Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Justuteee @ 2011 01 05, 23:52)
as vistiek nelabai suprantu tai kompensuos kazka ar ne?sory uz toki klausima ax.gif

Kai bus priimtas istatymas, kazka kompensuos. O kiek ir ka, priklausys nuo istatymo sudeties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 01:42)
Mergaites, dar pagalvojau...  4u.gif Man liko 2-3 ciklai iki pirmo IVF (labai tikiuosi, kad taip ir bus ir niekas nepasikeis).. Patarkit, papasakokit ka dar galeciau daryti, kad padidinti sekmes sansus?!... Prenatal vitaminus (su folio rugstim) jau geriu, meciau rukyti pries puse metu visiskai (nors labai inteisyviai ir nerukiau, bet patraukdavau karts nuo karto  blush2.gif ), pradejau sportuoti intensyviau jau kelintas menuo, prisiziuriu labiau su maistu, apmazinau linksmybes ir pan...
Ar yra kazkas dar ka galeciau daryti???? Gal turit kokiu patarimu...
4u.gif

atsipalaiduoti, nestresuoti... smile.gif as pageriau b grupes vitaminu, labai padejo nervinei sistemai. ir paprasciausiai gyventi iprasta gyvenima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 05, 12:54)
Atiloja, o kaip tu po LP? Kaip nuotaikos?

Aciu, kad klausi 4u.gif Jo, jau atsigavusi, pirmadieni eisiui pas gydytoja, ziuresim, kaip auga gleivine ir jei viskas ok, tai sekanti cikla vel is naujo pradedu gerti blokuojancius ax.gif
O tu maziau sresuok ir panikuok 4u.gif

QUOTE(bum @ 2011 01 05, 16:54)
Aha, supratau smile.gif
O kiek vidutiniškai 'atsieina' vaistai? ax.gif

Man vaistai kainavo: gonal 900 3*1250; crenone 2*240 ir otrivilis apie 150, viso 4380 lt.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 06, 10:12)
Aciu, kad klausi  4u.gif Jo, jau atsigavusi, pirmadieni eisiui pas gydytoja, ziuresim, kaip auga gleivine ir jei viskas ok, tai sekanti cikla vel is naujo pradedu gerti blokuojancius  ax.gif

Malonu girdėti, kad jau atsigavai 4u.gif Linkiu gerų žinių pas gydytoją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 02:42)
Mergaites, dar pagalvojau...  4u.gif Man liko 2-3 ciklai iki pirmo IVF (labai tikiuosi, kad taip ir bus ir niekas nepasikeis).. Patarkit, papasakokit ka dar galeciau daryti, kad padidinti sekmes sansus?!... Prenatal vitaminus (su folio rugstim) jau geriu, meciau rukyti pries puse metu visiskai (nors labai inteisyviai ir nerukiau, bet patraukdavau karts nuo karto  blush2.gif ), pradejau sportuoti intensyviau jau kelintas menuo, prisiziuriu labiau su maistu, apmazinau linksmybes ir pan...
Ar yra kazkas dar ka galeciau daryti???? Gal turit kokiu patarimu...
4u.gif

Stebuklingo recepto tikrai nera, man gydytoja liepe gyventi iprasta gyvenima ir tiek....Toki ir gyvenau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, man vis kyla toks klausimėli, kodėl kai kurie gydytojai siūlo gerti vitaminus prieš IVF?Juk jie didina imunitetą, o jis didina nenpasisekima implantacijai g.gif
Aš vis galvoju galvoju apie tai blink.gif
Ne tarkim K man juos primigtinai liepe gerti, Treijs nieko neminėjo.
Tai kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2011 01 06, 10:40)
Sveikutės, man vis kyla toks klausimėli, kodėl kai kurie gydytojai siūlo gerti vitaminus prieš IVF?Juk jie didina imunitetą, o jis didina nenpasisekima implantacijai g.gif
Aš vis galvoju galvoju apie tai blink.gif
Ne tarkim K man juos primigtinai liepe gerti, Treijs nieko neminėjo.
Tai kaip geriau?

