Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(Finna @ 2011 01 10, 17:34)
Esama, todėl ir turiu laiko skaitymams smile.gif Aišku, ir darbinę literatūrą skaitau, nes kitaip neišeina, bet grožinė man žymiai mielesnė biggrin.gif Nuo mažens esu baisi knygų graužikė, todėl, kai buvo tas laikotarpis, kai nebuvo kada skaityti grožinę, man buvo rimtas išbandymas. Ir, kai buvo baigiamieji egzaminai, didžiausia svajonė buvo ne kaip juos geriau išlaikyti, o kaip greičiau paimti į rankas kokią normalią knygą, vien tik apie tai tegalvojau lotuliukas.gif

aišku ax.gif kažkada forume buvau su tavim susitikus vienam skyrely blush2.gif tai jau dirbi- šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Nerinha @ 2011 01 10, 17:52)
Stikliukas kazkada varciau "Virtuve slaptai" ir pasibaisejau, kaip jie ten dirba. Ogi pasirodo noredami pakerstauti prispjaudo i maista na ir aisku kitu gerybiu ten prirasyta  blink.gif

mano teta konditerė- tai tiek pripasakoja kaip tuos tortus daro blush2.gif labai retai kada kokį tortą perkam doh.gif ypač ,,įdomiai daro" tas rožytes, gėlytes lotuliukas.gif gyvenime niekam neleisčiau jų valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
Ingenai, aciu tau uz dideli darba, labai idomu 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 08, 10:04)
buvau net pamiršus, ot mano atmintis parūdyjus.  O pasirodo ši knyga su autorės autografu iš praeitos mugės
tik skaityk  vis tiek ne pirmą kartą nešu maišą knygų. Tame jau specialią kuprinę nusipirkau

bigsmile.gif ojej kokia garbinga knyga skaitysiu.

QUOTE(Masako @ 2011 01 08, 11:10)
butu idomu ka nos ir musulmoniskos tematikos,

o kokiu tu nori, kazkiek tokia tematika turiu ax.gif
QUOTE(Gegytė @ 2011 01 08, 11:40)
labas rytas smile.gif

gal kuri man Picoult ką nors gero paskolint nori? Dar jos nieko neskaičiau, o mielai pamėginčiau.

turiu
mano sesers globejas, nykstatntys pavidalai, desimtasis ratas, kuprotojo banginio dainos. Kuria atnest?

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 16:01)
]Dorota Terakowska "Lėliukė"[/b]. Kad jau pradėjom apie ją diskutuoti, nusprendžiau, kad atėjo laikas  ir jos skaitymui smile.gif

jeigu pardavinesi, tai as noreciau sitos blush2.gif

QUOTE(Moxe @ 2011 01 08, 18:40)
Sveikos, ką tik baigiau skaityti Marian Keyes "Ar ten kas nors yra?"  Truputį akis skauda, vakar vakare pradėjau, o šiandien baigiau - buvo verta thumbup.gif Norėjau paklausti ar kas skaitėte jos "Arbūzas" knygą? Ir kaip? 

skaiciau abi, bet man pirmoji zymiai geresne uz antraja g.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 08, 23:29)
Tiesa, Vessta prisiminiau, kad aš tau žadėjau 3 filmus, pastatytus pagal J.Ch.Grange knygas, įrašyti. Kadangi namie neradau DVDR, tai rašysiu senuoju būdu į CDR biggrin.gif

aciu 4u.gif as tau atnesiu kompaktu i meeta 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 09, 14:55)
Ateinu pasidalinti savo džiaugsmu ir čia  biggrin.gif Taigi, šių metų Knyginių oskarų apdovanojime (jie buvo dalinami kitoje knygių temoje) gavau du oskarus už:

'Knygų pirkimo maniakės titulas'
ir
'Knygų klubo metų naujokės'

O taip pat užėmiau antrąją vietą 'Knygų graužikių trejetuke'  

oi Fati kiek titulu bigsmile.gif saunuole... 4u.gif tu ju labai verta... 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 10, 18:00)
:lotuliukas Vesta ir aš juo sergam ir tu prisijungi į mūsų būrį  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vessta, noriu „Dešimtasis ratas“. nenoriu sesers globėjo, nes filmą mačiau, žinau, kad skiriasi, bet nenoriu. Ačiū. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 10 sausio 2011 - 18:41
QUOTE(Gegytė @ 2011 01 10, 18:39)
Vessta, noriu „Nykstantys pavidalai“. nenoriu sesers globėjo, nes filmą mačiau, žinau, kad skiriasi, bet nenoriu. Ačiū. ax.gif  ax.gif

ok, deduos krepselin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 10, 18:22)
Beje, ar knyga skiriasi nuo filmo "Popiežė Joana"? Ar yra režisieriaus interpretacijos, ar jau grynai pagal knygą?

skiriasi,knyga žymiai įdomesnė nei filmas
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 10, 18:36)
mano teta konditerė- tai tiek pripasakoja kaip tuos tortus daro blush2.gif labai retai kada kokį tortą perkam doh.gif ypač ,,įdomiai daro" tas rožytes, gėlytes lotuliukas.gif gyvenime niekam neleisčiau jų valgyti rolleyes.gif

Aš tai laikausi nuomonės, kad apie tokius dalykus geriau nežinot cool.gif Nežinai, ir ramiau miegasi. Jei viską žinotumėm, kas ir kaip, apskritai matyt valgyt nustotumėm doh.gif

QUOTE(Vessta @ 2011 01 10, 18:37)
jeigu pardavinesi, tai as noreciau sitos blush2.gif

Aha, pardavinėsiu drinks_cheers.gif Galbūt net dar iki myto spėčiau ją peskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 09, 23:11)
Perskaiciau Dvasiu namus, na, ka as galiu pasakyt. Jeigu kokiu jausmu ji man ir sukele, tai pykti ant to diedo Estebano Truebos. Iskart iskilo mintyse liaudies isminties perlai lotuliukas.gif  Kaip antai: ka pasesi, ta ir pjausi bei uz tevu nuodemes moka vaikai ir anukai.

