Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir su epidūriniu, ir be!

Apklausa: Gimdžiau ir su epidūriniu nuskausminumu, ir be, jei gimdyčiau dar kartą: (546 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(CibaiteLP @ 2009 12 12, 21:43)
Mielos mamos, negaliu patikėti ką Jūs čia rašot be jokio supratimo ir atsakomybės. Geriau niekam nesakykit, kad gimdėt epidūros pagalba ir niekam nepatarinėkit gimdyti su nuskausminamais, nes kas supranta žiūrės į jūsų vaikus kaip į invalidus.

Na perskaiciau ir nesupratau.. Tikrai, sektante, ligone, ar siaip nesveiko proto si moteriske.
Atsakyti
[quote=CibaiteLP,2009 12 12, 21:43]

Mielos mamos, negaliu patikėti ką Jūs čia rašot be jokio supratimo ir atsakomybės. Geriau niekam nesakykit, kad gimdėt epidūros pagalba ir niekam nepatarinėkit gimdyti su nuskausminamais, nes kas supranta žiūrės į jūsų vaikus kaip į invalidus. Toks vaikas neturi ateities. Paaiškinsiu, kad ir kaip nenorit patikėti (nes turit tokį nuostabų vaiką). Įleidžiamų vaistų poveikis nepataisomas - yra suardomas kūdikio biolaukas, visiskai pažeidžiamas, kaip ląstelė, ir jo niekaip neatsatysi... Tokiu būdu gimdyti vaikai išauga narkomanai, alkoholikai ar sutrikusios orientacijos vaikais ir nieko čia nepadarysi ir nesustabdysi. Kažink kodėl gatvėje ar TV ekranuose daugiau pasirodo jaunesnio amžiaus vaikų "supyderastėją" kitaip jų nepavadinsi - apranga, šukuosenos, kalbėsena, savęs vedimas be jokių etiketo taisyklių? Epidūra pagavo pagreitį kai viena pirmųjų prakalbo Lietuvoje Sabonienė (berods 88metais) - "kos čia geras dalykas, visai neskauda, gali viską stebėti it tt." Motinai jo - geriau smile.gif neskauda, tik tuo tarpu kol vaikas neužauga ir neprasideda nepaaiškinami "fokusai".. Motina privalo gimdyti skausmuose, kad pajustų didesnę meilę savo vaikui, o kūdikis jaustų savo motiną, be to skausmas turi toks būti, kad užtemdytų motinai pilnai sąmonę, kad nepersiduotų vaikui motinos problemos - įdos. O motinos skausmo negalėdamos pakęsti pasirenka "savižudybę". Žinot motina gimdo skausmingiau ir ilgiau tada kai jos pačios vidus yra prisirišęs prie ateities, prie stabilaus gyvenimo ir vertybiu, kuo didesnės pretenzijos pasauliui, nepasitenkinimas turima situacija, tuo didesni skausmai siunčiami motinai patirti per gimdymą kaip pačios apvalymą, kad "išpirktų savo nuodėmes" o kai šio išbandymo neištveria, užblokuoja vaiko ateitį problemomis... Tokie vaikai bus "sunaikinti", dėl to ir sakoma, kad šita auganti karta negali turėti vaikų. Gyvenimas tęsiasi, turėsit daug daugiau skausmo - skaičiuojamas metais o gal net ir kelis gyvenimus vilksit tą naštą o kur galėjot pakentėti kelias ar keliolika valandų!! Tokioms motinoms - gimdžiusioms epidūros pagalba reikės viską kažkaip kompensuoti - melskitės, nes malda geriausias vaistas!!!!

stupid.gif Jums gal moteriške ne viskas su nervais tvarkoj? fool.gif Gal jus cia sektante kokia ar ka?? Neskleiskit "BRIEDO" taip sakant. doh.gif Tai pagal jusu terijas dabar mano pimagimis gejus bus ar siaip koks nelaimingass tipas?? O jau antroji tai slys per gyvenima kaip sviestuku patepta?
Siulyciau pirma paciai pagalvot ka cia pezat... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SauleleRu: 02 sausio 2010 - 14:35
Na kažkokia maža krupelytė tiesios yra pvz kad mama turi ta skausmą pajaust kad jis ne šiaip sau visa kita nežinau eksperimentu nedariau , o kas darė pripažįsta kad vis dėl to nieko gero tas epidūras visom prasmėm , apart to kad neskauda smile.gif

geriausia patiko vieta kuo labiau skauda tuo stipriau nusidėjęs esi hihihi.gif aš reiškia išvis šventoji wub.gif

