Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

labas, Estreija.. Mazute, kaip gerai tave prisimenu ir kaip tikejausi, kad tavo gyvenime jau bent keik sviesesnes spalvos.. Ir se tau verysad.gif . Aciu Dievui, kad esi drasi ir nebijai KALBETIS, matai kokius stebuklus daro viesumas. Esi atvira ir geros dirdies - visos mamytes tai jaucia ir manau tai pagrindine priezastis kodel tiek daug norinciu tau padet. Tu stipri. Zinau tai ir tu tai zinai. Tiesiog ta nelemta depresija, kurios negydo nei paguodos zodziai nei patarimai..... Viena diena atrodo matai sviesa tunelio gale, kita - vel krenti i dugna ir nuleidi rankas.. Labai pazistama... todel puikiai suprantu, kaip jautiesi. Ka sako tavo psichiatre? Ar geri kazka nuo nerimo, depresijos. Zinau, kad sunku rasti vaista nestukei tokioj situacijoj, bet vis delto... manau tai neisvengiama tavo situacijoj.
Labai noreciau buti tau kuo nors naudinga, ne tik zodziu... Truputi kvailai gal nuskambes dabartinej tavo situacijoj, bet ..gal reikia televizoriaus? Ne naujas, bet dar tikrai puikiai rodo.. kaip tik ieskojau kam labai reiketu, ir turbut likimas, kad pamaciau sita temute... Net jei tau jo nereikia - gali daryt su juo ka nori - gal sugalvosi parduot, bus pinigeliu vaikeliams.. Tik vienas rupestis, kaip tau ji atgabent i Garliava? Gal greitu laiku kokia mamyte planuoja vaziuot i Kauna is Vilniaus ir turi vietos automobilyje? (labai lauksiu az)
Estrelija, laikykis mazut. Stiprybes tau ir tikejimo! Labai noreciau tave aplankyt.. turesiu pora laisvu dienu, gal imsiu ir atleksiu, jei tu nieko pries... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 12:25)

Siaip dar tokia fix ideja gime - o ka mergaites galvojat, jei ideti i si foruma to erelio nuotrauka? Gi manau tikrai cia lankosi zmoniu ir is Birzu miesto - tai butu dar vienas budas atpazinti ta nenaudeli?

drinks_cheers.gif
nes kartais sie 'ereliai' tokie nebaudziami ir nepasiekiami jauciasi, kad baisu. Lyg ji viena ta vaikeli 'uzgyveno' doh.gif Abu atsakingi vienodai, tai jei kita puse slapstosi, reikia viais budais ji isviesinti cool.gif

As irgi ketinu aplankyti Estrelija artimu laiku, nes gyven pasonej bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 11:25)
Noreciau Tau priminti, kad nepamirstum svarbaus reikalo - laiku (t.y. kol tas erelis neisvaziavo is Lietuvos) nustatyti treciojo vaiko tevo asmens tapatybe. Tau reikalingi duomenys: tevo vardas, pavarde, asmens kodas.

O tai jau nebegalioja istatymas, kad vaikas, pradetas santuokoj, automatiskai gauna to vyro pavarde bei tevyste? g.gif Buvo juk net tokiu temu, kada turi praeiti 9 menesiai po skyrybu, kada vaikas butu laikomas ne to vyro vaiku.
Perskaiciau pradzia. Vadinasi, cia ne vyras, cia siaip...lytiniu paslaugu teikejas.
Nezinau net kaip kazka prisiteisti reiktu, kai toks vyras kaip sventa dvasia-nei vardo, nei pavardes, nei gyvenamos vietos, nei ziniu jokiu apie ji... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 28 gruodžio 2010 - 11:07
draugo to tik zinau varda ir pavarde,gimimo metus.
nuotrauku neturiu,nes istrynus esu is fotiko.gyvena jis birstone.
nebus durnai kad as parasysiu policijai prasyma,kol dar vaikas negimes?telefono numeri turiu,bet jis man jo nekelia.

Dusele,naiviai tikejau kad nesuras manes tie zmones kurie mane bent kazkiek pazysta,labai geda ir nesmagu man kad taip viskas susikloste.
psichatre,tai net nezinau as is jos vakar isejau nusivylus,ir eidama vaiku pasiimti verkiau,tiesiog mes su ja nesusisnekam,jos buvo klausimas ko as atejau budama nescia,ar sutinku vaistus gerti kokius geriau pries nestuma,bet jie yra labai stiprus,ir tikrai zinau kad leliui gali pakenkti,tai tikrai as ju negersiu.tai is jos isejau nieko nepesus.tik pasiule apsilankyti pas psichologe.
del televiforiaus,aciu nereik turim mes viena,nera jis naujas,betmums uztenka su vaikais,gal atsiras kam tikrai reikes,ir galesi padovanoti.

su mielu noru prasom mane aplankyti,gal tada nebus kitoms tokiu abejoniu.
Papildyta:
o tas draugas atsirado pas mane tokiu sunkiu metu gyvenime kad jus neisivaizduojate,as nesiteisinsiu del jo tikrai,ir taip man skaudu yra.
kiek as ir domejausi kad vaikas gaus pavarde to vyro su kuriuo as esu dar susituokus.
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 11:00)
Dusele,naiviai tikejau kad nesuras manes tie zmones kurie mane bent kazkiek pazysta,labai geda ir nesmagu man kad taip viskas susikloste.
psichatre,tai net nezinau as is jos vakar isejau nusivylus,ir eidama vaiku pasiimti verkiau,tiesiog mes su ja nesusisnekam,jos buvo klausimas ko as atejau budama nescia,ar sutinku vaistus gerti kokius geriau pries nestuma,bet jie yra labai stiprus,ir tikrai zinau kad leliui gali pakenkti,tai tikrai as ju negersiu.tai is jos isejau nieko nepesus.tik pasiule apsilankyti pas psichologe.
del televiforiaus,aciu nereik turim mes viena,nera jis naujas,betmums uztenka su vaikais,gal atsiras kam tikrai reikes,ir galesi padovanoti.