Truputį keista, kad tau ji nepatiko. Gal per daug pietietiška? smile.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 12:39)
Isabel Allende "Eva Luna" wub.gif

Šita pas mane ilgai ir kantriai laukia savo eilės.

QUOTE(muminukas @ 2011 01 10, 15:29)
Aš kolekcionuoju įvarių kalbų vardų žodynus. beje, Portugalijoj negavau pirkti  blink.gif o per visą šalį važžiavome, visuose miestuose bent 1 knygyne buvau  doh.gif

Kaip įdomu, niekaip tokio dalyko nesugalvočiau.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 19:10)
Gustave Flaubert "Jausmų ugdymas". Ar kas skaitėt ją? Kokie atsiliepimai?

Skaičiau, man patiko. Tik mažai ką beatsimenu.

Nusipirkau šiandien Pascal Mercier "Naktinis traukinys į Lisaboną". Pirmiausia tai Gegytės įtaka, bet gali būti, kad ir taip būčiau ją pastebėjusi, nes stora, graži knyga, pagal aprašymą atrodo įdomi, o kaina visai nedidelė.

Užtat niekaip neapsisprendžiu dėl "Vaikantis vėją". Paklausiu dar kartą- ar yra skaičiusių?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 01 10, 19:11)
Užtat niekaip neapsisprendžiu dėl "Vaikantis vėją". Paklausiu dar kartą- ar yra skaičiusių?

Aš matau ją Pajautos 2010 m. suvestinėje tarp labiausiai patikusių knygų mirksiukas.gif
Atsakyti
Laabas.
Buvau bibliotekoje, parsitempiau:

L. Etxebarria „Meilė, smalsumas, prozakas ir abejonės“
D. Terakowska „Lėliukė“
B. Duteurtre „Mergaitė ir cigaretė“

„Lėliukę“ pradėjau darbe skaityt, nereali, sukrečianti knyga.

------------

sphinx, prisijungiu prie LIBIS, viskas ok, bet kur ten ta istorija nerandu g.gif
Ir ačiū už suknyga paaiškinimą, pamačiau lentynas blush2.gif pasidariau graužtukų lentyną biggrin.gif

Gegyte, sėkmės 4u.gif
Masako, sveik 4u.gif

Stikliuk, žmonės žmonės, viskas gerai, po pirmos dienos labai gerai esu nusiteikusi, tikiuosi ir kai pamokas vesiu, taip pat bus smile.gif

Man vaikystėj sakydavo, kad kai sergi, negalima Tv žiūrėt, bet knygas leisdavo skaityt laugh.gif

Beje, suknyga turiu 17 draugų, visi - iš forumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 sausio 2011 - 19:55
laba dar kartą biggrin.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 10, 18:28)
Beje, kažkaip prisiminiau, juk jau pasirodė knygynuose antra dalis "Bado žaidynės" (nepamenu kaip vadinas), "Pavojinga meilė"?  g.gif  Negi niekas neplanuoja skaityt? Net neužsiminėm temoj apie šią knygą  ax.gif

užsirezervavau ją bigsmile.gif esu trečia eilėje, o kadangi knygos dvi, tai gal ir visai greitai ir sulauksiu (priklausomai, kiek laikys)

ai, prisiminiau lotuliukas.gif buvau šiandien bibliotekoj. ateina moteris su knygų sąrašu. o ten tokios knygos kaip virpėjimas, bado žaidynės, sielonešė- sako man šitų reik lotuliukas.gif aš net nusijuokiau sau tyliai. kai bibliotekininkė jai pasakė, kad prie virpėjimo septyni eilėj, prie kitų- panašiai, tai ta tik išsižiojo lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 19:10)
Tiesa, nustebau, kad "Bado žaidynių" reitingas pas mūsų knyges (metų suvestinėje)  tikrai mažas. Tarp dukart paminėtų kaip geriausių 2010m. perskaitytų knygų jos nematau. Nebent kokį vienąkart ji paminėta, ne daugiau g.gif

kaip jau rašė, ši knyga tokia grynai vienkartinė- perskaitai, wow, bet pamiršti po dienos kitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 10, 20:42)
L. Etxebarria „Meilė, smalsumas, prozakas ir abejonės“
D. Terakowska „Lėliukė“
B. Duteurtre „Mergaitė ir cigaretė“

Pirmos labai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 19:04)
Aha, pardavinėsiu drinks_cheers.gif  Galbūt net dar iki myto spėčiau ją peskaityti g.gif

tai as jau tada imu 4u.gif
Atsakyti