Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Kriopena @ 2009 06 02, 18:44)
Tikrai galite drąsiai bandyti kitą bazinę kreivę. Pati nešioju vienadienius J&J Moist kontaktinius lęšius, kurių bazinė kreivė 8.5 ir nėra jokių problemų, nors recepte parašyta 8.3.
Papildyta:
Pati pirkau Optikos pasaulyje. Pirkau dvi dezutes (60 vnt), gavau 10 vnt dovanų ir sumokėjau tik 135 lt.  ax.gif
O del bazines kreives tikrai nesijaudink, nes mano recepte parasyta  8.3, o Moist lesius nešioju 8.5 ir jokio diskomforto nėra.
Papildyta:

Sveiki,
O aš Moist lęšius pirkau Optikos pasaulyje ir taip pat gavau dovanų biggrin.gif. Kažkaip nedrįstu užsisakyti lęšių internetinėse parduotuvėse, nes pristatymo terminas neaišku koks, o be to gali pasitaikyti ir lęšio brokas... O kas tada?

Aš irgi nepasitikiu tom internetinėm parduotuvėm g.gif Perku lęšius Optikos pasaulyje... Ten ne tik dovanų duoda, bet dar ir nuolaidų korteles prideda su labai gerais pasiūlymais.... thumbup.gif
Atsakyti
Kažką girdėjau apie kažkokias dangas, kurios apsaugo nuo kompiuterio... O jeigu aš nešioju labai gerus kontaktinius lęšius, tai man papildomų akinių nereikia ax.gif Gal kas esate su tuo susidūręs? Patarkite prašau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vien @ 2009 06 02, 14:51)
Kaip suprantu, bazine kreive yra  kontaktinio lęšio išgaubimas. Nuo to priklauso, kaip patogiai lęšis priglunda prie akies paviršiaus, kaip jis atkartoja akies judesius ir t.t. Mano pačios bazinė kreivė 8,6, bet aš nešiojau J&J Oasys lęšius, kurių kreivė 8,4 ir tikrai neturėjau jokių problemų. pagal šį parametrą jie jums idealiai tinka. rekomenduoju pabandyti....o dėl interneto...mano galva geriausia naujus lęšius pasirinkti pasikonsultavus su gydytoju, o tik vėliau jei tiko ir patiko pirkti internete

Aciu labai ! Dabar zinosiu. O del interneto... pirma karta pati taip pirksiu, bet pazistama taip pirko keleta kartu ir liko labai patenkinta: ir linzes kokybiskos ir nemazai sutaupe. As ir pabandysiu.
Atsakyti
Isigijau FreshLook Colors spalvotus lesius. Taciau vaizdas kaip pro ruka, jei esu patalpoj, jei kieme tai dar puse velnio... gal zinot kodel? cia nuo firmos priklauso ar nuo vyzdzio issipletimo ar nuo dar ko... ?
Atsakyti
As taip pat lesius perku Optikos pasaulyje, nes ten visada yra geru pasiulymu ir nuolaidu.
Dabar perku vienadienius 1-Day Moist, tai nerealus lesiai, o perkant 2 dezutes dar gauni 40 proc nuolaida ir 10 vnt dovanu. Super pasiulymas ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
Būsiu įtari - kažko tuos Optikos pasaulio vienadienius lęšius su tom superinėm akcijom siūlo beveik visos naujokės bigsmile.gif Ir kai kurios stebuklingai birželio 2ąją prisijungusios.. rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2009 06 07, 18:10)
Būsiu įtari - kažko tuos Optikos pasaulio vienadienius lęšius su tom superinėm akcijom siūlo beveik visos naujokės  bigsmile.gif Ir kai kurios stebuklingai birželio 2ąją prisijungusios.. rolleyes.gif schmoll.gif

labas vakarelis merginos smile.gif pasakykit mankaip atprasti nuo akiniu ir pradeti nesioti kontaktinius lesius?beje jei ruosiesi dirbti pvz kirpeja tai gal is vis be sansu?! verysad.gif juk gi lesiai chemijos bijo ane?
Atsakyti
QUOTE(Nikutukė @ 2009 06 02, 21:44)
Aš irgi nepasitikiu tom internetinėm parduotuvėm  g.gif  Perku lęšius Optikos pasaulyje... Ten ne tik dovanų duoda, bet dar ir nuolaidų korteles prideda su labai gerais pasiūlymais....  thumbup.gif

o aš nebijau e-parduotuvių, pvz vilniaus optika (OptiO) turi savo e-parduotuvę, ir nuolaidos didesnės ir namo atveža. Ko čia bijoti?

