Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(liūtuke @ 2010 12 06, 17:03)
Na daugoka  smile.gif Bet pamažu viskas tvarkysis, šiaip pradžioje skiria po 0,25mg ir toliau vis prideda dar po 0,25mg, bet matyt tyrimai gydytoją šiek tiek išgąsdino smile.gif tai skyrė iškarto didesnę dozę, atkreipk dėmesį į širdelės veiklą, jei nejausi stipraus plakimo, permušimų, vadinasi viskas ok, jeigu ne kreipkis pas gyd, pamažins iki 0,25mg, kol organizmas apsipras, vėliau liks tik 1 nepatogumas, nepamiršti išgerti tabletėlės ryte 0,5val prieš valgį ir toliau gyvenimas tekės įprasta vaga ir jėgų atsiras  thumbup.gif

Labai tikiuos, kad artimiausiu metu atsistatysiu, ir vel bus jegu ir galesiu pilnaverciai gyventi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif Aišku viskas bus gerai, matosi esate tvirta moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 12 06, 16:24)
Sveikos, jungiuos i jusu buri, ir man nustate tiroidita, tiksliau jau senai suzinojau apie jis, bet buvo lengvos formos , o dabar gydytoja net nustebo, kad tokie blogi tyrimai TTH 100 verysad.gif ir negeriau hormonu, nors man jie seniau jau buvo issrasyti. Bet turejau rimtesniu sveikatos problemu ( kruties vezys), taike chemoterapija, tai nenorejau dar tu hormonu gerti.  Tai vezio gydymas: chemoterapija, svytinimas suede mano skydliauke ziauriai  verysad.gif ,  imuniteto 0  doh.gif Savijauta paskutiniu metu pasidare klauki, svoris auga kasdien, tinstu, kojos, rankos tirpsta, jegu 0, balsas kimsta, tad kreipiausi vel pas endokrinologus, ir rezultatai nedziugina, bet nors priezasti surado thumbup.gif Teks gerti dabar tuos hormonus. Ar buvo kuriom sureguliodavo jie svori, ar dar tik didina? blush2.gif Ar pagereja nuo ju savijauta? blush2.gif Nes jauciuos paskutiniu metu siaubingai doh.gif jana moterys, o jauciuos kaip bejege sene, po chemiju taip nebuvo doh.gif

Sveikta prisijungus 4u.gif Tavo minetus simptomus tai turbut daugelis esam tureje, ir buk kantri - kol organizme neatsistatys tiroksino lygis, tol savijauta bus tokia siaip sau. Bet paskui tikrai viskas pagereja ir gyvenimas pasvieseja. Nenusimink ir gydykis smile.gif Svarbu, kad yra aisku, ka ir kaip gydyti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(liūtuke @ 2010 12 06, 14:03)
Na daugoka  smile.gif Bet pamažu viskas tvarkysis, šiaip pradžioje skiria po 0,25mg ir toliau vis prideda dar po 0,25mg, bet matyt tyrimai gydytoją šiek tiek išgąsdino smile.gif tai skyrė iškarto didesnę dozę, atkreipk dėmesį į širdelės veiklą, jei nejausi stipraus plakimo, permušimų, vadinasi viskas ok, jeigu ne kreipkis pas gyd, pamažins iki 0,25mg, kol organizmas apsipras, vėliau liks tik 1 nepatogumas, nepamiršti išgerti tabletėlės ryte 0,5val prieš valgį ir toliau gyvenimas tekės įprasta vaga ir jėgų atsiras  thumbup.gif

Tai jus ta L-Thyroxin geriat pries valgi rytais?
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2010 12 06, 20:39)
sveikos 4u.gif
  Tai jus ta  L-Thyroxin geriat pries valgi rytais?

nu taip ir ne kitaip biggrin.gif gi ir tiroksino informaciniame lapelyje taip parasyta - pasiziurekit.
Atsakyti
QUOTE(Jubabuba @ 2010 12 06, 18:24)
nu taip ir ne kitaip biggrin.gif  gi ir tiroksino informaciniame lapelyje taip parasyta - pasiziurekit.

o mna daktare sake po pusryciu gert g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2010 12 06, 19:39)
sveikos 4u.gif
  Tai jus ta  L-Thyroxin geriat pries valgi rytais?

Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2010 12 06, 18:48)
Tikrai taip 4u.gif

Tai as blogai geriu tada doh.gif Gerai,kad dar tik pradejus nesenai gert ir pasiskaiciau,nes buciau ir gerus taip visada doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2010 12 06, 20:39)
o mna daktare sake po pusryciu gert g.gif  doh.gif

Aš gerdavau po pusryčių blush2.gif iš pradžių gerdavau vos atsikėlus, bet vėliau pradėjo pykinti, po išgėrimo raižydavo, tai gydytoja liepė nors duonos pora kąsnių suvalgyti ir tada gerti vaistukus. Aišku, vaisto veikimas sumažėja, bet kū daryt jei skrandis nesinorėjo priimti.
Liūtuke 4u.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Samta, tikiuosi tau gyvenimas atlygins kada nors desimteriopai uz tai, ka tau teko iskentet. Fainai, kad esi optimiste.

Grynai praktiniai klausimai: kai sergi gripu ar pan. skydliaukes hormono paklausa organizme padideja?
Man neseniai buvo menesines,tai sirdute buvo sunegalavus. O dabar baigesi ir vel sirdute vietoje. Cia gal vel kad hormonu svyravimas i viena ar kita puse? Ar cia jau moteriski hormonai betvarke daro? Manau, kad pas mane ir ten nera pusiausvyros.
Atsakyti
sveikos merginos, man visiskai pasalinta skydliauke jau 5 men, bet visiskai neatreguliuoja hormonu kiekio, vis hipotireoze,
gal kam yra buve taip?
beje, del hormono tyroksino gerimo, mano endokrinologas po operacijos pasake taip, kad buna moteru, kurioms sustreikuoja skrandis, geriant hormona pries pusrycius, pajutus bet kokius negalavimus-pykinima, spaudima, sunkumo jausma, atsikelus normaliai pusryciauti, o sugerti hormona 1,5 val po pusryciu
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 12 07, 20:09)
Samta, tikiuosi tau gyvenimas atlygins kada nors desimteriopai uz tai, ka tau teko iskentet. Fainai, kad esi optimiste.

Grynai praktiniai klausimai: kai sergi gripu ar pan. skydliaukes hormono paklausa organizme padideja?
Man neseniai buvo menesines,tai sirdute buvo sunegalavus. O dabar baigesi ir vel sirdute vietoje. Cia gal vel kad hormonu svyravimas i viena ar kita puse? Ar cia jau moteriski hormonai betvarke daro? Manau, kad pas mane ir ten nera pusiausvyros.

man per mmms sirdis isvis sokineja doh.gif ir skrandis ir sirdis zodziu dvestu as per jas...
Atsakyti