As galvoju, sveikinausi siand ar ne
gal kas zinot, kaip vadinsis Cekuolio nauja knyga?
niekur nerandu

Sveikos
per dvi dienas "suvalgiau" Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių".Tikrai labai gera knyga.Liūdna ir dramatiška istorija..et gaila kad baigiau.Jei užtinku ką gero,skaitau ištisai,aišku jei galimybės leidžia.Taigi labai rekomenduoju.
P.s autoriaus kita puiku knyga:"Bėgantis paskui aitvarą".
Bet "Tūkstantis saulių skaisčių"man gal labiau labiau..

P.s autoriaus kita puiku knyga:"Bėgantis paskui aitvarą".
Bet "Tūkstantis saulių skaisčių"man gal labiau labiau..
QUOTE(Vessta @ 2011 01 10, 17:37)

oi Fati kiek titulu

:suti
Aš praeitą mugę buvau labai 'nagla' ir pakišau autorei pasirašyti net dvi knygas

Labai dėkui

QUOTE(katilina @ 2011 01 10, 18:11)
Užtat niekaip neapsisprendžiu dėl "Vaikantis vėją". Paklausiu dar kartą- ar yra skaičiusių?
Aš tai galvojau labai trumpai, nes teko girdėti labai daug gerų atsiliepimų

QUOTE(laTulipe @ 2011 01 10, 20:43)
ai, prisiminiau
buvau šiandien bibliotekoj. ateina moteris su knygų sąrašu. o ten tokios knygos kaip virpėjimas, bado žaidynės, sielonešė- sako man šitų reik
aš net nusijuokiau sau tyliai. kai bibliotekininkė jai pasakė, kad prie virpėjimo septyni eilėj, prie kitų- panašiai, tai ta tik išsižiojo
kaip jau rašė, ši knyga tokia grynai vienkartinė- perskaitai, wow, bet pamiršti po dienos kitos

kaip jau rašė, ši knyga tokia grynai vienkartinė- perskaitai, wow, bet pamiršti po dienos kitos

Buvau ir aš šiandien bibliotekoj tai buvo ir sielonešė ir laukimas ir storas sąsiuvinys,bet nė vienos neimiau.

QUOTE(amber123 @ 2011 01 10, 21:05)
As galvoju, sveikinausi siand ar ne
gal kas zinot, kaip vadinsis Cekuolio nauja knyga?
niekur nerandu 

Niekur ir nerašo aš balsas.lt skaičiau,bet pavadinimo nerašė.

Aš suknyga.lt turiu 21 draugą, visos iš šitos temos

Baltų lankų išpardavime ačiū die neradau tokių knygų, kurių REIKIA REIKIA ČIA IR DABAR BISTRIAI

Gal kas turi atsiliepimu apie knyga Tuk Tuk Indja? Knieti isigyti, kazi ar verta?
QUOTE(adžani @ 2011 01 10, 21:39)
Niekur ir nerašo aš balsas.lt skaičiau,bet pavadinimo nerašė.
Tik rašė,kad vasarį išeis trečioji jo knyga.

Tu matai kokie paslaptingi

Labas vakaras,
Kol viską perskaičiauką prirašėt ir miegoti reiks ruoštis.
NUOSTABUS DARBAS !!!! Šaunuolė!
Pakviesiu ir aš.
Ačiū už atsiliepimą, skolinsiuos.
Berods šiandien mačiau šią BLK prie išparduodamų.
Beje, BLK dar varčiau ir jūsų minėtąjį albumą "Contact.Prisilietimas", tai nuotraukos daugiausiai portretinės iš visų pasaulio kampelių, aprašymų po jomis minimum, o kaina tai ohoho.
Buvau ir bibliotekoje, parsinešiau:
Maugham "Anuomet ir dabar",
Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai"
ir "Kabulo kregždės"
Kol viską perskaičiauką prirašėt ir miegoti reiks ruoštis.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 09, 23:53)
Ir visgi nebeiškenčiau ir pabaigiau savo pradėtą darbą iki galo

NUOSTABUS DARBAS !!!! Šaunuolė!

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 08:05)
Prisiregistravau suknyga.lt pagaliau

Pakviesiu ir aš.

QUOTE(linamog @ 2011 01 10, 09:21)
Laba diena, ateinu su Tess Gerritsen "Pameistrys"
Ačiū už atsiliepimą, skolinsiuos.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 10, 09:28)
Mario Vargas Llosa 'Tetulė Chulija ir rašeiva'
Berods šiandien mačiau šią BLK prie išparduodamų.

Beje, BLK dar varčiau ir jūsų minėtąjį albumą "Contact.Prisilietimas", tai nuotraukos daugiausiai portretinės iš visų pasaulio kampelių, aprašymų po jomis minimum, o kaina tai ohoho.

Buvau ir bibliotekoje, parsinešiau:
Maugham "Anuomet ir dabar",
Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai"
ir "Kabulo kregždės"
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 00:53)
Taigi trampapapapam, skelbiama bendra mūsų temos narių 2010m. perkaitytų knygų ( ir labiausiai patikusių, ir labiausiai nuvylusių) metinė suvestinė.

O aš metus pradėjau šituo pirkiniu

Labas vakaras
Apsilankiau šiandien bibliotekoje ir štai ką parsinešiau
M.Ivasaki. Geišos gyvenimas
M.Stiefvater.Virpėjimas
R.Gary.Moters šviesa
E.Kostova.Istorikė
Tiesą sakant Virpėjimo galėjau ir neimt. Perskaičiau 100 psl., bet visiškai nekabina manęs, skaitau tik kad skaityt. Gal paskui bus įdomiau. Arba aš jau per sena visom tom meilėm seilėm.
Vakar iki pusiaunakčio skaičiau ir pabaigiau Imperatorę Orchidėją
dedu didelį pliusą šiai knygai. Įdomi istorija apie tai, kaip paprasta mergaitė, siekdama išvengti skurdo ir vedybų su silpnapročiu pusbroliu, nusprendžia dalyvauti konkurse į Imeratoriaus žmonos vietą. Sėkmė jai nusišypso, kaip ir dar šešioms tokioms pat mergaitėms. Deja, pasirodo, kad gyvenimas imperatoriaus rūmuose nėra toks paprastas kaip atrodo. Intrigos, kova dėl valdžios, begalė keistų ir varginančių tradicijų, kai kurios nelabai suvokiamos, tačiau darančios kinų kultūrą išskirtine. Tikrai rekomenduoju dar neskaičiusioms.

M.Ivasaki. Geišos gyvenimas
M.Stiefvater.Virpėjimas
R.Gary.Moters šviesa
E.Kostova.Istorikė
Tiesą sakant Virpėjimo galėjau ir neimt. Perskaičiau 100 psl., bet visiškai nekabina manęs, skaitau tik kad skaityt. Gal paskui bus įdomiau. Arba aš jau per sena visom tom meilėm seilėm.

Vakar iki pusiaunakčio skaičiau ir pabaigiau Imperatorę Orchidėją