aš žinau kad kai žmogus jaučia skausmą organizmas pats išskiria nuskausminamąją medžiagą , bet per gimdymą skausmas būna pakankamai stiprus todėl natūralaus nuskausminimo neužtenka , o va vaikučiui jo tikrai pakanka kad gimt mažiasniam skausme , tad jei mamai neskauda labai skauda vaikučiui nes negauna mamos natūraliu nuskausminamųjų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kactukas @ 2009 12 29, 13:07)
Istikruju, reikia kalbetis su medikais, geriausiai su pazistamais, kurie tikrai zino daug daugiau apie zmogaus organizmo ypatumus, nei viena bobute pasake . mirksiukas.gif

aš kalbu būtent po patirties su medikais su kuriais tenka bendraut labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 01 02, 17:38)
Na kažkokia maža krupelytė tiesios yra pvz kad mama turi ta skausmą pajaust kad jis ne šiaip sau visa kita nežinau eksperimentu nedariau , o kas darė pripažįsta kad vis dėl to nieko gero tas epidūras visom prasmėm , apart to kad neskauda  smile.gif

geriausia patiko vieta kuo labiau skauda tuo stipriau nusidėjęs esi hihihi.gif aš reiškia išvis šventoji  wub.gif

aš žinau kad kai žmogus jaučia skausmą organizmas pats išskiria nuskausminamąją medžiagą , bet per gimdymą skausmas būna pakankamai stiprus todėl natūralaus nuskausminimo neužtenka , o va vaikučiui jo tikrai pakanka kad gimt mažiasniam skausme , tad jei mamai neskauda labai skauda vaikučiui nes negauna mamos natūraliu nuskausminamųjų  smile.gif
Papildyta:

aš kalbu būtent po patirties su medikais su kuriais tenka bendraut labai daug smile.gif

Man idomu kokiu budu ismatuoja, ka jaucia vaikas gimdamas?
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2010 01 02, 19:07)
Man idomu kokiu budu ismatuoja, ka jaucia vaikas gimdamas?

na yra tokiu protingų žmonių kurie užsiima tokiais dalykais , taip ir išmatuoja , jei informacija renki ne iš forumų o pasidomi plačiau tai tampa akivaizdu smile.gif

žinai kas darė epidūrine nejautra vistiek niekada nepripažins kad gal būt tai kaip nors galėjo pakenkt vaikui ir tiek , todėl ir kila tokios audringos diskusijos smile.gif

