Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

Mano meniu:

PIRMADIENIS

I. pyragas nuo savaitgalio su varške prie kavos, sumuštiniai
II. plovas su vištiena
III. Šniceliai, virtos bulvės, tušinti rauginti kopūstai
IV. Pyragas su braškėmis

ANTRADIENIS

I. sumuštiniai su daktariška dešra, sūrelis, jogurtas, geriamas jogurtas
II. Žirnių sriuba su višitena, virtos vištų blauzdelės
III. pabaigėm plovą, šnicelius su priedais

TREČIADIENIS

I.kvietinė košė
II. žirnių sriuba su vištiena
III. Blynai su dešra ir grietine

KETVIRTADIENIS

I. likę blynai, kvietinė košė
II. Kotletai su bulvėm, agurkais
III. Aštri pupelių sriuba su kotletukais
IV. Soti grikių košė su vištiena, morkom ir sūriu

PENKTADIENIS

I. jogurtai vaikam, visiem kvietinė košė (mažasisi subėrė iš vakaro mum nematant kruopas į vandens stiklinę, teko košę ryte virt, kurią visi l. mėgstam)
II. likus pupelių sriuba, troškintos širdelės grietinės, morkų, svogūnų padaže
III. Morkų duonelė pagal rimi, bet daugiau nekepsiu, nepatiko

ŠEŠTADIENIS

I. virti , kepti kiaušiniai, kas ką norėjo
II. Kotletai, virtos atkepintos bulvės, rauginti kopūstai, agurkai
III. likus sriuba
IV. popkornai, sausainiai su pienuku

SEKMADIENIS

I. miltiniai blynai su avietėm
II. likę kotletai, išvirsiu bulvių, bus grybų, garnyrui agurkų mišrainė su svogūnais
III. makaronai su padažu (padažo dar nesugalvojau, bis su sūriu ir ketčupu tikriausia+ daržovėm)

išlaidos: 49.75 (tik tiek teišgalėjom išleist, ištuštintas šaldytuvas, šaldiklis, spintelės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 06 vasario 2011 - 09:44
2011.01.29 – 2011.02.04

Mano meniu ax.gif

ŠEŠTADIENIS
I Sumuštiniai, kava, jogurtas.
II Sumuštiniai, arbata, desertinė varškytė, vynuogės.
III Aš prieš. teatrą valgiau sumuštinius, o vyrai namie pasišildė žirnių sriubos likučius bei kepėsi šaldytus šprotus.

SEKMADIENIS
I Sumuštiniai, kava, arbata.
II Vaikui desertinė varškytė, o mums vynas blush2.gif lotuliukas.gif
III Grybai su svogūnais ir spirgučiais baltame padaže su virtom bulvėm ir iškepiau biskvitą.

PIRMADIENIS
I Biskvitas, kava, jogurtas.
II MB grybų ir bulvių likučiai, mums virta mėsa su duona.
III Plovas.

ANTRADIENIS
I Sumuštiniai, biskvitas, kava, arbata.
II Plovas, o Tadui nuo virtų šonkauliukų nupjaustyta mėsa.
III Pupelių sriuba su šonkauliukais.

TREČIADIENIS
I Sumuštiniai, jogurtas, kava.
II Pupelių sriuba.
III Kepsniai (mėsą apvoliojau majonezo/krakmolo/česnakų/šaldytų krapų mišinyje ir iškepiau orkaitėje) su virtom bulvėm ir raugintais agurkais.

KETVIRTADIENIS
I Sumuštiniai, kava, sausainiai, pienas.
II Vaikui užpilama košė, MB vakarienės likučiai, o man arbata su biskvitu.
III Kotletai, pakepintos bulvės, makaronai su sūriu.

PENKTADIENIS
I Sumuštiniai, kava, arbata.
II MB kotletai su makaronais su sūriu. Vaikui prieš miegą užpilama košė, o pabudus (prieš kelionę į kaimą) - makaronai su sūriu.
III Kaime blush2.gif

PIRKINIAI:
2vnt tirpi kava (liko), 2vnt rūkyta dešra, daktariška dešra, 2vnt sausainiai "Gaidelis (1vnt liko), vynuogės, 2vnt duona, 2vnt jogurtas (1vnt liko), 3vnt desertinės varškytės (1vnt liko), saldainiai "Obelėlė", 7vnt pienas (1l dienai blink.gif doh.gif ), svogūnai, bulvės (2,72kg, nes į kaimą ruošėmės tik savaitgalį), fermentinis sūris, chalva.

