QUOTE(DEM @ 2010 12 16, 22:22)
Neeeee

Net neprisimenu, kad tokių bėdų turėjau. Gerai, kad gydytoją šeimos turiu rūpestingą, tai primena, kad tyrimus pasidaryčiau

Jau anksčiau rašiau, bet priminsiu: turėjau didelius galvos skausmus- niekas nepadėjo, o ir priežasties nerado, nors tyrimų tyrimukų. Tai vot po operacijos- dingo

Aš tai sieju su tai, per daug sutapimų. Nu svoris vis tik liko, bet turiu ir kitų bėdų- kasa atsakiusi, tai laikausi dietos- po truputi svoris krinta. Teko atsisakyti kepto rūkyto maisto, paskui riebaus maisto, aštraus ir pan. Kai kurių produktų negaliu valgyti. Tai per metus kažkur numečiau 7 kg.

Bet dar reiktų, tai įtariu dar nukris. Jei jau įdomu, tai svėriau daaaaaug, apie 78 kg
Saunu, kad pagerejo

Net migrena,jei galima taip pavadinti, praejo
Man tai galva daznai svaigdavo, nuolatinis nuovargis kankino, daznokas bet iskenciamas galvos skausmas ir butent nakti tai karstis, tai saltas prakaitas ispildavo, budavau visa slapia, patalyne slapia

Tiesa, o nuo L-thyroksino jauciau lengva tonizuojama poveiki, savijauta buvo daug geresne, daugiau energijos turedavau gerdama nei pries tai. Dabar viskas lyg ir normaliai kai nebereikia gerti,tik galvele ir vel kartais paskauda, bet pakenciama
Skydliaukės sutrikimai= svorio sutrikimas

As taip pat priaugau kokius 8 kg, man tai daug

, nes niekas nebetiko is rubu

Tik neseniai pradejo po truputi kristi- mazinu suvalgomus kiekius

Tikiuosi, buti tokia kaip seniau
O 7 kg tai labai neblogai

Linkiu valios, besilaikant dietos ir sveikatos
Papildyta:
QUOTE(Agnuze1 @ 2010 12 16, 23:13)
Sveikos, merginos!
Nezinau ar as paguosiu kuria nors, bet savo postu tikiuosi praskaidrinti nuotaika artejant Kaledoms 4u.gif
Zodziu mano istorija tokia: pamenu rasiau i si skyreli su asaromis akyse, nezinodama ko tiketis.... Bet tai buvo praeitis. Tada laukiausi antro mazylio, buvo pati pati pradzia... Kraujas rode didele didele hipotiroze, kuri man buvo diagnozuota einant 9 nestumo savaitei. Gyvenu ne Lietuvoje, hipotiroze buvo tokia didele, kad gydytojo praktikoje tai buvo tik antras toks atvejis. Visi tyrimai skambejo bauginanciai. Rezultatas - siulymas nutraukti nestuma... Ilgai verkiau, klausiau saves kodel... Pasisnekejau su gydytoju, pasiule logiskai priimti sprendimus, nes tai mano ateitis ir mano gyvenimas, kaip nuspresiu, taip ir bus... Vyras buvo uz vaikuti, buvo kategoriskai nusiteikes pries nestumo nutraukima... Buvo paskirta 100 mcg 2 savaitem, jei tyrimai nors kiek pageres - vilties yra, kad galbut vaikutis sveikas bigsmile.gif Po 2 sav. mano tyrimai neitiketinai geri ax.gif Laimei nera ribu, juk mes taip planavom...
Nestumas buvo nuostabus, susitaikiau su ta mintimi greitai, kad vaistukus reikia vartoti kasryt. Psichologiskai sunku nebuvo, kruvos tyrimu leliukui - viskas puiku... berniukas sveikas sveikutelis, o ar tures bedu su skydliauke, isaiskes tik po gimdymo. Buvo kelios dozes korekcijos nestumo metu, vienu metu prireike daugiau tiroksino. Gime sveikas sunelis, kraujo tyrimai jam nerode hipotirozes thumbup.gif Man paskyre vel 100 mcg, taciau dabar geriu 75 mcg, leido vaikuti maitinti krutimi. Ismaitinau iki 7 men smile.gif
Taip kad nenuleiskite nosyciu. Kaledos stebuklu metas! Tikekimes tik geriausio, nes mes to nusipelneme 4u.gif
Didziausi sveikinimai

Saunu, kad viskas gerai ir nepasidavete liudnoms mintims. Stiprybes, aukite sveikuciai
Šypsena- sielos bučinys