QUOTE(Nikutukė @ 2009 06 03, 12:39)
Kažką girdėjau apie kažkokias dangas, kurios apsaugo nuo kompiuterio... O jeigu aš nešioju labai gerus kontaktinius lęšius, tai man papildomų akinių nereikia  ax.gif  Gal kas esate su tuo susidūręs? Patarkite prašau....  unsure.gif

kontaktiniai lęšiai neturi antirefleksinės dangos (nuimančios atspindžius), kaip akiniai. Nėra tokio žodžio kaip "reikia", tavo vietoje aš dirbtines ašaras lašinčiausi, kad akys prie kompo nevargtų. Nes ta danga sumažinanti atspindžius tokį poveikį ir turi - sumažina akies nuovargi, ko pasekoje akis ne taip greitai sensta ir neblogėja regėjimas. Bet tai tik prevencija, net ir darydama visus reikalingus veiksmus gali viena dieną prasčiau matyti, dėl kitų veiksnių.

QUOTE(Cherich @ 2009 06 07, 17:10)
Būsiu įtari - kažko tuos Optikos pasaulio vienadienius lęšius su tom superinėm akcijom siūlo beveik visos naujokės  bigsmile.gif Ir kai kurios stebuklingai birželio 2ąją prisijungusios.. rolleyes.gif schmoll.gif

Na aš ir iš optikos, bet klonų tiek nekursiu populiarinimui biggrin.gif

QUOTE(evaguste @ 2009 06 07, 22:50)
labas vakarelis merginos smile.gif pasakykit mankaip atprasti nuo akiniu ir pradeti nesioti kontaktinius lesius?beje jei ruosiesi dirbti pvz kirpeja tai gal is vis be sansu?! verysad.gif juk gi lesiai chemijos bijo ane?

Reikia pratintis, tai vienintelis būdas. Man labai sunku buvo priprasti, bet nešiojau po kelias valandas, o dabar jau super! Visą balių išbūnu smile.gif O dėl chemijos, ji taip pat pavojinga ir akinių lęšiams (dangoms). Tai kai purkši laką su kontaktiniais prisimerk smile.gif
Atsakyti
Vis del to mergaites, uzsisakiau as is www.lesis.lt Susigundziau ju kainomis. SKaiciavau skaiciavu, ir paskaiciavau kad internetu uzsakinet daug pigiau iseina nei pirkti otikoje su nuolaidom. Paziuresim kaip seksis. Galesiu parasyti apie aptarnavima. Skambinausi, sake mano lesiu kur uzsisakiau pristatymas uztruks kazkur 10 d. Taigi kita savaitele tureciau gauti. Labai tikiuosi kad neteks gailetis g.gif smile.gif
Atsakyti
Man tai reik tikrai kokiu nors kontaktiniu lesiu nuo saules lotuliukas.gif Aisku tokiu nebuna, bet as busiu visur uzsimerkusi, nes man tik saule viskas, akys asaroja ir uzsimerkiu, arba taip susiraukiu ..... blink.gif Nezinau ka reiks daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evaguste @ 2009 06 07, 20:50)

Aš dėl Optio... O rimtai jie pristato į namus? Nes aš gyvenu ne centre, o iki pašto gana toli... unsure.gif Bet turbūt, kad reik papaildomai primokėti... Ar ne? ax.gif
Atsakyti
sveikute turiu klausima , sakykit jai mano akytes yra melynos o as noriu rudu akyciu tai jai linzes pasimciau rudos spalvos ar butu labai ryskios akytes? arba jai ant melynu akyciu uzsideti karibu spalvos labai melyna . patarkiet labai man sis klausimas idomus .
Atsakyti