Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

sveikos merginos.gelbekit! gal gali kuri nors paaiskinti kaip naudojo purskiama vaista SUPERCUR? pas mane parasyta kad reikia 8,13,18 ir 24val purkstis ji.viskas butu geraibet paskutinis purskimas gaunasi jau po 6val g.gif ,o tarp kitu 5val skirtumas.kaip cia taip?klinikose buvau rugsejo21d ir tiksliai nepamenu kaip sesele sake,bet man rods turi buti vienodi valandu tarpai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2010 12 31, 09:46)
Lt smile.gif Buvo visokių minčių gal keisti kliniką, buvo pokalbiai ir apie Izraelį, bet pasisekė čia.

jei gali parašyk, ar taikė kokius slopinančius, ar kitus vaistus dėl imuninės sistemos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 31, 09:16)
jei gali parašyk, ar taikė kokius slopinančius, ar kitus vaistus dėl imuninės sistemos 4u.gif

Parašiau AZ
Atsakyti
RositaK, Atiloja, jo, mes dvi isodinom, sekmingai prilipo, bet neilgam.Nesivystantis.Tai sausio menesi tikiuosi likusios dvi atsils ir bandysiu su jom savo laime pasiekt kazkaip..... ax.gif Bet per daug minciu i tai nededu.pavyks, tai pavyks.O jeigu ne - tai irgi ne tragedija bus.Jau beveik esu pasiruosusi dar vienai stimuliacijai.
Atsakyti
Kadangi iki sausio 3d. būsiu be interneto, tai visoms visoms noriu palinkėti:

LAI ATEINANTYS NAUJIEJI ATNEŠA MUMS RAMYBĘ IR NORS PO VIENĄ ZUIKUTĮ ATEINANČIAIS METAIS, TEGU NEAPLEIDŽIA MŪSŲ VISŲ TIKĖJIMAS, VILTIS IR NORAS EITI VIS PIRMYN LINK IŠSVAJOTO TIKSLO.

SU NAUJAISIAIS MIELOS BENDRAŽYGĖS 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Trusty, būk gerute, parašyk ką tau tyrė dėl imuninės sistemos, kokius tyrimus darei, pas kokį gydytoją...
Atsakyti
QUOTE(zizilia @ 2010 12 31, 10:32)
Trusty, būk gerute, parašyk ką tau tyrė dėl imuninės sistemos, kokius tyrimus darei, pas kokį gydytoją...

Kaip nekeista bytent si karta neslopinau imunines sistemos, geriau aspirina tik. Man gyd si kart nenprejo slopinanciu skirt wub.gif Lankausi Klaipedos VK, pacia procedura Vilniuje pas U, nors isodinima ne ji dare wub.gif
Seip as po kiekvienos proceduros susirgdavau, pakildavo temperatura, sloga, gerkle, manau ir tai pakisdavo koja. SI kart nieko to nebuvo wub.gif
Atsakyti
Ateinanciais kaciuko/zuikucio metais linkiu visoms pagauti gandra uz uodegos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 12 31, 09:15)
O ar jūs nepamenat to tyrimo pavadinimo, manau verta apie tai pagalvoti, gal kas gali atrasti ar sužinoti kaip tai vadinama g.gif

jau rasiau- Kell antigenas arba Kell antibodies unsure.gif gal Keberiokst is Beer knygutes galetu ka atkasti? g.gif ax.gif
kaip kukulka rase, manau LT nelabai turi patirties tiriant jo sasajas su imunine ir nevaisingumu unsure.gif Bet vat Bykovos reiktu uzklaust rolleyes.gif
Beta1, 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 31 gruodžio 2010 - 11:58
Palikim gruody ilgesį ir skausmą, Gramzdinkim liūdesį giliausioj užmaršty, Juk stovim ant Naujųjų metų slenksčio - Viltim šviesiausiom pildosi širdis ! 000059.gif wink_3.gif

Atsakyti
Kell antigenas is tos pacios kategorijos kaip Rh faktorius. Eritrocitu antigenai, jie svarbus perpilant krauja, nes tuomet stengiamasi, kuo labiau suderinti, kad kiltu mazesnes reakcijos. Labai abejoju, ar tai turi kazkokia itaka pastojimui schmoll.gif Man paciai buvo ne karta perpiltas kraujas, taigi, viso velnio turiu tiesiog kita karta, jei reikes vel kraujo pakaitalu, gali but stipresne reakcija ir tiek
Atsakyti
Tai isvada kad kaip ir nesvarbus tas dalykas, rysyje su ivf.
Atsakyti