Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(Interdiz @ 2010 12 27, 21:05)
Jeigu per kelias dienas niekas man neparašys į a.ž. kad važiuoja pas jus iš Vilniaus į Kauną, chalatą atsiųsiu paštu. Tikrai geros kokybės drabužis, jums labai pravers 4u.gif

bet jei kas vaziuos , as irgi noreciau ideti siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 26, 21:55)
galvoju kada butu geriausia pradeti rinkti viska treciam vaikui.net nezinau nes jam nieko neturiu,nuo vezimo iki rubeliu.
del tu vaikeliu kur jau turiu,jie tikrai yra aprengti,tik dukrai reiketu batuku zieminiu laikui begant.petkelniu,nes greit susinaudoja.
pas mane yra keturi langai,tai ant dvieju uzuolaidos naktines skirtingos,galvoju gal kuri turit atliekamu pora,tai bent graziau atrodytu. blush2.gif  blush2.gif tikiuosi ne per daug cia surasiau.
dabar yra man virs 5men,esu pati stambi,tai nemanau kad kuri mamyte tures ant manes rubu.

Labas, manau pameni mane is musu temukes smile.gif
Dziaugiuosi kad nuotaikos geresnes, turiu tau pasiulyti dublionkyte ruda man iki keliu as nesiojau nescia 52d., manau tau tiktu, dar gi pilvukui vietos butut, bet esu gan auksta 180, nezinau tavo ugio, dar galeciau ka nestuminio ar ponestuminio parasyti, jei domina rasyk i az.
sekmes, laikykis 4u.gif
Atsakyti
jauciuosi prastai siandien,ne vien psichologiskai bet fiziskai.i
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 22:27)
jauciuosi prastai siandien,ne vien psichologiskai bet fiziskai.i

o vitaminus vartoji nestuke.gif ? ir pasisteng daugiau pailsėti, jug tu nestuke.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
Estrelij@, laikykis. Mano viena draugė renka drabužėlius mažiukui, gal ir didesniems, jau surinko 5 maišus drabužėlių. Kaip minėjau, į Kauno pusę važiuosiu sausio ar vasario mėnesį, tai viską ką surinksim, atvešiu. Tu tik nesinervuok, ilsėkis. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 26, 23:26)
nesu as toks geras zmogus,kaip jus galvojat,niekad gera mama nebutu sugalvojus palikti savo vaiko,niekad.

tikrai esi geras žmogus. nė vienas nesam apsaugoti nuo tamsių minčių....svarbiausia, kad tu jas garsiai išsakai, tada jos mažesnės atrodo....

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 27, 16:36)
bandysiu as atsiriboti nuo blogu zinuciu,nes jos mane labai ismusa is pusiausvyros,tada tikrai pasitraukti noriu is sito forumo.
eisiu veliau pas psichatre.
ir jei tikrai kuri norit galit atvaziuoti pas mane i svecius,pacios realiai viska pamatysit,as nieko neslepiu.

šaunuolė 4u.gif
laikykis, mamuk. pati neturiu tau ką pasiūlyti, tik savo maldą. pačiai paskut mėnesiai sunkūs ir laukia dar sunkesnis laikotarpis.....todėl tave puikiai suprantu. esu ir badavus gyvenime ir gyvenus žemiau skurdo ribos ir minčių visokių būna....bet...kaip kažkuri rašė...blogas dienas keičia gerosios....svarbiausia, kad priimi teisingą sprendimą-pasilikti kūdikį. meilė jam ateis vėliau...kai atleisi leliaus tėčiui. kai pamatysi gyvą leliuką, kai jį pamaitinsi....
o dėl materialių dalykų-tikrai atsiras kas su mielu noru tau padės. tu tik kalbėkis su mumis....
Atsakyti
Labas Estrelija, prieš gerą savaitę forumietė saulėgrąža siuntė į mano sąskaitą 50 lt, kad padėčiau Eglės vaikučiams, deja tenai nutiko nelaimė, dabar ji nori, kad tuos nepanaudotus pinigėlius perduočiau Tau. Taigi parašyk man i az savo sąskaitos numeriuką rytoj permesiu.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 27, 11:33)
Galbūt reiktų sąskaitos numeriuko, tada kas galėtų po truputį pervestų ir būtų pinigėlių darželiui ir dar kam reikia

QUOTE(žemuogienė @ 2010 12 27, 13:57)
manau į až galima prašyti sąskaitos, kad nekiltų problemų. tikrai galima susimesti nors po truputį.

