Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(sphinx @ 2011 01 08, 20:27)
Na, kalbant apie knygų dovanojimą, gal kas nori šios? blush2.gif
user posted image

O kaip tau ji patiko?
Atsakyti
Na štai, pas mane liko šios, kurias galiu dovanoti 4u.gif
user posted image ir user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 08 sausio 2011 - 19:56
QUOTE(muminukas @ 2011 01 08, 19:09)
prisidedu prie tų, kurioms Angelai ir demonai labiau patiko už Da Vinčio kodą.

aš irgi prisidedu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Žinokit, skaitau Irvingo „Cirko sūnus“, na nesiskaito, nors tu ką. Gal dėl to, kad prieš tai skaičiau tikrai įdomias knygas... Gal biški per daug paskutiniu metu skaitau.. Gal ten tikrai nesąmonė.. Na bet tik pasiimu skaityt, ir miegu. Dar biški paskaitysiu daugiau, nesinori taip iš karto mesti (šiaip knygų mėtyti neskubu).

QUOTE(Masako @ 2011 01 08, 18:05)
bet kas keisciausia, kad ir man turetu patikti doh.gif  lotuliukas.gif  nes siaip gi as megstu tokio pobudzio g.gif
ar cia netinkamu laikotarpiu skaitau, ar ka doh.gif  biggrin.gif

Na va, Dvasių namai man tai patiko. Aš gi irgi ten tokia visokių šeimyninių epų mėgėja. Tai vienintelė Allendes knyga, kurią teskaičiau. Bet man iš karto patiko, ten ir apie močiutę, ir apie motiną ir apie anūkę (jei nieko nemaišau). Na, gal netinkamas laikas...

QUOTE(caralaite @ 2011 01 07, 21:39)
Ar dažnai knygas po antrą kartą skaitot (klausiu visų kas norės atsakyti smile.gif)?

Aš skaitau.
Tą pačią Segalo „Meilės istoriją“ du kart skaičiau. Paauglystėj ir dabar.
Šiaip skaitau net ne po du kartus, savo mėgstamus Simonaitytės „Šimonis“ skaičiau kokis tris, Kamiu „Marą“ irgi tris ar keturis. O dar Dina-žmogaus kūdikis mažiausiai porą kartų.
Tiesiog yra knygų, kurios prilimpa.

QUOTE(Donatukas @ 2011 01 08, 00:21)
Šiuo metu skaitau knygų apie Andželiką seriją.

Žinom, žinom tą Andželiką, visai neseniai nuo tos serijos dulkes šluosčiau.
Man tai ji be proto patiko, dabar irgi visai mielai paskaityčiau, ypač tas pagrindines knygas Andželika, Andželika ir karalius, Kelias į Versalį, Nesutramdomoji Andželika. Visi tie begaliniai tęsiniai man nebebuvo tokie įdomūs. Na bet kaip toks norimų skaityti knygų sąrašas, tai kaži, ar beskaitysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 08 sausio 2011 - 20:12

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 08, 17:26)
mirksiukas.gif  pioneer.gif
user posted image

QUOTE(daite @ 2011 01 08, 19:00)
Pirmą kartą randu tokį prisipažinimą SM.  biggrin.gif Tik primink man kitą susitikimą, kad atneščiau. smile.gif
biggrin.gif Su tuo priminimu gali būti sunku, nes mano atmintis tai doh.gif parūdyjus, taip lygtais Fati sakė apie savo atmintį biggrin.gif Tai va, ir mano tokia biggrin.gif
Atsakyti
As daug knygu skaiciusi po kelis kartus - dauguma Kingo, Remarko, Simonaitytes, Zilinskaites knygu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 sausio 2011 - 20:17
Kelis kartus esu skaičiusi Ričardo Raito "Ilgas sapnas",ypač pirmą kartą kai skaičiau,didelį įspūdį paliko...Dar "Matildą" išvis gal 10 kartų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 08, 21:20)
Kelis kartus esu skaičiusi Ričardo Raito "Ilgas sapnas",ypač pirmą kartą kai skaičiau,didelį įspūdį paliko...Dar "Matildą" išvis gal 10 kartų smile.gif

Matildos filmas thumbup.gif Jau gal 5 kartus,bet vis tiek ziuriu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 01 08, 19:40)
Sveikos, ką tik baigiau skaityti Marian Keyes "Ar ten kas nors yra?"  Truputį akis skauda, vakar vakare pradėjau, o šiandien baigiau - buvo verta thumbup.gif Norėjau paklausti ar kas skaitėte jos "Arbūzas" knygą? Ir kaip?  ax.gif

Susiradau anotaciją, rašausi į norimas, visai įdomi turi būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 20:27)
Matildos filmas  thumbup.gif Jau gal 5 kartus,bet vis tiek ziuriu. bigsmile.gif

Įdomu,apie kokią Matildą šnekam g.gif Yra toks vaikiškas filmas,berods,bet čia ne tas..
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 08, 21:31)
Įdomu,apie kokią Matildą šnekam g.gif Yra toks vaikiškas filmas,berods,bet čia  ne tas..

O siaube,sumaisiau doh.gif man patiko tas vaikiskas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 08, 19:14)
Ingėnai, o tu ar dovanojai kam knygą po mano dovanos tau?  g.gif

Taip, dovanojau Gegytei (ji pirma pagriebė) "Kas nuostabu ir išmintinga" smile.gif Gegytė, kiek žinau, pratęsdama grandinę, kažką dovanojo Only_.
Dorifore, kaip tu čia taip sugalvojai manimi suabejoti tongue.gif doh.gif blink.gif

QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 19:30)
Dovanojo  blush2.gif Kas nuostabu ir ismintinga.
[

drinks_cheers.gif
Atsakyti