aš nei už nei prieš yra tam tikru situacijų pvz cezaris ar kt kai tikrai už bet yra ir tokiu kai tikrai prieš .. bet juk turiu teise manyt savaip?
Atsakyti
QUOTE(CibaiteLP @ 2009 12 12, 21:43)
Mielos mamos, negaliu patikėti ką Jūs čia rašot be jokio supratimo ir atsakomybės. Geriau niekam nesakykit, kad gimdėt epidūros pagalba ir niekam nepatarinėkit gimdyti su nuskausminamais, nes kas supranta žiūrės į jūsų vaikus kaip į invalidus. Toks vaikas neturi ateities. Paaiškinsiu, kad ir kaip nenorit patikėti (nes turit tokį nuostabų vaiką). Įleidžiamų vaistų poveikis nepataisomas - yra suardomas kūdikio biolaukas, visiskai pažeidžiamas, kaip ląstelė, ir jo niekaip neatsatysi... Tokiu būdu gimdyti vaikai išauga narkomanai, alkoholikai ar sutrikusios orientacijos vaikais ir nieko čia nepadarysi ir nesustabdysi. Kažink kodėl gatvėje ar TV ekranuose daugiau pasirodo jaunesnio amžiaus vaikų "supyderastėją" kitaip jų nepavadinsi - apranga, šukuosenos, kalbėsena, savęs vedimas be jokių etiketo taisyklių? Epidūra pagavo pagreitį kai viena pirmųjų prakalbo Lietuvoje Sabonienė (berods 88metais) - "kos čia geras dalykas, visai neskauda, gali viską stebėti it tt." Motinai jo - geriau smile.gif neskauda, tik tuo tarpu kol vaikas neužauga ir neprasideda nepaaiškinami "fokusai".. Motina privalo gimdyti skausmuose, kad pajustų didesnę meilę savo vaikui, o kūdikis jaustų savo motiną, be to skausmas turi toks būti, kad užtemdytų motinai pilnai sąmonę, kad nepersiduotų vaikui motinos problemos - įdos. O motinos skausmo negalėdamos pakęsti pasirenka "savižudybę". Žinot motina gimdo skausmingiau ir ilgiau tada kai jos pačios vidus yra prisirišęs prie ateities, prie stabilaus gyvenimo ir vertybiu, kuo didesnės pretenzijos pasauliui, nepasitenkinimas turima situacija, tuo didesni skausmai siunčiami motinai patirti per gimdymą kaip pačios apvalymą, kad "išpirktų savo nuodėmes" o kai šio išbandymo neištveria, užblokuoja vaiko ateitį problemomis... Tokie vaikai bus "sunaikinti", dėl to ir sakoma, kad šita auganti karta negali turėti vaikų. Gyvenimas tęsiasi, turėsit daug daugiau skausmo - skaičiuojamas metais o gal net ir kelis gyvenimus vilksit tą naštą o kur galėjot pakentėti kelias ar keliolika valandų!! Tokioms motinoms - gimdžiusioms epidūros pagalba reikės viską kažkaip kompensuoti - melskitės, nes malda geriausias vaistas!!!!
Papildyta:
Mielos mamos, negaliu patikėti ką Jūs čia rašot be jokio supratimo ir atsakomybės. Geriau niekam nesakykit, kad gimdėt epidūros pagalba ir niekam nepatarinėkit gimdyti su nuskausminamais, nes kas supranta žiūrės į jūsų vaikus kaip į invalidus. Toks vaikas neturi ateities. Paaiškinsiu, kad ir kaip nenorit patikėti (nes turit tokį nuostabų vaiką). Įleidžiamų vaistų poveikis nepataisomas - yra suardomas kūdikio biolaukas, visiskai pažeidžiamas, kaip ląstelė, ir jo niekaip neatsatysi... Tokiu būdu gimdyti vaikai išauga narkomanai, alkoholikai ar sutrikusios orientacijos vaikais ir nieko čia nepadarysi ir nesustabdysi. Kažink kodėl gatvėje ar TV ekranuose daugiau pasirodo jaunesnio amžiaus vaikų "supyderastėją" kitaip jų nepavadinsi - apranga, šukuosenos, kalbėsena, savęs vedimas be jokių etiketo taisyklių? Epidūra pagavo pagreitį kai viena pirmųjų prakalbo Lietuvoje Sabonienė (berods 88metais) - "kos čia geras dalykas, visai neskauda, gali viską stebėti it tt." Motinai jo - geriau  neskauda, tik tuo tarpu kol vaikas neužauga ir neprasideda nepaaiškinami "fokusai".. Motina privalo gimdyti skausmuose, kad pajustų didesnę meilę savo vaikui, o kūdikis jaustų savo motiną, be to skausmas turi toks būti, kad užtemdytų motinai pilnai sąmonę, kad nepersiduotų vaikui motinos problemos - įdos. O motinos skausmo negalėdamos pakęsti pasirenka "savižudybę". Žinot motina gimdo skausmingiau ir ilgiau tada kai jos pačios vidus yra prisirišęs prie ateities, prie stabilaus gyvenimo ir vertybiu, kuo didesnės pretenzijos pasauliui, nepasitenkinimas turima situacija, tuo didesni skausmai siunčiami motinai patirti per gimdymą kaip pačios apvalymą, kad "išpirktų savo nuodėmes" o kai šio išbandymo neištveria, užblokuoja vaiko ateitį problemomis... Tokie vaikai bus "sunaikinti", dėl to ir sakoma, kad šita auganti karta negali turėti vaikų. Gyvenimas tęsiasi, turėsit daug daugiau skausmo - skaičiuojamas metais o gal net ir kelis gyvenimus vilksit tą naštą o kur galėjot pakentėti kelias ar keliolika valandų!! Tokioms motinoms - gimdžiusioms epidūros pagalba reikės viską kažkaip kompensuoti - melskitės, nes malda geriausias vaistas!!!!

Būtų įdomu,kaip jūs gimėte g.gif .Jaučiu darė cezarį be jokių nuskausminimų ,dėl to dabar tokia protinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2009 12 13, 19:49)
CibaiteLP,galima paklaust is kokios jus  sektos esat? doh.gif  doh.gif  doh.gif nes protingi zmones tai nekalba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cia yra kiekvienos mamos asmeninis reikalas kaip ji nori  gimdyt ax.gif ir tikrai nereiskia kad mama savo vaika pagimdziusi su epiduru ji maziau myli nei ta kuri gimde be epiduro doh.gif  doh.gif

