sveikutės, aš savo pirmąjį gimdžiau pati, o paskui su epidūru kitą. bet, žinokit, epidūras, tai nėra visiškas nuskausminimas
tikrai skauda, ir tikrai ne tik pamaudžia
, bet TIKRAI lengviau nei pati gimdai. beje epidūras geras dėl to, kad jo nuskausminimo intensyvumas reguliuojamas
kai įduria į stuburą ir įveda kateterį su tokia kapsule, į ją ir leidžiami tie nuskausminamieji vaistukai. tik jų dozę būten tos kapsulės pagalba ir yra reguliuojama. aišku, kad kuo daugiau norėsite nuskausminti, tuodaugiau gausite vaistukų
o kad skauda stuburą dėl epidūro, tai nelabai tikiu. nes arčiau tiesos būtų tokie dalykai, kad visoms mamoms, kurios išnešioja ir pagimdo lialiukus, skauda stuburus. juk nešiojam save ir dar savo mažiukus, o be abejo atsiliepia ir mūsų stuburui
QUOTE(Indre @ 2009 09 12, 15:07)
sveikutės, aš savo pirmąjį gimdžiau pati, o paskui su epidūru kitą. bet, žinokit, epidūras, tai nėra visiškas nuskausminimas
tikrai skauda, ir tikrai ne tik pamaudžia
, bet TIKRAI lengviau nei pati gimdai. beje epidūras geras dėl to, kad jo nuskausminimo intensyvumas reguliuojamas
kai įduria į stuburą ir įveda kateterį su tokia kapsule, į ją ir leidžiami tie nuskausminamieji vaistukai. tik jų dozę būten tos kapsulės pagalba ir yra reguliuojama. aišku, kad kuo daugiau norėsite nuskausminti, tuodaugiau gausite vaistukų
o kad skauda stuburą dėl epidūro, tai nelabai tikiu. nes arčiau tiesos būtų tokie dalykai, kad visoms mamoms, kurios išnešioja ir pagimdo lialiukus, skauda stuburus. juk nešiojam save ir dar savo mažiukus, o be abejo atsiliepia ir mūsų stuburui 
Labutes, priimkit ir mane i savo bureli
QUOTE(violetuke27 @ 2009 09 12, 14:41)
cia temuke apie epidurus
QUOTE(violetuke27 @ 2009 09 12, 14:41)
eik i tema kur sneka apie nestumus, ziurint kelinto laukies, ten ir pabendrausi su visomis
Sveikutes,
pirmaji pagimdziau be nuskausminamuju.Antra gimdysiu taip pat.Kodel?Budama paaugle susitrenkiau galva ir teko iskest stuburo punkcija,kuria sekmingai padare tik is trecio karto
Pazeide nervus.Problemu su kojom ir nugara turejau gal 10 metu.Tada pasakiau,kad daugiau niekam neleisiu list prie mano stuburo.Zinoma,tai mano patirtis ir mano nuomone.daug priklauso nuo pacios moters,kiek ji gali pakelt skausma.Jei manai,kad galima pakentet,geriau pakentet.As taip galvoju.Bet,zinoma,kiekvienam savo
pirmaji pagimdziau be nuskausminamuju.Antra gimdysiu taip pat.Kodel?Budama paaugle susitrenkiau galva ir teko iskest stuburo punkcija,kuria sekmingai padare tik is trecio karto
Sveikutes,
Gimdziau su nuskausminimu, buvau pasiryzus be, bet taip viskas pasisuko, kad reikejoskatinti saremius, tad nemaciau kitos iseities, kaip epidura. Ir kita karta zadu su epidura gimdyti, nors gal antras gimdymas bus lenvesnis.
Gimdziau su nuskausminimu, buvau pasiryzus be, bet taip viskas pasisuko, kad reikejoskatinti saremius, tad nemaciau kitos iseities, kaip epidura. Ir kita karta zadu su epidura gimdyti, nors gal antras gimdymas bus lenvesnis.
Pirmaji gimdziau su epiduru, antraji be
Epiduras isties skausmo viso nenuima, siek tiek ji apslopina ir tiek, taip kad kam tuomet papildomos intervencijos i organizma? Juolab, kad epiduras suletina gimdymo eiga. Taip kad, merginos, stenkimes be ju
ir Jums geriau, o tuo labiau vaikiukui
QUOTE(E_rika @ 2009 09 15, 09:11)
Pirmaji gimdziau su epiduru, antraji be
Epiduras isties skausmo viso nenuima, siek tiek ji apslopina ir tiek, taip kad kam tuomet papildomos intervencijos i organizma? Juolab, kad epiduras suletina gimdymo eiga. Taip kad, merginos, stenkimes be ju
ir Jums geriau, o tuo labiau vaikiukui 
sveikutes
QUOTE(liutux0318 @ 2009 09 15, 11:24)
cia tik musu lietuvaites patriotes, uzsienyje be epiduro turbut nei viena negimdo!
o prie ko cia patriotizmas ir epiduras?
jei gimdyciau antra karta.ar trecia.tai tik be skausmo.kam bereikalingai kentet.
Gimdziau be epiduros. Jei gimdysiu antra karta tai TIKRAI su epidura. Tokiu kanciu nebenoriu just... 13h atsikankinau su saremiais, tai gimdymas kaip pirstelejimas atrode...
kai gimdziau antra,jau 32metu,tai galvojau,ai,bus dar lengviau,gimdziau ne privaciai-tai tooki