IŠ VISO: 89,08lt rolleyes.gif Daugokai, bet kaikas ilgam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IruteB: 06 vasario 2011 - 19:17
Aš paskutiniu metu vis nepėju su laiku doh.gif

Šeštadienis:
1. Pusryčiai sumuštiniai su dešra ir sūriu.
2. Pietūs kepta žuvis su svogūnais ir bulvėmis.
3. Vakarienei pica. Iškepiau trupininį pyragą su obuoliene.

Sekmadienis:
1. Pusryčiai dribsnių košė.
2. Pietūs kepti vištienos sparneliai su bulvėmis ir agurkais, pupelių sriuba. Išviriau šaltam šoninės ir liežuvius.
3. Vakarienei tinginiukai su padažu (buvo likę varškės ir bulvių, tai sunaudojau). Kepėm grybukus.

Pirmadienis:
1. Pusryčiai vakarykštė dribsnių košė, sumuštiniai su dešra.
2. Pietūs vaikams sparneliai ir sriuba, vyras to paties nešėsi, aš žuvį su svogūnais nešiausi ir duona.
3. Vakarienei "ale čili" sriuba. Vėliau manų košė.

Antradienis:
1. Pusryčiai vėl dribsnių košė ir sumuštiniai su sūriu, grūdėta varškė.
2. Pietūs buvo likusios pupų sriubos, sparnelių ir šaltų mėsyčių. Dar pasidarė pekino salotas su fetos sūriu. Aš įsidėjau paskutinę žuvį ir čili sriubos, vyras sriubos ir šoninės nešėsi.
3. Vakarienė varškės apkepas.

Trečiadienis:
1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu ir šlapianke.
2. Pietūs vaikams varškės apkepas. Aš įsidėjau likutį čili sriubos ir duonėlę, varškės apkepo. Vyras susidėjo likusius saprnelius ir likutį šoninės.
3. Vakarienei pomidorienė su ryžiais(nuo čili buvo likę pomidorų sulčių, reikėjo sunaudoti), vėliau salotos su fetos sūriu.

Ketvirtadienis:
1. Pusryčiai kas ką rado ir nugriebė iš šaldytuvo, nes pramigom blush2.gif .
2. Pietūs vaikams kepsniai su bulvių košė, marinuoti agurkai. Aš įsidėjau pomidorienės ir liežuvio su krienais ir majonezu, grūdėtos varškės, vyras sriubos ir kepsnį nešėsi.
3. Vakarienė pieniška makaronų sriuba, aš suvalgiau iš vakaro likusias salotas su sūriu.

Penktadienis:
1. Pusryčiai kvietinė košė ir sumuštiniai su sūriu.
2. Pietūs vaikams kepsniai su bulvių košė, marinuoti agurkai. Aš nešiausi pomidorienės, grūdėtos varškės ir liežuvio su krienais ir majonezu. Vyras sumuštinių su dešra.
3. Vakarienei skryliai. Vėliau dariau avokadą su krevetėmis.

Pirkta: varškė 0,5 kg - 4,85 lt, pienas 2,19 lt, duona 7 lt, dešra sumuštiniams 4,49 lt, salieras 1,99 lt, grūdėta varškė 4,18 lt, sviestas 2,35 lt, kiaušiniai 3 lt, chalva 7 lt, šokoladas 3,98 lt, avokadas 1,19 lt, duonelės 1,85 lt, meduoliai 0,5 kg, avižiniai sausainiai 0,5 kg, čiulpinukai, žele saldainiai - 10,50 lt, alyv.aliejus 9,99 lt, duonelės 6 lt, šokoladas 2,49 lt, kepimo milteliai 0,49 lt, avokadas 0,99 lt, Nomeda 9 lt, sūris, šlapia dešra - 12 lt, varškė 0,5 kg - 5 lt, pienas 2,19 lt

Viso: 102.72 lt
Atsakyti
sveikos damos smile.gif manasis meniu

Pirmadienis

Pusr. sumustiniai,kava,vaikui 4grudu kose
Pietus: mum su vaiku plovas,kopustu sriuba,vyrui bulvytes is kebabines
Vakariene: man obuolys,vyras nieko nevalge,vaikui kopustu sriuba

Antradienis

Pusr. sumustiniai,kava,vaikui 4grudu kose
Pietus: mum su vyru virtos bulves su spirgiais,vaikui su desrele,man dar vakarykste kopustu sriuba
Vakariene: duonos,pupu misraine,vaikas visko po truputi valge