su mielu noru prasom mane aplankyti,gal tada nebus kitoms tokiu abejoniu.

nesigedink, saulut, as labai dziaugiuosi, kad radau tave. As dar oi, kiek is taves pasimokyt tureciau... Tu nenurasinet save turetum, o didziuotis, kad budama tokioj situacijoj dar sugebi blaiviai mastyt, planuot, daryt.. Kita turbut sedetu lovoj pagalve apsikabinus... KALBEK.. TARKIS.. GUOSKIS.. ISSIVERK.. zinai, kad cia visada bus kas isklausys (nekreipk demesio i piktus postus, reikia suprasti ir tas moteris.. joms turbut irgi del vienu ar kitu priezasciu nesiseka..). Bent jau tiek. Mes moraliskai tikrai palaikysim, o vaikelius turincios mamytes tau ir kraiteli sukraus is nebereikaingu, isaugtu rubeliu.. Pradziai tikrai busi pasiruosus, tik tikek! Galvok apie siandien. Rupinkis SAVIM pirmiausia. Augini gyvybe, turi ir pavalgyt normaliai, ir pailset, ir stresu papildomu vengt... Vaiko tevu manau turetu uzsiimti tos institucijos, kurioms tai priklauso ir kuo anksciau jos bus apie tai informuotos, tuo geriau.. Nemanau, kad internetine "raganu medziokle" butu jam kazkuo skausminga... Tokio "tevo" sirdies prasymais ir maldavimais nepakeisi, tiesog reikia dalykiskai sutvarkyt teisinius reikalus ir daugiau tau is jo naudos nulis.

Tik negalvok, kad tave mergaites aplankyt nori del apziurejimo ar teisybe kalbi, kaip gyveni ir tt.... Tikrai ne. Tiesiog norim, kad zinotum, kad nesi vienisa, kad turi i ka atsiremt ir kad esi didele saunuole! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 12 28, 13:16)

Tik negalvok, kad tave mergaites aplankyt nori del apziurejimo ar teisybe kalbi, kaip gyveni ir tt.... Tikrai ne. Tiesiog norim, kad zinotum, kad nesi vienisa, kad turi i ka atsiremt ir kad esi didele saunuole! 4u.gif

ta pati norejau parasyt. As ja kai aplankysiu, tikrai cia ataskaitos nebus, nei kaip gyvena, nei ka maciau- butu zemas lygis. Tiesiog noriu bent truputi nudziugint vaikucius ir ja pacia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 12:00)
draugo to tik zinau varda ir pavarde,gimimo metus.
gyvena jis birstone.
nebus durnai kad as parasysiu policijai prasyma,kol dar vaikas negimes?telefono numeri turiu,bet jis man jo nekelia.

O, tai visai nemazai jo duomenu turi biggrin.gif Truksta tik asmens kodo. Del to, kad vaikas dar negimes (bet jis jau egzistuoja, ka policijai gali patvirtinti ginekologo pazyma), kreiptis del prievoles pasidalinti jo auginimo rupesciais, tikrai nera kvaila - tai yra apdairus ir protingas rupinimasis savo vaikais.
Beje, policininkai, Tau gali pasakyti, kad ateitum su tokiu pareiskimu, kai vaikas bus gimes. Tokiu atveju, Tu labai aiskiai jiems pabrezk - kad Tu turi patikimos informacijos, jog sis asmuo, nepripazines tevystes, ruosiasi isvykti is Lietuvos po siu Naujuju metu (t.y. dar iki vaiko gimimo) ir tokiu budu jis zada isvengti prievoles nustatyti tevyste pagal DNR testa (del ko Tu kreipsies i policija is karto po vaiko gimimo). Cia ir paaiskinimas policininkams kodel i juos kreipiesi iki vaiko gimimo - t.y. tam, kad kol dar tas tevas yra Lietuvoje, policija susirinktu visus duomenis, reikiamus paskelbti jo tarptautinei paieskai is karto po vaiko gimimo, kad priverstinai atlikti DNR testa tevystei nustatyti ir stotu pries teisma del vaiko islaikymo.
Atsakyti
reiks tada taip ir padaryti,nes buvau durnai sumascius kad gimus vaikui nerasysiu jokio tevo,jei jis net nenori jo pripazinti pats.
Atsakyti
Estrelija, tikiu kad vieną dieną Tavo juodas spalvas pakeis daug gražesnės spalvos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 28 gruodžio 2010 - 11:47
dabar pradedu galvoti,tikrai ka reiks daryti gimus vaikui,kaip padaryti gimimo liudijima,jei nepasidarysiu negalesiu tvarkytis pasalpu ir visa kito.
ar ne?
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 12:31)
reiks tada taip ir padaryti,nes buvau durnai sumascius kad gimus vaikui nerasysiu jokio tevo,jei jis net nenori jo pripazinti pats.

Pacioj pradzioj jus rasote, kad ruosiates irgi isvykti po nauju i uzsieni g.gif Tai tiesa, ar pasikeite viskas?
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 12:31)

As irgi manau, kad visom prasmem geriau yra siekti, kad treciajam butu nustatyta jo tevyste - manau tokiu budu bendroji gaunamu alimentu suma per du tevus bus didesne, nei gautum is vieno uz 3 vaikus.... cool.gif
Atsakyti