugintais kopūstais (vyrui)
PENKTADIENIS
pusryčiai:
avižų košėpietūs:
kepta žuvis (vyrui),
garinta lašiša (man), bulvės ir žirneliai,
avižiniai blynai su grietine (vaikui)
vakarienė:
burokėlių sriuba su džiovintais grybais, visokie likučiai iš šaldytuvo
ŠEŠTADIENIS (turėjom svečių, šventėm MB gimtadienį su jo šeima)
pusryčiai:
kepta duona su česnakupietūs:
karbonadai su bulvių koše, pekino-kukurūzų salotosvakarienė: įvairūs sumuštiniai, naminis
maskarponės tortasSEKMADIENIS
pusryčiai:
kukurūzų košė, mėsytės, likusios nuo vakar
pietūs:
šaltibarščiai, kepta jūros lydeka su majonezu, virtos bulvės
vakarienė: virti kiaušiniai su majonezu / sviestu ir druska, keptos žuvies likučiai su apkepintom bulvėm ir vakuotais agurkais
Visa mėsa, krevetės, dalis žuvies ir maskarponės sūris - iš šaldiklio.
Išlaidos šį kartą didesnės nei paprastai, nes buvo pora šventimų, pirkau produktus tortui, tačiau po giminių vizito šaldytuvas net braška per siūles - mano gerieji uošviai palepino mus tiek žalia mėsyte, kiaušiniais, tiek visokiais kitais kaimiškais gardumynais
SAVAITĖS IŠLAIDOS MAISTUI 125lt
MĖSA - 0.5kg dešrelių, kepti šonkauliai, rūkyta kiaulės ausis, gabalas parūkytos file, 20 kiaušinių (pusė liko), pakelis koldūnų (liko)
ŽUVIS - 0.5kg jūros lydekos file,
PIENO PRODUKTAI - 8l pieno (1liko), 2l kefyro, 1l jogurto, grietinė (liko), grietinėlė, lydytas sūris, 7 sūreliai (3 liko), 3 jogurtukai (2 liko)
DUONA IR KRUOPOS - 3 kepalai duonos (1liko), batonas, forminė duona (liko), 2kg miltų (liko),
VAISIAI IR DARŽOVĖS - 2kg obuolių, 1kg apelsinų, 1 citrina, Pamelo greifruktas (liko), 3 česnakai, įdarytos alyvuogės
BAKALĖJA - cukrus, 2 pak. majonezo, kava (liko), kakava (liko), kondensuotas pienas, želatina, 2pak žele (1 liko),2 pak. sausų mielių (liko)