Treciadienis

Pusr. man sumustinis+kava,vyrui duonos pupu misraine,vaikui4 grudu kose
Pietus: zemaiciu blynai,as dar pribaigiau galutinai kopustu sriuba
Vakariene: mum su vyru bulvytes is kebabines,vaikui bandeles

Ketvirtadienis(vyras vakare i uzsieni isskrido,tai ka jis valgo daugiau nebebus)

Pusr. man sumustinis+kava,vyrui tik kava,vaikui 4 grudu kose
Pietus: kotletukai su grietines padazu,virtos bulves,morkos su cesnaku ir majonezu
Vakariene: vaikui virtos-apkeptos bulves su kotletuku padazu,man karsti sumustiniai

Penktadienis

Pusr. man sumustinis+kava,vaikui 4 grudu kose
Pietus: pieniska vermiseliu sriuba,virtiniai
Vakariene: vaikui sriuba,man obuolys

Sestadienis

Pusr. man karsti sumustiniai+kava,vaikui 4grudu kose
Pietus: lietiniai blynai su varske,as dar pieniska sriuba baigiau
Vakariene: vaikui sumustinis su ramuneliu arbata,man obuolys

Sekmadienis

Pusr. man sumustinis+kava,vaikui 4grudu kose
Pietus: man bulvyniai blynai,darzoviu sriuba,vaikui darzoviu kose
Vakariene: vaikas kelis saukstus sriubos valge,desros riekute,obuoliuko truputi pagrauze(nelabai valgi tokia paliko)

sia savaite tikrai LABAI GAUG isleista,dar tiek nera buve...bet nera ko noreti,beveik viskas pirkta tai,ka vyras i uzsieni vezesi..

MESA,ZUVIS: 84,47
PIENO PRODUKTAI: 25,02
VAISIAI,DARZOVES: 10,38
SALDUMYNAI: 34,15
DUONOS GAMINIAI: 21,15
BAKALEJA: 40,96
PUSFABRIKACIAI(pirktiniai patiekalai,aisku ju galejo ir nebuti,bet tokiu dalykukaip bulvytes is kebabines vyras labai megsta,tai pries isvaziuojant norejo atsivalgyti): 19,52

Viso: 235,85
Atsakyti
Atšliaužiu ir aš su savuoju meniu biggrin.gif

PIRMADIENIS
I. Sumuštiniai su fermentiniu sūriu, karšto rūkymo dešra.
II. Man cepelinai su mėsa, vaikas padarė siurprizą močiutei ir po mokyklos nužygiavo pas ją biggrin.gif
III. Vaikui kepti orkaitėje vištų sparneliai, man - grybų sriuba.

ANTRADIENIS
II. Pabaigiau cepelinus, vaikui - maltos mėsos kepsniai su ryžiais.
III. Virti varškėtukai su sviesto-grietinės padažu. Aš dar grybų sriubos valgiau ax.gif

TREČIADIENIS
II. Man - maltos mėsos kepsniai, ryžiai, marinuoti agurkai, vaikas vėl močiutę aplankė lotuliukas.gif
III. Čirviniai blynai su aguonomis.

KETVIRTADIENIS
I. Sumuštiniai su karšto rūkymo dešra.
II. Vištienos troškinys su cukinijomis, džiovintomis slyvomis, ryžiai - man, vištienos krūtinėlės filė kepsnys, žalieji žirneliai - vaikui.
III. Šaltibarščiai su virtomis bulvėmis.

PENKTADIENIS
II. Vištienos troškinys su cukinijomis, džiovintomis slyvomis, pakeptos bulvės - man, vištienos krūtinėlės filė kepsnys, žalieji žirneliai - vaikui.
III. Man - šaltibarščiai su pakeptom bulvėm, vaikui - kakaviniai žiedeliai su pienu.

ŠEŠTADIENIS
I. Man - kiaušinienė su dešra, svogūnais, vaikui - karšti sumuštiniai, mėlynės su cukrumi.
II. Likom be pietų, nes vaikui varžybos buvo ax.gif
III. Mieliniai blynai su razinomis. Aš valgiau su obuolių-cukinijų uogiene, vaikas - su braškių uogiene.

SEKMADIENIS
I. Keturių grūdų košė man, sumuštiniai su "Tarybiniu batonu" ir karšto rūkymo dešra vaikui.
II. Kugelis su spirgučių-grietinės padažu, bandelės su razinomis.
III. Omletas su žaliaisiais žirneliais.

