Laba,
Žinokit, skaitau
Irvingo Cirko sūnus, na nesiskaito, nors tu ką. Gal dėl to, kad prieš tai skaičiau tikrai įdomias knygas... Gal biški per daug paskutiniu metu skaitau.. Gal ten tikrai nesąmonė.. Na bet tik pasiimu skaityt, ir miegu. Dar biški paskaitysiu daugiau, nesinori taip iš karto mesti (šiaip knygų mėtyti neskubu).
QUOTE(Masako @ 2011 01 08, 18:05)
Na va, Dvasių namai man tai patiko. Aš gi irgi ten tokia visokių šeimyninių epų mėgėja. Tai vienintelė Allendes knyga, kurią teskaičiau. Bet man iš karto patiko, ten ir apie močiutę, ir apie motiną ir apie anūkę (jei nieko nemaišau). Na, gal netinkamas laikas...
QUOTE(caralaite @ 2011 01 07, 21:39)
Ar dažnai knygas po antrą kartą skaitot (klausiu visų kas norės atsakyti

)?
Aš skaitau.
Tą pačią Segalo Meilės istoriją du kart skaičiau. Paauglystėj ir dabar.
Šiaip skaitau net ne po du kartus, savo mėgstamus Simonaitytės Šimonis skaičiau kokis tris, Kamiu Marą irgi tris ar keturis. O dar Dina-žmogaus kūdikis mažiausiai porą kartų.
Tiesiog yra knygų, kurios prilimpa.
QUOTE(Donatukas @ 2011 01 08, 00:21)
Šiuo metu skaitau knygų apie Andželiką seriją.
Žinom, žinom tą Andželiką, visai neseniai nuo tos serijos dulkes šluosčiau.
Man tai ji be proto patiko, dabar irgi visai mielai paskaityčiau, ypač tas pagrindines knygas Andželika, Andželika ir karalius, Kelias į Versalį, Nesutramdomoji Andželika. Visi tie begaliniai tęsiniai man nebebuvo tokie įdomūs. Na bet kaip toks norimų skaityti knygų sąrašas, tai kaži, ar beskaitysiu.