Įkraunama...
Įkraunama...

Apendicitas

QUOTE(rennatta @ 2008 03 12, 21:06)
Juk po kelnaitėmis nepjauna... Man taip atrodo...

Zemai pjauna... 4u.gif
Atsakyti
nzn kaip kitose ligoninese,bet KMUK pries operuojant apendicita niekas badu nemarina schmoll.gif .is vakaro pries operacija neduoda tik vakarienes (visa diena valgo) o ryte jau nei valgyti nei gerti negalima.jokios klizmos nieks nestato ax.gif
o del skutimo tai pati nusidepiliuok,pjuvis gan zemai buna blush2.gif.
Atsakyti
Sakote jokios klizmos? Per pietus pavalgius, rytoj ryte perpjovus pilvą ir sujudinus žarnas...
Įdomu kokia tikimybė ant operacinio stalo liaudiškai tariant neapsikakoti, o tiksliau apsikakoti?..
Atsakyti
QUOTE(rennatta @ 2008 03 13, 18:22)
Sakote jokios klizmos? Per pietus pavalgius, rytoj ryte perpjovus pilvą ir sujudinus žarnas...
Įdomu kokia tikimybė ant operacinio stalo liaudiškai tariant neapsikakoti, o tiksliau apsikakoti?..

Giliai į žarnas nieks nelįs, be to apendiksas yra storosios žarnos pačioj pradžioj, išmatos pabaigoj. Žarnos per pusę nieks nepjauna, perriša apendiksą, ir nupjauna, likusį galiuką sukiša į žarnos spindį ir užsiuva. Ant opracinio stalo dar nieks neapsikakojo, neatsitiks ir tau taip mirksiukas.gif nepergyvenk. Pagaliau,prieš planinę operaciją paprastai klizmuoja. A kas čia baisaus? Visiškai nieko. Yra ir baisesnių procedūrų nei klizma. Aukščiau nosį, rennatta 4u.gif Viskas bus gerai.
Atsakyti
Gerai neprisimenu, bet man kazkodel atrodo, kad pries apendicito operacija ir man klizmos niekas nedare. Buvau isbuvus visa diena alkana, vakare operavo...
Atsakyti
Sakote giliai į žarnas nelįs... O mano vienam klasiokui prieš metus kai operavo apendicitą, apendiksą rado giliai po žarnomis, o tarp žarnų daug sąaugų, t. y. žarnos buvo priaugusios prie pilvo sienos, o pats apendiksas neįprastai labai ilgas irgi priaugęs prie žarnų. Tai jį vargšą kiek žinau operavo daugiau kaip valandą ir iš pilvo teko ištraukti nemažai žarnų, kol surado tą apendicitą.
Operuosiantis chirurgas man irgi kažką minėjo apie sąaugas...
Nelabai įsivaizduoju, kad galima būtų apsieiti neišvaliu ten...
Atsakyti
labai jau persiprasau taciau kaip zmogus jaudinasi del tokiu niekalu as niekaip nesuvokiu?
jaudintis reiktu del operacijos,kad butu sekminga,be komplikaciju ir panasiai
o ne kad plikai reikes ant operacinio stalo MIEGOTI,tuo momentu visiskai dzin su trauzais tu ar be,gyvenime biskeli rimtesniu dalyku yra...
gydytojui visiskai nerupes tai kas nesusije su apendicitu,tad maziau reiketu sukti makaule apie depiliacijas ir nuoguma operacijos metu... na ir kokios bedos del klizmos? na taip-nesinoretu ta proga sauti sampano nu bet nuejai-issikakojai (persiprasau uz zodi) ir viskas....
kaip suprantu autore nera buvusi pas ginekologe kuri ne tiek ten pas jus pamatys,o ka kalbeti apie gimdyma,a?
ai nepykit kad neislaikiau bet labai jau uzkliuvo man tie paistalai....
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 03 14, 11:34)
labai jau persiprasau taciau kaip zmogus jaudinasi del tokiu niekalu as niekaip nesuvokiu?
jaudintis reiktu del operacijos,kad butu sekminga,be komplikaciju ir panasiai
o ne kad plikai reikes ant operacinio stalo MIEGOTI,tuo momentu visiskai dzin su trauzais tu ar be,gyvenime biskeli rimtesniu dalyku yra...
gydytojui visiskai nerupes tai kas nesusije su apendicitu,tad maziau reiketu sukti makaule apie depiliacijas ir nuoguma operacijos metu... na ir kokios bedos del klizmos? na taip-nesinoretu ta proga sauti sampano nu bet nuejai-issikakojai (persiprasau uz zodi) ir viskas....
kaip suprantu autore nera buvusi pas ginekologe kuri ne tiek ten pas jus pamatys,o ka kalbeti apie gimdyma,a?
ai nepykit kad neislaikiau bet labai jau uzkliuvo man tie paistalai....

Matyt kiekvienam savo problemos pačios didžiausios bigsmile.gif . Būtent, kad man irgi keista, kad reikia dėl niekų galvą kvaršint.
Ir kas įdomiausia, kad gydytojui visiškai vienodai kas, kaip atrodo, kokio dyžio ir t.t., Į žmogaus kūną jie žiūri kaip į materiją, kuri serga ir kurią reikia suvarkyt. O kas tarp kojų, 100 jiems. biggrin.gif
Atsakyti
suprantu kad kiekvienam savos problemos didziausios
apie ka ir kalbu-kad ji turi didesniu bedu nei plika guleti ant operacinio stalo ar klizma
ji pati turi rimtesne priezasti del kurios reiktu sukti galva
na ne kiek priezasti o rupesti apie kuri reiktu mastyti-tai yra kaip organizmas priims narkoze,kaip seksis gydytojui operacija,kaip seksis po jos gyti....
na bet-ne mano reikalas ir linkiu tiesiog sekmes smile.gif
Atsakyti
O Dieve aš juk beveik nesijaudinu dėl būsimos operacijos ir klizmos, nesijaudinu ir dėl skutimosi prieš op., nors man tas skutimasis atrodo kiek keistas, nes kiek žinau Lietuvoje net ir prieš gimdymą dabar nieks didelio dėmesio į tą vietelę nekreipia...
Atsakyti
QUOTE(rennatta @ 2008 03 15, 19:42)
O Dieve aš juk beveik nesijaudinu dėl būsimos operacijos ir klizmos, nesijaudinu ir dėl skutimosi prieš op., nors man tas skutimasis atrodo kiek keistas, nes kiek žinau Lietuvoje net ir prieš gimdymą dabar nieks didelio dėmesio į tą vietelę nekreipia...

kaip nesirupinat del skutimo ir klizmos jei tas pastoviai linksniuojama?
gi niekas netrukdo zinant op data 'pasidietinti' o pries operacija nusidepiliuoti kaip iprastai bikini...na nebent to nedarot?.... mirksiukas.gif gi niekas nekalba apie braziliska depiliacija..tiesiog kad krumoksniai nezeltu iki bambos ir kirksnyse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 03 15, 20:49)
kaip nesirupinat del skutimo ir klizmos jei tas pastoviai linksniuojama?
gi niekas netrukdo zinant op data 'pasidietinti' o pries operacija nusidepiliuoti kaip iprastai bikini...na nebent to nedarot?....  mirksiukas.gif  gi niekas nekalba apie braziliska depiliacija..tiesiog kad krumoksniai nezeltu iki bambos ir kirksnyse  mirksiukas.gif

O "braziliska " tai cia kokia ? blush2.gif
Atsakyti