PIRKTA:
MĖSOS GAMINIAI: malta kiauliena apie 700 g, malta vištiena apie 600 g, vištienos krūtinėlės filė 1 kg , vištienos ketvirčiai 5 vnt., vištienos sparneliai 12 vnt., kiaulienos mentė apie 800 g, karšto rūkymo dešra "Karališkas servelatas" apie 550 g - 51,27 Lt
PIENO GAMINIAI: sviestas 1 pok, pienas 1 pok, varškės sūreliai 2 vnt. - 5,76 Lt
VAISIAI, DARŽOVĖS: citrina - 0,51 Lt
BAKALĖJA: kiaušiniai 10 vnt., sausi pusryčiai, mielės - 4,37 Lt
VAIKO PRIEŠPIEČIAI MOKYKLOJE - 12,50 Lt

VISO: 74,41 Lt. Daug, bet mėsos visam mėnesiui turėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomi, o mano supratimu - kaip tik labai nedaug išleidai, kai tiek mėsos supirkai už 50lt thumbup.gif
beje, o kaip gamini maltos mėsos kepsnius? g.gif

Mazge, radau tavo meniu šnicelį, galvojau galvojau, kas per daiktas, paskui pagooglinau ir supratau, kad niekada dar tokio kotleto nesu kepusi ax.gif reiks įtraukti į šios savaitės meniu ax.gif o kokio tirštumo tešla turi būti šiam kepiniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 07 vasario 2011 - 12:07
QUOTE(SilRa @ 2011 02 07, 13:02)
beje, o kaip gamini maltos mėsos kepsnius? g.gif

Pagal šį receptą: http://skanusgyvenim...u-brokoliu.html 4u.gif Sunku suprast, kad iš faršo pagaminti, vaikas tai ir nesupranta, valgo, net ausys linksta lotuliukas.gif O kotleto neįkiši schmoll.gif biggrin.gif Tik be brokolių padažo darau ax.gif Vaikas padažų nevalgo, o sau susimarmolinu kokio kečupo su majonezu, česnako įsipjaustau ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2011 02 07, 13:25)
Pagal šį receptą: http://skanusgyvenim...u-brokoliu.html  4u.gif Sunku suprast, kad iš faršo pagaminti, vaikas tai ir nesupranta, valgo, net ausys linksta lotuliukas.gif O kotleto neįkiši schmoll.gif biggrin.gif Tik be brokolių padažo darau ax.gif Vaikas padažų nevalgo, o sau susimarmolinu kokio kečupo su majonezu, česnako įsipjaustau ir gerai thumbup.gif

dėkui už nuorodą 4u.gif įtariu, kad ne vieną receptuką iš ten dar nusikniauksiu essen.gif

o tie kepsniai labai panašūs į jau minėtus šnicelius bigsmile.gif bandysiu gaminti šį penktadienį - jau įrašiau į planą bigsmile.gif gerai, kad džiūvėsėlių nereikia - būtų tekę pirkti ax.gif o miltų visada turiu smile.gif
Papildyta:
jau kokį grikių apkepą ten radau bigsmile.gif jau dabar žiauriai noriu bigsmile.gif kepsiu rytoj bigsmile.gif nes pievagrybių vis tiek reikės trečiadieniui ax.gif skanumėlis-gražumėlis
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2011 02 06, 22:10)
Atšliaužiu ir aš su savuoju meniu biggrin.gif

ne pirma karta pastebiu, kad jus su sunumi labai skaniai valgote bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 01 30, 20:37)
Raudonai pažymėjau produktus, kurie yra nenaudingi, o greičiau net žalingi organizmui ir be kurių nesunkiai galima gyventi. Dešras pateisinčiau, jei jos tikrai kaimiškai gamintos, o ne prekybcentrinės prifarširuotos įvairių chemijų. Ne ką mažiau chemijos turi ir prekybcentriniai konservai. Ir jogurtas - tik jei be priedų. Sūris, ypač tepamas  doh.gif  - bėkit nuo jo. Kaip gaminamas - papasakosiu, jei kas susidomės.
Beje, palikau dar nemažai "skanėstų" prasilenkiančių su sveika mityba. Bet tada tektų beveik viską išbraukt  hihihi.gif  O valgyt visvien reikia. O pasmaguriaut - retkarčiais.

