Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 06:42)
Miegat?  rolleyes.gif  labas rytas  bigsmile.gif

Labas rytas,
tikrai jau nemiegam, nors su mielu noru dar pasnudūriuočiau. Mano vaikui pasikeitė mėnulio fazė, prieš kelias dienas keldavosi 9-10 val, dabar jau nuo 6 val ant kojų doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, as vis dar su "Prancuziska siuita", man ji labai patinka mirksiukas.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 10, 19:00)
:lotuliukas Vesta ir aš juo sergam ir tu prisijungi į mūsų būrį  lotuliukas.gif

ir as uzsikreciau lotuliukas.gif . Turiu jau "Akmenu sinodas" thumbup.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 10, 19:36)
mano teta konditerė- tai tiek pripasakoja kaip tuos tortus daro blush2.gif labai retai kada kokį tortą perkam doh.gif ypač ,,įdomiai daro" tas rožytes, gėlytes lotuliukas.gif gyvenime niekam neleisčiau jų valgyti rolleyes.gif

brrrrr kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu lotuliukas.gif . Geriau nepasakok, o tai visai pakraupsime blink.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 01 11, 00:00)
Ingenai, nebepamenu tu pirkai knyga "Jums mazi ir dideli"? Pavartykit rimtai su dukryte ir parasyk kaip ji  mirksiukas.gif Mane irgi domina ji.

Brukstelsiu ir as apie sia nuostabia knygute. Mes jau vartome ir skaitome ja nuo kaledu, bet turiu pripazinti, jog knygele tikrai verta demesio, nes joje sudeta visa vaikyste sokiai.gif . begale ivairiausiu eilerastuku: J.Degutytes, A.Matucio, J.Marcinkeviciaus puiki klasiku puokste, nors aisku yra ir nauju autoriu. Daug girdetu ir matytu is pavieniu vaiku poezijos knygeliu. Ivairios lietuviu pasakos, bei sakmes, linksmi nutikimai ir skoninga iliustarcija mirksiukas.gif .Knygele isskirta i dvi dalis: "skaitiniai mazesniems vaikams" ir "skaitiniai didesniems vaikams". Turinukas/ mamyte brangiausia-mes darzelyje maziausi-visus gyvulelius sunku apsakyti-teviskele tu grazi/ (didesniems)-cia musu namai-nuskambejo sodai obuoliais-saltos pusnys kloja taka-skamba skamba vyturys-vasaros daina ir t.t., kaip matyti knyga atspindi ir metu laikus. Jau anksciau esu minejusi, jog ji kazkuo panasi i seno leidimo "Jums mazieji" knygele (pvz. yra suknyga.lt) . Mums ji patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 11, 09:08)
Labas rytas,
tikrai jau nemiegam, nors su mielu noru dar pasnudūriuočiau. Mano vaikui pasikeitė mėnulio fazė, prieš kelias dienas keldavosi 9-10 val, dabar jau nuo 6 val ant kojų  doh.gif

as irgi nuo 6h. linksminuosi su mazaja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vargšės biggrin.gif ką tie vaikai galvoja taip anksti keltis rolleyes.gif
Aš išbėgu į mokyklą, stebėsiu pamokas kelias 10tokų laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 01 10, 23:00)
Ingenai, nebepamenu tu pirkai knyga "Jums mazi ir dideli"? Pavartykit rimtai su dukryte ir parasyk kaip ji  mirksiukas.gif Mane irgi domina ji.

Tik vakar ją nusipirkau, tai tik trumpai perverčiau, dar neskaitė jos maniškė (nes turėjo kitų reikalų, mokėsi eilėraštį mintinai). Galiu pasakyti, man ta knyga išties patiko, labai verta dėmesio atrodo thumbup.gif Na 45-47 Lt mokėti gal ir nepigu g.gif , siūlyčiau ją pirkti per maximines ar RIMI procentines knygų nuolaidas. Nors, iš kitos pusės, teksto joje išties daug, gal ir tų 45 Lt ji verta g.gif Pati ją pirkau iš SM už 30 Lt (naują). Net MB pervertęs ją reziumavo, kad gera knyga biggrin.gif

Beje, tos knygos viršelis apgaulingai atrodo pernelyg vaikiškas, netgi lėliukiškas (kol jos nebuvau varčiusi, įsivaizdavau, kad ji visai mažiukams - trimečiams/keturmečiams). O kai pavarčiau, nuomonę pakeičiau. Aišku, ir mažesniems gali mama iš jos skaityti. O va tokiems kaip maniškė tai ta knyga puikiai tiks lavinti skaitymo įgūdžiams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 sausio 2011 - 09:42
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 10, 18:22)
Beje, ar knyga skiriasi nuo filmo "Popiežė Joana"? Ar yra režisieriaus interpretacijos, ar jau grynai pagal knygą?

Pusė filmo beveik visiškai pagal knygą,net dialogai tokie patys,o į pabaigą jau interpretacijos prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 11 sausio 2011 - 12:00
Sveikos,matėt sudeginta gyva uz 10 lt pardave? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 11, 13:48)
Sveikos,matėt sudeginta gyva uz 10 lt pardave?  blink.gif

blink.gif Nemaciau. Is SM?
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 11, 10:42)
Tik vakar ją nusipirkau, tai  tik trumpai perverčiau, dar neskaitė jos maniškė (nes turėjo kitų reikalų, mokėsi eilėraštį mintinai). Galiu pasakyti, man ta knyga  išties patiko, labai verta dėmesio atrodo thumbup.gif  Na  45-47 Lt mokėti gal ir nepigu g.gif , siūlyčiau ją pirkti per maximines ar RIMI procentines knygų nuolaidas. Nors, iš kitos pusės,  teksto joje išties daug, gal ir tų 45 Lt ji verta g.gif  Pati ją pirkau iš SM už 30 Lt (naują). Net MB pervertęs ją reziumavo, kad gera knyga biggrin.gif

Beje, tos knygos viršelis apgaulingai atrodo pernelyg vaikiškas, netgi lėliukiškas (kol jos nebuvau varčiusi, įsivaizdavau, kad ji visai mažiukams - trimečiams/keturmečiams). O kai pavarčiau, nuomonę pakeičiau. Aišku, ir mažesniems gali mama iš jos skaityti. O va tokiems kaip maniškė tai ta knyga puikiai tiks lavinti skaitymo įgūdžiams thumbup.gif

Nerinha, Ingenai, labai fainai apraset knygute 4u.gif wub.gif
Del virselio tai tikrai, toks svelnutis atrodo, mazuliukams smile.gif As irgi galvojau, kad ji i trimecius mazdaug orentuota smile.gif
Papildyta:
As vakar pasiemiau pavartyt 'Tuk tuk Indija", na thumbup.gif nepajunti kaip kelis puslapius perskaitai prie sudominusios nuotraukos. Jau pirma knyga faina, o sita dar geresne, Martyno rasymo stilius man labai prie sirdies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 11, 14:11)
blink.gif Nemaciau. Is SM?

Taip. blink.gif
Atsakyti
Laba.
įdomu, ką galėtų reikšti, kai libyje rašoma, kad dokumentas tvarkomas g.gif prieš kurį laiką užsisakiau vieną knygą, tai vieną kartą, kitą nuėjau pažiūrėti, ar ji juda iš vieno žmogaus kitam- tai vis parašyta, kad tvarkomas blink.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar darbe buvo pakankamai ramu, tai gerai, kad sugalvojau knygą įsidėti, paskaičiau ax.gif Nes kažkodėl dažniausiai būna kiaulystės dėsnis- jei įsidedu knygą, tai darbo būna bele kiek, nėra kada prisėst, jei nepasiimu- tada tenka nuobodžiaut ir gailėtis, kad nepasiėmiau biggrin.gif
Noriu į naują temą ateit su nauja knyga cool.gif O kai visos tokios plepios, nauja tema visai čia pat tongue.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 01 10, 18:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nu rimtai. kaip kramtūškė - sukramtai bet išspjauni... doh.gif

Bet tada labai skani kramtūškė laugh.gif
Jei kas norėtų "Bado žaidynių" (ar šiaip kokios kitos knygos), galėčiau paskolinti, kai tik draugė grąžins. Nes žiūriu vilnietės tai aktyviai tariasi knygom mainytis ir mytus organizuoja biggrin.gif
Ar čia yra kauniečių? smile.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 10, 18:36)
aišku ax.gif kažkada forume buvau su tavim susitikus vienam skyrely blush2.gif

Tikrai? Nepamenu blush2.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 10, 19:04)
Aš tai laikausi nuomonės, kad apie tokius dalykus geriau nežinot cool.gif  Nežinai, ir ramiau miegasi. Jei viską žinotumėm, kas ir kaip, apskritai matyt valgyt nustotumėm  doh.gif

drinks_cheers.gif
Ir valgyt, ir kvėpuot, ir išvis gyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 11, 16:06)
Laba.
įdomu, ką galėtų reikšti, kai libyje rašoma, kad dokumentas tvarkomas  g.gif prieš kurį laiką užsisakiau vieną knygą, tai vieną kartą, kitą nuėjau pažiūrėti, ar ji juda iš vieno žmogaus kitam- tai vis parašyta, kad tvarkomas  blink.gif  doh.gif

matyt reiškia, kad bibliotekininkės skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 11, 15:40)

Perziurejau atidziai, bet neradau, kad ja kas butu pardavinejes. Kur radai? g.gif
Atsakyti