QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 11:00)
Dusele,naiviai tikejau kad nesuras manes tie zmones kurie mane bent kazkiek pazysta,labai geda ir nesmagu man kad taip viskas susikloste.
psichatre,tai net nezinau as is jos vakar isejau nusivylus,ir eidama vaiku pasiimti verkiau,tiesiog mes su ja nesusisnekam,jos buvo klausimas ko as atejau budama nescia,ar sutinku vaistus gerti kokius geriau pries nestuma,bet jie yra labai stiprus,ir tikrai zinau kad leliui gali pakenkti,tai tikrai as ju negersiu.tai is jos isejau nieko nepesus.tik pasiule apsilankyti pas psichologe.
del televiforiaus,aciu nereik turim mes viena,nera jis naujas,betmums uztenka su vaikais,gal atsiras kam tikrai reikes,ir galesi padovanoti.
su mielu noru prasom mane aplankyti,gal tada nebus kitoms tokiu abejoniu.
nesigedink, saulut, as labai dziaugiuosi, kad radau tave. As dar oi, kiek is taves pasimokyt tureciau... Tu nenurasinet save turetum, o didziuotis, kad budama tokioj situacijoj dar sugebi blaiviai mastyt, planuot, daryt.. Kita turbut sedetu lovoj pagalve apsikabinus... KALBEK.. TARKIS.. GUOSKIS.. ISSIVERK.. zinai, kad cia visada bus kas isklausys (nekreipk demesio i piktus postus, reikia suprasti ir tas moteris.. joms turbut irgi del vienu ar kitu priezasciu nesiseka..). Bent jau tiek. Mes moraliskai tikrai palaikysim, o vaikelius turincios mamytes tau ir kraiteli sukraus is nebereikaingu, isaugtu rubeliu.. Pradziai tikrai busi pasiruosus, tik tikek! Galvok apie siandien. Rupinkis SAVIM pirmiausia. Augini gyvybe, turi ir pavalgyt normaliai, ir pailset, ir stresu papildomu vengt... Vaiko tevu manau turetu uzsiimti tos institucijos, kurioms tai priklauso ir kuo anksciau jos bus apie tai informuotos, tuo geriau.. Nemanau, kad internetine "raganu medziokle" butu jam kazkuo skausminga... Tokio "tevo" sirdies prasymais ir maldavimais nepakeisi, tiesog reikia dalykiskai sutvarkyt teisinius reikalus ir daugiau tau is jo naudos nulis.
Tik negalvok, kad tave mergaites aplankyt nori del apziurejimo ar teisybe kalbi, kaip gyveni ir tt.... Tikrai ne. Tiesiog norim, kad zinotum, kad nesi vienisa, kad turi i ka atsiremt ir kad esi didele saunuole!