Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(*IsaDora* @ 2011 01 10, 23:30)

Vakar iki pusiaunakčio skaičiau ir pabaigiau Imperatorę Orchidėją  thumbup.gif dedu didelį pliusą šiai knygai. Įdomi istorija apie tai, kaip paprasta mergaitė, siekdama išvengti skurdo ir vedybų su silpnapročiu pusbroliu, nusprendžia dalyvauti konkurse į Imeratoriaus žmonos vietą. Sėkmė jai nusišypso, kaip ir dar šešioms tokioms pat mergaitėms. Deja, pasirodo, kad gyvenimas imperatoriaus rūmuose nėra toks paprastas kaip atrodo. Intrigos, kova dėl valdžios, begalė keistų ir varginančių tradicijų, kai kurios nelabai suvokiamos, tačiau darančios kinų kultūrą išskirtine. Tikrai rekomenduoju dar neskaičiusioms.  rolleyes.gif

Turiu ja smile.gif Dziugina kiekvienas puikus atsiliepimas apie "Imperatore Orchideja" wub.gif Nors jau pirkdama zinojau, kad idomi.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 10, 19:42)
sphinx, prisijungiu prie LIBIS, viskas ok, bet kur ten ta istorija nerandu  g.gif
Ir ačiū už suknyga paaiškinimą, pamačiau lentynas  blush2.gif  pasidariau graužtukų lentyną  biggrin.gif

Šaunuolė thumbup.gif Nėra už ką, gi nesunku mirksiukas.gif O jei nori pažiūrėti anksčiau imtas knygas, "paieška pagal laikotarpį" (viršuj) nusistatyk kokią vėlesnę data, kad ir nuo 2000 metų iki dabar 4u.gif

Tiesa, sveikinu visas įsigijusias ir pasiskolinusias geras knygas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 10 sausio 2011 - 22:41
QUOTE(sphinx @ 2011 01 10, 23:39)
O jei nori pažiūrėti anksčiau imtas knygas, "paieška pagal laikotarpį" (viršuj) nusistatyk kokią vėlesnę data, kad ir nuo 2000 metų iki dabar 4u.gif

Pabandžiau ir aš pasižiūrėti, bet man neleidžia pasirinkti metų, tik 2011 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 10, 22:28)
O aš metus pradėjau šituo pirkiniu bigsmile.gif  wub.gif Tikiuos daug malonumo is jos wub.gif
user posted image

Metus pradėjai puikiu pirkiniu thumbup.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 01 10, 22:34)
Turiu ja smile.gif  Dziugina kiekvienas puikus atsiliepimas apie "Imperatore Orchideja" wub.gif Nors jau pirkdama zinojau, kad idomi.

O tai nori pasakyti, jos dar neskaitei ?
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2011 01 10, 22:46)
Pabandžiau ir aš pasižiūrėti, bet man neleidžia pasirinkti metų, tik 2011  blush2.gif

Reikia spausti ant kalendoriuko, tada pasirinkti metus (pvz., 2000 biggrin.gif ) ir spausti kokią nors dieną, nes kitap nerodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 01 10, 23:39)
Šaunuolė thumbup.gif Nėra už ką, gi nesunku mirksiukas.gif  O jei nori pažiūrėti anksčiau imtas knygas, "paieška pagal laikotarpį" (viršuj) nusistatyk kokią vėlesnę data, kad ir nuo 2000 metų iki dabar 4u.gif

4u.gif

Permetu akim dominančias temas ir lekiu į lovą su savo „Lėliuke“ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 23:52)
O tai nori pasakyti, jos dar neskaitei ?

Tai matai, tebestovi grazuole lentynoj blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 10, 22:55)
Tai matai, tebestovi grazuole lentynoj blush2.gif  blush2.gif

Taupai, ane biggrin.gif mirksiukas.gif
Na ir aš einu užbaiginėti Prancūziško romano biggrin.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Ingenai, nebepamenu tu pirkai knyga "Jums mazi ir dideli"? Pavartykit rimtai su dukryte ir parasyk kaip ji mirksiukas.gif Mane irgi domina ji.
Atsakyti
Keliauju ir aš skaityt toliau. Saldžių sapnų visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 23:58)
Taupai, ane biggrin.gif  mirksiukas.gif

Taip biggrin.gif Pliusus tik dedu jai kasdien, kai kas isgiria biggrin.gif
Atsakyti
Miegat? rolleyes.gif labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti