Labas rytas, as vis dar su "Prancuziska siuita", man ji labai patinka
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 10, 19:00)
:lotuliukas Vesta ir aš juo sergam ir tu prisijungi į mūsų būrį
ir as uzsikreciau

. Turiu jau "Akmenu sinodas"
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 10, 19:36)
mano teta konditerė- tai tiek pripasakoja kaip tuos tortus daro
labai retai kada kokį tortą perkam
ypač ,,įdomiai daro" tas rožytes, gėlytes
gyvenime niekam neleisčiau jų valgyti
brrrrr kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu
. Geriau nepasakok, o tai visai pakraupsime
QUOTE(Papugele @ 2011 01 11, 00:00)
Ingenai, nebepamenu tu pirkai knyga
"Jums mazi ir dideli"? Pavartykit rimtai su dukryte ir parasyk kaip ji

Mane irgi domina ji.
Brukstelsiu ir as apie sia nuostabia knygute. Mes jau vartome ir skaitome ja nuo kaledu, bet turiu pripazinti, jog knygele tikrai verta demesio, nes joje sudeta visa vaikyste

. begale ivairiausiu eilerastuku: J.Degutytes, A.Matucio, J.Marcinkeviciaus puiki klasiku puokste, nors aisku yra ir nauju autoriu. Daug girdetu ir matytu is pavieniu vaiku poezijos knygeliu. Ivairios lietuviu pasakos, bei sakmes, linksmi nutikimai ir skoninga iliustarcija

.Knygele isskirta i dvi dalis: "skaitiniai mazesniems vaikams" ir "skaitiniai didesniems vaikams". Turinukas/ mamyte brangiausia-mes darzelyje maziausi-visus gyvulelius sunku apsakyti-teviskele tu grazi/ (didesniems)-cia musu namai-nuskambejo sodai obuoliais-saltos pusnys kloja taka-skamba skamba vyturys-vasaros daina ir t.t., kaip matyti knyga atspindi ir metu laikus. Jau anksciau esu minejusi, jog ji kazkuo panasi i seno leidimo "Jums mazieji" knygele (pvz. yra suknyga.lt) . Mums ji patinka
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 11, 09:08)
Labas rytas,
tikrai jau nemiegam, nors su mielu noru dar pasnudūriuočiau. Mano vaikui pasikeitė mėnulio fazė, prieš kelias dienas keldavosi 9-10 val, dabar jau nuo 6 val ant kojų
as irgi nuo 6h. linksminuosi su mazaja