Taigi. Metam lauk bent jau tai. Skaičiuojam. Kiek sutaupom? (Sveikatos neskaičiuosim šį kart  mirksiukas.gif )

Man įdomu, kodėl lengva ranka išbraukėt grūdėtą varškę(normalus produktas, į darbą patogu neštis), trapučius (pūstų ryžių ar kviečių trapučiai tikrai nemanau, kad yra nesveiki, gal tiesiog prabangos dalykas, kai ir taip yra duonos), pomidorų sultis (tarkim, 100proc. tikrai nėra blogas produktas). Dėl dešrų, batonų (!),importinių daržovių, marinuotų produktų pritariu. Galima juos išbraukti.

Apskritai, viskas pabrango kosminiu greičiau per pastarąjį mėnesį. Nematom, ką pirkti parduotuvėje. Sviestą dar prieš kelis mėn. pirkau sveriamą po 15-16lt, vakar jau buvo 20lt. Duoną apsimoka tik dideliais kepalais pirkti (vilniaus duona mums skaniausia ir, ko gero, natūraliausia tarp tų visų bulkų). Sveikos (ne filė) žuvies irgi sunku rasti, normalaus sūrio neįpirksi, varškės nebent mažą pakelį gali nusipirkti, miltai ir tie brangsta, nors turbūt turėtų būti pigiausias ir prieinamiausias produktas. Kažkaip labai nuliūdau pamačius, kad tokios baisios kainos pasidarė, o pajamos tik mažėja... Vaisiai, daržovės irgi pasiekė tokias kainas, kad tenka apeit šitą skyrių... Makaronų ir grikių visą dieną juk nevalgysi... Ai, žodžiu, reik kažkam pasibėdavot. Atleiskit jau man. Imkit balionąą už toookias dideles pastangas taupyti 4u.gif Vargšams bus atlyginta, kaip sako šv.raštas.
Atsakyti
Privietas biggrin.gif

ir ašiai atašliaužiu su savuoju meniu smile.gif

PENKTADIENIS

Pusryčiai: sumuštiniai, kava/arbata
Pietūs: kalakutienos vyniotinis su sūriu ir virtom bulvėm
Vakarienė: grūdų košė, diedui darban: balta mišrainė su kepta šonine (pirktinė)

ŠEŠTADIENIS

Pusryčiai: kiaušinienė, kava/arbata
Pietūs: burokėlių sriuba, patroškinta mėsytė iš sriubytės
Vakarienė: keptos stintos, makaronų košė su sūriu

SEKMADIENIS

Pietūs: troškinti kopūstai su virtom bulvėm
Vakarienė: bulviniai blynai

PIRMADIENIS

Pietūs: BU troškinti kopūstai, desertui medaus tortas
Vakarienė: blyneliai su bananais

ANTRADIENIS

Pusryčiai: grūdų košė, sumuštiniai, kava/arbata
Pietūs: daržovių sriuba
Vakarienė: kiaulienos kepsniukai su bulvėm

TREČIADIENIS

Pusryčiai: omletas, kava/arbata
Pietūs: rudnosiukai su bulvėm
Vakarienė: diedui darban: kotletai su bulvėm, mums rudnosiukai

KETVIRTADIENIS

Pusryčiai: kiaušinienė, kava/arbata
Pietūs: įdarytų bulvių suktinukai (bulvės įdarytos faršu, apsuktos šonine ir ant viršaus užmakota sūrio-česnako-majonezo mišinys, kepta orkaitėje)
Vakarienė: grūcia (perlinių kruopų košė)

siaubiakas blink.gif visą savaitę prie puodų doh.gif

Išlaidos:
Alkoholiniai gėrimai: 12
Bakalėja: 10,33
Daržovės: 2,62
Duonos gaminiai: 4,44
Kava, arbata: 16,19
Kruopos, miltai, makaronai, cukrus: 0,94
Mėsa: 50,42
Nealkoholiniai gėrimai: 4,74
Pieno produktai: 51,02 (nu pzdc…gerai, skaiciuojam: margarinas "optima" 250g (medaus tortui ir dar liko dviem tortam, cia gerai), pienas o,5l, grietinele 900ml (tortui), pienas 2l, kefyras 1l, majonezas 450ml(sito dar liko), grietine 450g, sviestas 600g(akcija buvo), suris 0,5kg, grietinele 250ml(troskiniui) Nu tai kaip ir viskas normaliai, o suma tai visai nenormali bliė)
Saldumynai, pakramtymai: 5,71 (nu visai jau baika)
Vaisiai: 5,01
Grand Total: 163,42
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 02 06, 20:17)
Aš paskutiniu metu vis nepėju su laiku doh.gif

