Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

O mes kartu gyvenom net 6 metus, o dabar liepos 10 nutarėm susituokti. Kažkaip keista, šitiek metų gyvenom ir ką mes anxčiau veikėm? mellow.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 16, 07:23)
O mes kartu gyvenom net 6 metus, o dabar liepos 10 nutarėm susituokti. Kažkaip keista, šitiek metų gyvenom ir ką mes anxčiau veikėm? mellow.gif

na ir labai gerai. o ko cia skubeti? ir dar jei vaikelis nebuvo planuojamas per tuos seserius metus... manau jokio skirtumo tada gyventi santuokoje ar susimetus wink.gif
Atsakyti
Šiandien atsisukus atgal paprasčiausiai pagalvojau, kad nereikėjo tiek daug laukti
Bet jo mamos laidotuvės sujaukė viską, o paskui taip ir gyvenom kaip išsižioję rolleyes.gif
Atsakyti
Sveilutes smile.gif As tai nemanau,kad vestuves ka nors keicia,arba ko nors nekeicia(skirtumas buna tik tada ar gyveni kartu draugaudamas,ar ne).Mes su vyru kartu gyvename beveik 8 metus,musu dukrytei 6,o susituoke mes esame 2 metus.Ir niekas nepasikeite,kai mes susituokeme tongue.gif ups sory...vienas dalykas pasikeite,mano pavarde biggrin.gif .Tai va wink.gif
Atsakyti
Na taip, tu teisi. Tik pavardė pasikeitė....... heart.gif
Atsakyti
Hmm, visos kažkaip pesimistiškai apie gyvenimą po vestuvių kalbat sad.gif tikrai nemanau kad tik pavardė pasikeis rolleyes.gif mes po vestuvių imsim paskolą būstui, nes dabar nuomojam butą ir .... planuosim lialių 2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Rrina @ 2004 06 16, 12:02)
Hmm, visos kažkaip pesimistiškai apie gyvenimą po vestuvių kalbat  sad.gif tikrai nemanau kad tik pavardė pasikeis  rolleyes.gif mes po vestuvių imsim paskolą būstui, nes dabar nuomojam butą ir .... planuosim lialių  2.gif  tongue.gif

Ne ne,tu gal netaip supratai. rolleyes.gif Tikrai nepesimistiskai kalbu wink.gif O kas del leliaus 2.gif tai koks skirtumas,ar susituoke esate arne,jis vis tiek pilnoje seimoje gimsta,o vat del paskolos tu esi teisi,va del to mes ir susituokeme dar anksciau negu planavome(nors ir turejome savo buta)
Atsakyti
QUOTE (j.gabija @ 2004 06 16, 10:06)
Ne ne,tu gal netaip supratai. rolleyes.gif Tikrai nepesimistiskai kalbu wink.gif O kas del leliaus 2.gif tai koks skirtumas,ar susituoke esate arne,jis vis tiek pilnoje seimoje gimsta,o vat del paskolos tu esi teisi,va del to mes ir susituokeme dar anksciau negu planavome(nors ir turejome savo buta)

O aš tai atvirkščiai manyčiau - 2.gif turėtų gimti oficialioj šeimoj, o norint paskolą gauti visai nebūtina tuoktis. Bent jau mums ir nesusituokusiems davė rolleyes.gif
Atsakyti
wink.gif žinoma ir paskolą galima gauti nesusituokus ir kad ir penkis 2.gif auginti, bet ... mes norėjome būtent taip. Ir namų statybomis užsiimti ir vaikutį pradėti šeimoj rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi, matyt, busiu is tu senamadiskai mastanciu. Man visada buvo svarbu, kad mano vaikelis gimtu santuokoj. Taciau kartais zmonems gaunasi kitaip ir tai irgi nera blogai.
Atsakyti
QUOTE (Rrina @ 2004 06 16, 13:24)
wink.gif žinoma ir paskolą galima gauti nesusituokus ir kad ir penkis 2.gif auginti, bet ... mes norėjome būtent taip. Ir namų statybomis užsiimti ir vaikutį pradėti šeimoj rolleyes.gif

Na matai, kaip visi skirtingai masto. Man pvz. namas yra materialus dalykas ir mes ji pradejom statyti kai vestuves buvo tik mintyse. Del namo as tikrai nebuciau tekejus. O vat lialius tai jau daugiau moraline vertybe, del kurios verta tuoktis.

Atsakyti
Pritariu tau, leliukas 2.gif turi gimti tikroje šeimoje, kad paskui nebūtų visokių nesamonių...
Atsakyti