quinny speedi
dar quinny freestyle
O KAS LIECIA SIUOS MODELIUKUS JIE JAU YRA SENESNI?
QUOTE(saule1 @ 2011 02 10, 15:35)
quinny speedi
dar quinny freestyle
dar quinny freestyle
speedi man per didelis asmeniškai, o freestyler panašus į jį, žiūrint kur gyvenat jei mieste, tai pakanka ir buzz

QUOTE(saule1 @ 2011 02 10, 16:35)
quinny speedi
dar quinny freestyle
dar quinny freestyle
freestyle, tikrai jau nebegaminami, nebent yra likuciai dar neisparduoti. www.quinny.com , berods.
speedi gaminami, kasmet tik spalva keiciasi, ir tiek....
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 10, 16:57)
speedi man per didelis asmeniškai, o freestyler panašus į jį, žiūrint kur gyvenat jei mieste, tai pakanka ir buzz 

QUOTE(saule1 @ 2011 02 10, 17:18)

buzz labai gera amortizacija palyginus, vaikas tikrai nesipurto važiuojant

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 10, 20:22)
Ziurint su kuo lyginti. Mano akim buzz kaip lopsiniam variantui truksta amortizacijos. O jau kaip sportiniam gal ir pakanka. Su lopsiu per nelygesni kelia jis vis tiek purtosi.
QUOTE(gitulia @ 2011 02 10, 21:44)
Ziurint su kuo lyginti. Mano akim buzz kaip lopsiniam variantui truksta amortizacijos. O jau kaip sportiniam gal ir pakanka. Su lopsiu per nelygesni kelia jis vis tiek purtosi.

QUOTE(gitulia @ 2011 02 10, 20:44)
o jūs pati vežiojote buzz

QUOTE(saule1 @ 2011 02 10, 20:54)
quinny lengvesnis, maxi cosi sunkesnis, žiūrėkite, kada lelius gimsta, nes maxi cosi lopšys didesnis

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 10, 22:06)
o jūs pati vežiojote buzz
nes man tai niekas ten nesipurto

Ne as pati neveziojau, tik vezindavom salia vaikucius - as su bebecaru, o salia su buzz3. Tai palyginus tikrai purtesi ir vis kur nors tas priekinis ratas taikydavosi pastrigti. Nors aisku vezimai sie labai skirtingi ir gal nereiktu lygint.
QUOTE(gitulia @ 2011 02 11, 00:15)
Ne as pati neveziojau, tik vezindavom salia vaikucius - as su bebecaru, o salia su buzz3. Tai palyginus tikrai purtesi ir vis kur nors tas priekinis ratas taikydavosi pastrigti. Nors aisku vezimai sie labai skirtingi ir gal nereiktu lygint.
nežinau gal nuo važynėtojo priklauso ir nuo vežimėlio būklės

man niekur ratas nestrigo, aš per pusnis su juo braidžiau, tik jau tada reik ratuką užfiksuoti ir niekur nestriks

o dėl purtymosi, gal kiekvienas jį savaip supranta, paimkite paprastą vežimuką su mažais ratukais tai vaikas taip purtosi, kad

Greiciau priklauso nuo keliu, nei nuo vazinetojo, nes as kalbu apie grynai nauja vezima.
O siaip as ir sakiau viskas priklauso nuo to su kuo palyginsi
Tik va klausianti mergina su pirmu vazinedama vis svajojo apie didelius ratus ir gera amortizacija, klausimas ar buzzo amortizacijos jai uzteks su naujagimiu

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 11, 08:38)
nežinau gal nuo važynėtojo priklauso ir nuo vežimėlio būklės
man niekur ratas nestrigo, aš per pusnis su juo braidžiau, tik jau tada reik ratuką užfiksuoti ir niekur nestriks
reikia žiūrėti pagal situaciją
o dėl purtymosi, gal kiekvienas jį savaip supranta, paimkite paprastą vežimuką su mažais ratukais tai vaikas taip purtosi, kad

QUOTE(gitulia @ 2011 02 11, 11:58)
Greiciau priklauso nuo keliu, nei nuo vazinetojo, nes as kalbu apie grynai nauja vezima.
Tik va klausianti mergina su pirmu vazinedama vis svajojo apie didelius ratus ir gera amortizacija, klausimas ar buzzo amortizacijos jai uzteks su naujagimiu 

o kalbant apie kelius tai vazinedama paprasciausiai mieto gatvemis per pliteles ar senamiestyje kaune budavo toks istisinis purtimas as nekalbu apie kaimo zvyruotus kelius todel nenoriu tu mazu ratuku aisku kai naudoji sketuka ir kai vaikas jau didelis tik kartas nuo karto sedi norisi kuo mazesnio ir kuo lengvesnio jau tikrai nesvarbus ts toks minkstas vaziavimas