Vitaminai ne tik didina imunitetą, bet papildo reikalingomis medžaigomis ir vitaminais, kurių negauni valgydama. Kiekvienai spręsti individuliai, bet jei trūksta vitaminų, gali sutrikti ir skydliaukės veikla ir pan. , reikia pasitarti su savo gydytoju ir spręsti pačiai, universalių taisyklių čia nėra.
Atsakyti
as geriu vitaminus. ir negeriu jokiu prednizolonu ar dexametazonu.
ai kazkaip man atrodo jau praejo ta masine euforija del imuniteto silpninimo. latviai nesureiksmina to pvz.

jei bus vitaminu trukumas ir prasta savijauta (turiu minty jei busi nusialinusi pavargusi) - manau ta sitakos kiuasialasciu kokybe. tai kazkaip man atrodo svarbiau kiuasialasciu kokybe, nei kazkoks mistinis imuniteto silpninimas...
Atsakyti
skaitineju jusu mergaites zinutes ir matau save kazkada buvusia jusu kailyje,istekejau anksti,18 metu,vis laukiau kada pagaliau pasijusiu nescia,bet...taip ir niekaip nepavykdavo.Paskui prikalbinau vyra,kad gal nuvykstam pas gydytojus,padare visus reikiamus tyrimus,geriau visokius preparatus kokius skyre gydytojai,padare laparaskopija ir pasake,kad viskas tvarkoje,tuomet metem visus gydymus ir pasakiau,kad gana.Aisku buvo skaudu ziureti i kitas jaunas mamas kurios turi vaikucius,pykau ant visu,sakiau,kad visos geriancios ju turi beproto,o kodel mes tvarkingi zmones neturime,bet viskas praejo,nusiraminau,nerai tai nera,bet po seseriu metu kaip griaustinis is dangaus as pasijutau nescia,nuvikau pas gydytoja ir patvirtino,kad istikro,taigi susilaukem berniuko, o dabar jau turim ir sese taigi brangiosios,as tai isitikinusi,kad daugelis organizmu yra labai skirtingi,vienos gali labai ankati susilaukti vaikuciu,o kitoms reikia subresti ir uzaugti ir tokiu varijantu kaip mano tiksliai zinau kokis sesis ar net daugiau,Taigi nenusiminkit ir laukit,nes vaikai ateina tuomet kada laikas ateiti i si pasauli,sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nomedac5 @ 2011 01 06, 10:53)
skaitineju jusu mergaites zinutes ir matau save kazkada buvusia jusu kailyje,istekejau anksti,18 metu,vis laukiau kada pagaliau pasijusiu nescia,bet...taip ir niekaip nepavykdavo.Paskui prikalbinau vyra,kad gal nuvykstam pas gydytojus,padare visus reikiamus tyrimus,geriau visokius preparatus kokius skyre gydytojai,padare laparaskopija ir pasake,kad viskas tvarkoje,tuomet metem visus gydymus ir pasakiau,kad gana.Aisku buvo skaudu ziureti i kitas jaunas mamas kurios turi vaikucius,pykau ant visu,sakiau,kad visos geriancios ju turi beproto,o kodel mes tvarkingi zmones neturime,bet viskas praejo,nusiraminau,nerai tai nera,bet po seseriu metu kaip griaustinis is dangaus as pasijutau nescia,nuvikau pas gydytoja ir patvirtino,kad istikro,taigi susilaukem berniuko, o dabar jau turim ir sese taigi brangiosios,as tai isitikinusi,kad daugelis organizmu yra labai skirtingi,vienos gali labai ankati susilaukti vaikuciu,o kitoms reikia subresti ir uzaugti ir tokiu varijantu kaip mano tiksliai zinau kokis sesis ar net daugiau,Taigi nenusiminkit ir laukit,nes vaikai ateina tuomet kada laikas ateiti i si pasauli,sekmes jums visoms 4u.gif

Džiugu už jumis, bet ta istorija nebūtinai tinka visoms, nes pvz. aš jau aktyviai laukiu 12 metų, greit jau ir kliamakso sulauksiu ir su neveikiančiais kiaušintakiais stebuklų reta, deja verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 06 sausio 2011 - 10:00
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 01 06, 10:59)
Džiugu už jumis, bet ta istorija nebūtinai tinka visoms, nes pvz. aš jau aktyviai laukiu 12 metų, greit jau ir kliamakso sulauksiu ir su neveikiančiais kiaušintakiais stebuklų reta, deja verysad.gif  4u.gif

Zinoma as su jumis sutinku,jei yra kokiu rimtu problemu tai visuomet labai sunku,bet daznai buna ir taip,kad sako gydytojai na lyg ir viskas butu neblogai,bet vistiek niekaip neiseina pastoti,man sake,kad maniskio sperma visai nejudri,bet va po kiek metu sulaukeme seimynos
Atsakyti
QUOTE(nomedac5 @ 2011 01 06, 10:53)

Aciu uz padrasinima, bet manau, kartais geraiu realiai suvokti savo situacija ir ta tinkamai vertinti, nes kitaip galim ir nusilaukti to stebuklo iki amziaus galo..... ax.gif Merginos cia yra su problemomis, kurias reikia spresti tik IVF budu.Juk pvz neturint kiausintakiu kazin ar galima kazko tiketis..... tongue.gif
Atsakyti