Tikrai kas kiek galit paremkit mamytę, bent už daržiuką kad galėtų skolą sumokėti 4u.gif

QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 27, 14:23)
drinks_cheers.gif  o gal ir pacios po menesio prasysit pagalbos juk nezinai kas tavy laukia rytoj doh.gif

Tikrai, kai manęs estrelij@ klausė kodėl aš jai noriu padėti, tai būtent taip ir atsakiau, kad žmogus niekada negali žinoti kas jo laukia, šiandien aš jai galiu padėti ir padedu, gal kitą kartą man pačiai reikės tokios pagalbos ir aš jos taip pat sulauksiu 4u.gif
Juk ir pati estrelij@ rašė, kad neplanavo vaikelio ir kitai mamytei padovanojo rūbelius savo vaikučių, taip kad tada ji padėjo, kažkam, šiandien jai padeda smile.gif

QUOTE(Cashmere @ 2010 12 27, 16:27)
Aš irgi taip manau, reikia imti pagalbą, gal po kiek metų pati galėsit kam padėti, juk labai malonu daryti gera kitam  4u.gif  o visada atsiras piktų liežuvių, reikia mokėti atsiriboti nuo piktų žmonių  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 12 27, 22:03)
Estrelij@, laikykis. Mano viena draugė renka drabužėlius mažiukui, gal ir didesniems, jau surinko 5 maišus drabužėlių. Kaip minėjau, į Kauno pusę važiuosiu sausio ar vasario mėnesį, tai viską ką surinksim, atvešiu. Tu tik nesinervuok, ilsėkis. Viskas bus gerai 4u.gif

Mimmi gal tada jums galima butu iduoti vystimo lenta ir lavinimo kilimeli turiu..Aa dar ir huggies sauskelniu mazu turiu berods poka, reiks pasiziuret
O vitaminus ir visokius smulkius issiusciau anksciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 28 gruodžio 2010 - 08:59
labas rytas,vitaminu jokiu nenaudoju,kazkaip ir daktare neliepe,nors ji nezino visos situacijos pas mane tikrai.
aciu tikrai kad man padedat 4u.gif nezinau kaip reiks man jums atsidekoti tikrai. wub.gif
reik surasti vietos visiems drabuzeliams leliuko.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 09:29)
labas rytas,vitaminu jokiu nenaudoju,kazkaip ir daktare neliepe,nors ji nezino visos situacijos pas mane tikrai.
aciu tikrai kad man padedat 4u.gif nezinau kaip reiks man jums atsidekoti tikrai. wub.gif
reik surasti vietos visiems drabuzeliams leliuko.

cia puikios MAMOS,joms padekos nereikia,bus laimingos kai tu dziaugsies ir laimingai auginsi vaikucius blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, Estrelija biggrin.gif
Labai gera zinoti, kad pamazu atsigauni. Is ties - kai pajunti, kad nesi vienisas su savo nelaime, saule nusvinta kitomis spalvomis smile.gif
Noreciau Tau priminti, kad nepamirstum svarbaus reikalo - laiku (t.y. kol tas erelis neisvaziavo is Lietuvos) nustatyti treciojo vaiko tevo asmens tapatybe. Tau reikalingi duomenys: tevo vardas, pavarde, asmens kodas.
Turetum kreiptis i arciausia policijos komisariata ir parasyti ten pareiskima, kad remiantis Tavo turimais duomenimis (gal turi jo telefono numeri, gal dar gali prideti nuotrauka, gyvena Birzuose, zinai varda) nustatytu sio asmens tapatybe. Prasymo priezastis: Nurodytasis asmuo planuoja emigruoti is Lietuvos nepripazines vaiko tevystes - tuo budu bandydamas isvengti atsakomybes uz 2011 m. balandzio men. gimsiancio kudikio prieziura, bei alimentu, skirtu jo auginimui, mokejimo.

Butinai butinai tai padaryk.

Siaip dar tokia fix ideja gime - o ka mergaites galvojat, jei ideti i si foruma to erelio nuotrauka? Gi manau tikrai cia lankosi zmoniu ir is Birzu miesto - tai butu dar vienas budas atpazinti ta nenaudeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viskas gerai: 28 gruodžio 2010 - 10:30