Ne tu viena Bjaurybe, ne tu viena... blush2.gif
Va ir mano praeitos savaitės meniu:
SEKMADIENIS:
1. Barščių sriuba
2. Sausi pusryčiai su pienu
3. bulviniai blynai su šonine ir padažu
4. Vištienos guliašas su ryžiais
5. Duona su česnaku
PIRMADIENIS:
1. sumuštiniai su sūriu, kakava
2. bulviniai blynai su padažu
3. keptos bulvės su šonine ir grietine
4. sumuštiniai su sūriu, dešra, paštetu. Arbata.
ANTRADIENIS:
1. sausi pusryčiai su pienu
2. keptos bulvės
3. blynai "Širdelės" su uogiene
4. a'la tinginys (tai iš miežinių sausų pusryčių, kurie įeina į maisto paketus, pagamintas tipo tinginys rolleyes.gif )
5. burokėlių mišrinė
6. vištienos kepsneliai su kiaušinio0žirnelių įdaru, bulvės
Koooooks įkvėpimas buvo pagavęs doh.gif Kiaurą dieną prasimaliau virtuvėj lotuliukas.gif
TREČIADIENIS:
1. batonas mirkytas kiaušinio plakinyje
2. vištienos kepsneliai
3. pakepintos bulvės, likusios nuo vištienos kepsnelių
4. makarončikai
5. a'la tinginys su arbata
KETVIRTADIENIS:
1. sumuštiniai su dešra, arbata
2. plovas
3. perlinių kruopų sriuba
4. sviestiniai sausainukai
PENKTADIENIS:
1. makarončikai
2. sumuštiniai su dešra
3. makaronai su dešrelėmis, pomidorų padažu
4. perlinių kruopų sriuba
5. sausainukai su arbata
Matosi, kad šeima patys maitinosi. Visą dieną laksčiau per gydytojus tai mano šeimynai Makaronadienis doh.gif rolleyes.gif
ŠEŠTADIENIS:
1. sausi pusryčiai su pienu
2. mėsos kukuliai, bulvės, morkų-česnako salotos
3. dešrelės tešloje
Va toks va keistas mano praeitos savaitės meniu.
O pirkau:
Duona ir kruopos:
batonai 3, duona 2, sausi pusryčiai 1, ryžiai 0,8kg, miltai 2kg, makarončikai 4, grikiai 0,8kg. Viso: 31,67
Pieno produktai:
jogurtas 3, pienas 11l, grietinė 1kg, sviestas 3pak. Viso: 42,79
Mėsa:
dešra 1, višt.faršas 1,2kg, dešrelės 0,5kg, šoninė 0,6kg, kiaul.faršas 1kg, mėsa gabaliukais 1kg. Viso:40,69
Bakalėja:
citrinos rūgštis, želatina, aliejus, kond.pienas, kakava, pomid.padažas, kons.žirneliai, cukraus pudra. Visų po vieną. Cukrus 2kg. Kiaušinių pirkta 15vnt. Dar 10gavau nachaliavai rolleyes.gif Viso:30,68
Daržovės:
kopūstas, svogūnai 0,4kg, bulvės 3kg, burokėliai 1kg, morkos 1kg. Viso: 12,05.
Ir iš viso per savaitę maistui išleista: 158,98 thumbup.gif Beveik įsipaišiau į savo planą išleisti ne daugiau 150lt. bigsmile.gif
Ir dar likutį nemažą turiu:
pienas 2l, grietinė 1kg, dešrelės 0,5kg, faršo 1kg, mėsytės 1kg, šlaunelės 2(nuo užpraeitos savaitės), kauliukai 0,5kg(irgi nuo tada), sviesto 3pak, batonas 1, makaronų 0,5kg, cukrus 1kg, aliejus 1l, bulvės 3kg, kopūstas, burokėliai 1kg, šoninė 0,5kg, dešra 0,2kg, grikiai 0,8kg, kiaušiniai 13vnt. Dar iš tėvuko parsivežiau 5kg miltų, 2pak spagečių ir 2pak ryžių. Čia iš tų maisto davinių. Buvo užtaupyta rolleyes.gif
Merenge nugi norėčiau tavo kalakutienos vyniotinio su sūriu ax.gif
Duosi? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzilkaa: 07 vasario 2011 - 23:05