Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

O gal dar „Mergaitė su devyniais perukais“ kas iš vilniečių per meet'ą turit paskolint? blush2.gif niekaip nepagaunu bibliotekoje..
Atsakyti
As galvoju, sveikinausi siand ar ne g.gif biggrin.gif gal kas zinot, kaip vadinsis Cekuolio nauja knyga? bigsmile.gif niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif per dvi dienas "suvalgiau" Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių".Tikrai labai gera knyga.Liūdna ir dramatiška istorija..et gaila kad baigiau.Jei užtinku ką gero,skaitau ištisai,aišku jei galimybės leidžia.Taigi labai rekomenduoju.
P.s autoriaus kita puiku knyga:"Bėgantis paskui aitvarą".
Bet "Tūkstantis saulių skaisčių"man gal labiau labiau..
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 01 10, 17:37)

bigsmile.gif ojej kokia garbinga knyga skaitysiu.

oi Fati kiek titulu bigsmile.gif saunuole... 4u.gif tu ju labai verta... 4u.gif
:suti

Aš praeitą mugę buvau labai 'nagla' ir pakišau autorei pasirašyti net dvi knygas ax.gif Taigi, 'Gėda' ir 'Dingusi' - abi su autografais ir palinkėjimais ax.gif

Labai dėkui blush2.gif

QUOTE(katilina @ 2011 01 10, 18:11)
Užtat niekaip neapsisprendžiu dėl "Vaikantis vėją". Paklausiu dar kartą- ar yra skaičiusių?

Aš tai galvojau labai trumpai, nes teko girdėti labai daug gerų atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 10, 20:43)
ai, prisiminiau  lotuliukas.gif buvau šiandien bibliotekoj. ateina moteris su knygų sąrašu. o ten tokios knygos kaip virpėjimas, bado žaidynės, sielonešė- sako man šitų reik  lotuliukas.gif aš net nusijuokiau sau tyliai. kai bibliotekininkė jai pasakė, kad prie virpėjimo septyni eilėj, prie kitų- panašiai, tai ta tik išsižiojo  lotuliukas.gif
kaip jau rašė, ši knyga tokia grynai vienkartinė- perskaitai, wow, bet pamiršti po dienos kitos  ax.gif

Buvau ir aš šiandien bibliotekoj tai buvo ir sielonešė ir laukimas ir storas sąsiuvinys,bet nė vienos neimiau. blush2.gif
QUOTE(amber123 @ 2011 01 10, 21:05)
As galvoju, sveikinausi siand ar ne g.gif  biggrin.gif gal kas zinot, kaip vadinsis Cekuolio nauja knyga?  bigsmile.gif niekur nerandu doh.gif

Niekur ir nerašo aš balsas.lt skaičiau,bet pavadinimo nerašė. schmoll.gif Tik rašė,kad vasarį išeis trečioji jo knyga.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 01 10, 20:00)
tai as jau tada imu  4u.gif

OK drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aš suknyga.lt turiu 21 draugą, visos iš šitos temos biggrin.gif pilnai užtenka biggrin.gif

Baltų lankų išpardavime ačiū die neradau tokių knygų, kurių REIKIA REIKIA ČIA IR DABAR BISTRIAI biggrin.gif Yra kelios, kurias gal pirkčiau tik todėl, kad jos su nuolaida, bet įtariu šį kartą nieko nepirksiu biggrin.gif Valio man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 10 sausio 2011 - 21:10
Gal kas turi atsiliepimu apie knyga Tuk Tuk Indja? Knieti isigyti, kazi ar verta?
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 10, 21:39)
Niekur ir nerašo aš balsas.lt skaičiau,bet pavadinimo nerašė.  schmoll.gif Tik rašė,kad vasarį išeis trečioji jo knyga.

Tu matai kokie paslaptingi biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kol viską perskaičiauką prirašėt ir miegoti reiks ruoštis. doh.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 09, 23:53)
Ir visgi nebeiškenčiau ir  pabaigiau savo pradėtą darbą iki galo smile.gif

NUOSTABUS DARBAS !!!! Šaunuolė! thumbup.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 10, 08:05)
Prisiregistravau suknyga.lt pagaliau biggrin.gif

Pakviesiu ir aš. mirksiukas.gif

QUOTE(linamog @ 2011 01 10, 09:21)
Laba diena, ateinu su Tess Gerritsen "Pameistrys"

Ačiū už atsiliepimą, skolinsiuos. mirksiukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 10, 09:28)
Mario Vargas Llosa 'Tetulė Chulija ir rašeiva'

Berods šiandien mačiau šią BLK prie išparduodamų. mirksiukas.gif

Beje, BLK dar varčiau ir jūsų minėtąjį albumą "Contact.Prisilietimas", tai nuotraukos daugiausiai portretinės iš visų pasaulio kampelių, aprašymų po jomis minimum, o kaina tai ohoho. doh.gif

Buvau ir bibliotekoje, parsinešiau:
Maugham "Anuomet ir dabar",
Coetzee "Maiklo K gyvenimas ir laikai"
ir "Kabulo kregždės"
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 00:53)

Taigi trampapapapam, skelbiama bendra  mūsų temos narių  2010m. perkaitytų knygų ( ir labiausiai patikusių, ir labiausiai nuvylusių)  metinė suvestinė.

thumbup.gif Puiki suvestine. Ačiū už triūsą 4u.gif

O aš metus pradėjau šituo pirkiniu bigsmile.gif wub.gif Tikiuos daug malonumo is jos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Apsilankiau šiandien bibliotekoje ir štai ką parsinešiau biggrin.gif

M.Ivasaki. Geišos gyvenimas
M.Stiefvater.Virpėjimas
R.Gary.Moters šviesa
E.Kostova.Istorikė

Tiesą sakant Virpėjimo galėjau ir neimt. Perskaičiau 100 psl., bet visiškai nekabina manęs, skaitau tik kad skaityt. Gal paskui bus įdomiau. Arba aš jau per sena visom tom meilėm seilėm. biggrin.gif

Vakar iki pusiaunakčio skaičiau ir pabaigiau Imperatorę Orchidėją thumbup.gif dedu didelį pliusą šiai knygai. Įdomi istorija apie tai, kaip paprasta mergaitė, siekdama išvengti skurdo ir vedybų su silpnapročiu pusbroliu, nusprendžia dalyvauti konkurse į Imeratoriaus žmonos vietą. Sėkmė jai nusišypso, kaip ir dar šešioms tokioms pat mergaitėms. Deja, pasirodo, kad gyvenimas imperatoriaus rūmuose nėra toks paprastas kaip atrodo. Intrigos, kova dėl valdžios, begalė keistų ir varginančių tradicijų, kai kurios nelabai suvokiamos, tačiau darančios kinų kultūrą išskirtine. Tikrai rekomenduoju dar neskaičiusioms. rolleyes.gif
Atsakyti