Pirmaisuiai gal pradėsiu nuo to, kad gimiau natūraliai smile.gif be nuskausminamų.. Nesu aš jokia ligonė, ragana, sektantė ar kitaip jūsų linksniuojama asmenybė smile.gif Man beveik 30 metų, esu apsigynus mokslininko laipsnį ir ne tik Lietuvoje. Nuo pat vaikystės labai patikdavo skaityti, domėjausi įvairia literatūra taip pat įžymių, nusipelniusių žmonių biografijomis, domino jų šedevrai, veikalai, buvo svarbios man jų mintys, moksliniai darbai o beto žavėjo jų išmintis. Esu išklausius įvairių seminarų, paskaitų, esu dalyvavus įvairių šalių konferencijose ne viena tema, patirtis ir žinių bagažas tikrai didelis. Pamenu esu išgirdusi tokių "nesamonių" kad niekuo gyvu žmogus nepatikėtų kol nepagrindžia akivaizdūs pavyzdžiai. Pakeisti savo susiformavusią ilgametę nuomonę, požiūrį ir atsisakyti savo tiesų, buvo labai sunku ir yra didelis darbas - reikėjo praktiškai pakeisti pusę savęs. Gi kiekvienas žmogus gyvena savo pasaulėlyje, kurį formuoja pačio žmogaus charakteris, diegtos vertybės, nuomonės.. Jį pakeisti ar peroriantuoti labai sunku. Ne bereikalo sakoma "išgelbėk vieną žmogų ir išgelbėsi visą pasaulį". Pasakyti "nesąmonė", "kliedesiai" yra lengviausia, o truputėlį atsitraukti ar "išeiti" iš savo susikūrto pasaulio ir pasigilinti į giliasnias prasmes (iš kur visa tai gimsta) ne kiekvienam duota. Eiti prieš gamtos dėsnius neįmanoma, o kam ir "sekasi" tai tik laikinai - apgauna save!! Minčių ištikrųjų gausa (sunku sudėlioti reikalingiausias), nes čia neišsemiama tema ir čia ant popieriaus lapo labai sunku viską nupasakoti o juo labiau reikia pagrįsti, nes kitaip žmogus sunkiai įtiki ar prisileidžia kitų nuomonę. Čia ir yra mano klaida, kad patį pirmą savo parašytą straipsnį čia parašiau labai jau abstrakčiai, dialektiškai, nėra išsamaus pereinamumo, nėra įrodymų ir visą kitą. Nesistengsiu dabar visko pakeisti, tegul kyla diskusijos, prieštaravimai, nes man tai patinka, tik šitaip priverčia žmogų analizuoti. Sėkmės!!!
Atsakyti
QUOTE(CibaiteLP @ 2009 12 12, 19:43)

blink.gif blink.gif blink.gif na ir pasisakymai doh.gif pala tamsta,o tai ka daryti toms kurios nelabai turejo pasirinkimo del epidiuro? as norejau gimdyt be,bet netik,kad su epidiuru pagimdziau,bet dar ir su skatinamaisias ir su baime laukiau distreso testo atsakymo(jei jau tamsta tokia protinga esate turetumet zinoti kas tai) mano gimdymas buvo labai sunkus ir komplikuotas,akusere ne 5 min nepaliko mane be prieziuros,nors veiksmo jokio nebuvo tik saremiai,ir epidiuras galima sakytì mane isgelbejo nuo CP,nes nuo saremiu mano mazojo sirdeles ritmas trukinejo,tad ka man daryti reikejo? CP? ar tureti angeliuka? kiekvienas gimdymas kitoks,tad nekurkit pasaku ir negazdinkit nestuke.gif ir kazkaip pasiskaicius jusu kliedesiu kilo noras palinketi sunkaus gimdymo,jei kada nutartumet turet vaiku,bet juk negrazu linketi blogo,tad tiek jau to tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CibaiteLP @ 2010 01 05, 11:36)
...

Jei taip labai butum pasidomejus gimdymu tai zinotum, kad tik Lietuvoje gimdoma be nuskausminamuju. Praktiskai kiek domejausi beveik visose kitose salyse yra naudojami nuskausminamieji.
Atsakyti
QUOTE(CibaiteLP @ 2010 01 05, 11:36)
Pirmaisuiai gal pradėsiu nuo to, kad gimiau natūraliai smile.gif

OK, gimei naturaliai, o savo vaikus (kiek ju?) pagimdei naturaliai?

kad vaikai uzauga narkomanais ar kazkuom manau daugiausia itakos turi aplinka, tevai, draugai, kurioje ir su kuriais vaikas auga. gal tai itakoja ir vaiko gimimas, bet manau jog laaabai minimaliai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1rma: 05 sausio 2010 - 11:56
Sorry uz pastebejima ne i tema, bet mokslininkei turetu buti geda daryti tokias elementarias gramatines klaidas, net rasant forume, o ypac rasant tokius pezalus.
Atsakyti
pirma dukryte gimdziau su epiduru, nors buvau sakius kad tikrai nereikes nes pririskaiciau kas gali but tai tiesiog bijojau,bet kai skausmas tapo nepakeliamas ir ieko nebemaciau tai jau nebuvo kitos iseities, taciau nesigailiu, jei buciau kentejus galejau ir pati nepagmdyt, o kai suleido vaistu tai pailsejau atsigava ir ramiai pagimdziau.
antra gimdziau jau be epiduro, nes nebuvo reikalo.nebuvo tokio baisaus skausmo, galejau kentet smile.gif taip kad manau kiekviena turi apsispresti pagal save jei jau baisiai skauda kam kankintis jei yra galimybe susileisti vaistu o jei gali apseit be epiduro tai ir gerai smile.gif
Atsakyti