Įkraunama...
Įkraunama...

Dubens kaulų skausmas

svekutes, irgi kankina dubens kaulo skausmai, gal geriau kreiptis pas gydytoja? g.gif
Atsakyti
pries savaite pradejo skaudeti uodegikauli vos vos. galvojau ai cia gal susitrenkiau ar nugulejau g.gif . bet uzvakar ir vakar vis labiau pradejo skaudeti. sianakt versdamasi net pabudau. snd ryte jau atrodo kad skaudetu kairysis sedmuo. ramiai sedint, gulint nieko nejauciu, bet kai noriu atsistoti, ar kaip koja kreivai padedu tai ne kas. net slubuot noris su ta kairiaja. siaip spaudau ta vieta tai nieks neskauda.
tai kaip per nakti visokiu prisigalvojau baisybiu unsure.gif . snd pasiskaiciau kad ne man vienai skauda tai taip ramiau paliko. ax.gif
bet vistiek kreipsiuos i gydytoja savo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man 19 savaite labai skaudedavo dubens kaulus desnej pusej, atrode kad klubus issinarinau blink.gif sedint gulint- ne, bet ilgiau pasedejus ar pagulejus kartais tiesiog negaledavau paeiti. Skaiciau, kad tai del to dar visi raisciai per nestuma atsipalaiduoja kad galetume pagimdyti. dabar po ranka tos knygos neturiu tai negaliu pacituoti tiksliai kaip ten kas. daktaram kai pasiskundziau, tai sake : ka jau cia dabar... rentgeno nepadarisi... g.gif ir tiek, nieks smarkiai nesigilino. O su laiku skausmas pats pradingo, gal suvaikciuojo visi kaulai i savo vietas ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalia123: 04 rugpjūčio 2008 - 14:07
Skauda man nugaros pacia ,paciaapacia ir uzpakalio viena puse blush2.gif nzn ar ten dubuo ax.gif bet dar gal nesiplecia dar tiek neduag laiko ir nedirbau nieko sunkaus g.gif Nes atsikelt is gulimos pozos negaliu arba kai psilenkt reikia,parduotuvej net sarmata kaip bobute dusauju blush2.gif
Atsakyti
Labutis,
man irgi skauda dubens kaulus,o pacia nugara gal nuo 4men skaudedavo.Dabar mums 32sav,tai buna dienu,kai vos paeinu,atrodo,kad surakino nugara ir kojos neina.Bet tai normalu,ypac kai priaugam daug svorio(as jau 17kg ax.gif ) Teks kesti..nieko cia nepadarysi...gal tik ilgiau ilsetis ir man labai padeda pripuciamas kamuolys ant kurio pasedziu ziuredama tv ar sededama prie kompo smile.gif
Atsakyti
Oi, kaip palengvejo, kai radau shia tema ir kitu mamyciu pasiskundimus, nes ash didesniaja dali neshtumo kenciu tuos skausmus. Lyg to butu negana, dar jauciu ir geda del tokio savo neigalumo, nes, kaip rashe ir kitos, ilgiau pasedejus ar pagulejus ir paeit negaliu. O aplinkiniai ne visi ir tiki, kad man taip skauda ir paeit nesugebu... Jauciuos kaip kokia mociute, o ne vaikelio laukianti mama smile.gif.
Atsakyti
Palengvejo ir man, kad ne as viena tokia isklerus doh.gif Jau buvau supanikavus, ar viskas gerai - cia jums visoms skauda 3 trimsestra pagrinde, o man dar tik 9 savaites blink.gif unsure.gif Vos paeinu, skauda kirksni, kartais desiniam sone paskauda, norisi slubuot , vos nuo kedes atsistoju unsure.gif Vis tiek pas gydytoja vaziuosiu pasirodyt, jei jau dabar taip - tai kas manes laukia 3 trimestra blink.gif
Atsakyti
skauda ir man, kojos negaliu pakelt ir atsistoti sunku po sedejimo ar gulejimo.. bet buna dienu kai tas skausmas ir praeina g.gif
Atsakyti
skauda ir man o ypac ilgai pagulejus ir nepakeitus pozos ax.gif
Atsakyti
sianakt is vis bemiege naktis buvo verysad.gif labai skaudejo, net pajudet negalejau.. Eisiu siandien pas gydytoja, tai paziuresiu ka sakys
Atsakyti
Sveikutes mamos.gal kam pravers patarimas.As negaledavau is lovos atsikelus eiti,kaip skaudedavo.Akusere man patare miegoti su pagalve tarp koju.Tai tikrai padejo.Tik minusiukas kad nakti verciantis nuo sono ant sono nelabai patogu,bet as jau pripratau.As einu pas manualista,kuris uzsiima su nesciomis moterimis.Tikrai padejo jo tie paspaudimai.Dar siulo eiti i baseina,tik laukiu eileje.Nezinau ar ka nors panasaus siulo Lietuvoje, nes pati gyvenu Norvegijoje.Man trumpai drutai manualistas pasake, kad jis skausmu nepasalins visai, o tik stengsis jog nereiketu ramentu.Idomu ar Lietuvoje duoda nedarbingumo pazymejima,nes as jau menesis sedziu namie del siu skausmu.Galiu eiti tik trumpus atstumus, turiu eiti LABAI mazais zingsniukais, bet esu patenkinta kad nereikia slubuoti smile.gif
Atsakyti
ir as su tais skausmais kankinuos per pirma nestuma doh.gif
dabar tik gaktikaulio sritys vargina ilgai pasedejus ar pavaiksciojus.

Is patirties galiu rekomenduot kompresines pedkelnes, skirtos spec. nescioms (pilvukui vietos specialiai yra). pirkau parduotuvej buk mama vilniuje, kaina pries du metus buvo apie 70 lt
Uzsimaut jas sekesi sudetingai doh.gif ne viena prakaito lasa nuspaudi... Bet po 3 dienu kaip naujai gimus jauciausi. Dubens skausmai dingo, gaktikaulio liko vos vos.
gal kam pades 4u.gif
Atsakyti